EuroBarca filmklub
akkor nyomjuk lazába', legyen 2 hét 1 filmre 

na mi legyen? Matyi még gyere te is, aztán kezdhetjük. de akár öten is 

Kód: Egész kijelölése
1. Petr
2. Veidt
3. soadroli
4.messideco
1. Petr
2. Veidt
3. soadroli

- Veidt_madridista
- Madridista
1. Petr
2. Veidt
- Veidt_madridista
- Madridista
-
- Entrenador del Barça
Ha tobben is vevok vagyunk ra, en benne vagyok, a filmem mar ket kor ota tartogatom. Ha belekezdunk meg egybe, a tablazatot nyilvanosan szerkeszthetove teszem, ne csak rajtam alljon a kitoltese. 

-
- Barça C
Jól induot, de a végére lapos lett és bugyuta. Ez az egy bajom van ezekkel a filmekkel, hogy egyáltalán nem életszerű.
- davi10
- Llegenda del Barça
Ha megkapom a jogosultságot, akkor beirkálom a táblázatba az értékeket. Ha ez érdekel még valakit rajtam kívül... 

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ink
Ami tetszett, az hogy egyedi darab, a fényképezés nagyon tetszett. A forgatókönyv néhány helyen kesze-kusza, de egy 7 pontot most megér.
Climax
Beteg cucc. Én is alig bírtam végignézni, nem tudom a rendezőknek mi a célja az ilyen alkotásokkal... 3 pont
Rust creek
Ez még akár egy jó film is lett volna, de nem lett az.
Majd a vége ismét klisés. Ez így 5 pont.
Bocsi a szűkszavúságért, de legalább becsületből lenyomtam.
Valaki frissítheti a táblázatot
Ami tetszett, az hogy egyedi darab, a fényképezés nagyon tetszett. A forgatókönyv néhány helyen kesze-kusza, de egy 7 pontot most megér.
Climax
Beteg cucc. Én is alig bírtam végignézni, nem tudom a rendezőknek mi a célja az ilyen alkotásokkal... 3 pont
Rust creek
Ez még akár egy jó film is lett volna, de nem lett az.
Bocsi a szűkszavúságért, de legalább becsületből lenyomtam.
Valaki frissítheti a táblázatot

Az biztos, hogy messideco megnézte már a következő filmklubos karika összes filmjét is, majd jövő héten jön az értékeléssel.davi10 írta:Amúgy erre mizu?

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
RUST CREEK
Jól induot, de a végére lapos lett és bugyuta. Ez az egy bajom van ezekkel a filmekkel, hogy egyáltalán nem életszerű.
Telefonról nem tudok spoilerbe írni, úgyhogy nem fejtem ki bővebben. Egyébként a színészek elég jók voltak, itt tényleg csak a forgatókönyvön kellett volna csiszooni, hogy megnyerje nálam a kört, de így csak egy hatost kap.
Telefonról nem tudok spoilerbe írni, úgyhogy nem fejtem ki bővebben. Egyébként a színészek elég jók voltak, itt tényleg csak a forgatókönyvön kellett volna csiszooni, hogy megnyerje nálam a kört, de így csak egy hatost kap.