A Niners hülye fekete hip-hop gyerekek nagyhatalminak tűnése, de amúgy egy csörgősipkás nevetség az egész, mint minden hülye fekete gyerek, aki Tupacnak képzeli magát. (No racism, csupán ténymegállapítás). Az 1 kiló heroin szerintem jelzés értékű akart lenni, mint kb. amikor őseinknek átadtak egy fehér lovat és egy marék földet (de ha Sutter komolyan gondolta, hogy 1 kilóval meg lehet váltani a világot, akkor LOL!). Az ellenfordulás meg olyan classic nigger pillanat, csak rájuk kell nézni. Simán lerí róluk.
Ami alapján leírtál, igen, valami egyeduralom akar kibontakozni látszódni Jax terveiben, és így már meg is látod az értelmét a free for allnak.

A kínaiakat látszik, hogy végképp ki akarja rakni, ők ki is fognak kerülni. Azért hogy így Marks, aki hatalmi tényező, nekik menne esetleg, plusz a SoA fű alatt pakolja el őket, nem hiszem, hogy túl sokat lennének még szerepben. Persze jönne a kérdés, hogy akkor miért nem hoznak át Kínából még vagy alsó hangon 100-150 kínait és raknak rendet, de ezen inkább ne gondolkozzunk, nem illene a SoA-hoz.

Markstól f.sik Jax, vetélytársat lát benne, ez olyan kb. mint amikor Hitler meg Sztálin nekimentek Lengyelországnak. Hitler már akkor is ki akarta nyírni Sztálint, de előbb mást kellett felgöngyölíteni. Így vagy úgy, Marks is le fog szerepelni, biztos kiveszi őt is Sutter.
Tehát Lin, Marks ugrott, ha ezeket nézzük. Kérdés, hogy közben kik ugranak még a képből. Van még ugye Alvarez a Mayans-szal (bár inkább az az ellenszenves paraszt, aki mindig beszél, Ese ritkán tűnik fel), meg a 1-9rs. Utóbbi egyértelmű eszköz. A végén szerintem őket is lerendezi a SoA, vagy meghagyja őket alárendelt szerepnek. Innen már az a kérdés, hogy a SoA-ból kik és mikor halnak meg, mert onnan is fognak repülni. Pár kommenttel lejjebb megírtam a tippjeimet, továbbra is tartom őket. Rat borítékolható, Juice szintén, talán Happy is.
A sheriff nőci meg hot milf, még én is megkörnyékezném, Chibbs fogja az Isten lábát!