Segítség kéne
- Barcaádám
- Capitá del Barça
Üdv Mindenkinek!
Rutinos torrentezőkhöz szól a kérdésem:
Miért van az hogy leszedek egy ingyenes torrentből X számú fájlt( hogy töltsem felfelé) az oldalon ki van írva hogy több a letöltő mint feltöltő, ennek ellenére szinte semmit nem tölt fel csak néha pár kb-ot aztán vége..
Mi az akadálya annak hogy rendesen seedeljek?Mi lehet a gond?
Előre is hálás vagyok a válaszokért!
Rutinos torrentezőkhöz szól a kérdésem:
Miért van az hogy leszedek egy ingyenes torrentből X számú fájlt( hogy töltsem felfelé) az oldalon ki van írva hogy több a letöltő mint feltöltő, ennek ellenére szinte semmit nem tölt fel csak néha pár kb-ot aztán vége..
Mi az akadálya annak hogy rendesen seedeljek?Mi lehet a gond?
Előre is hálás vagyok a válaszokért!

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Megoldva.daffy írta:eszközök/kiegészítők?FtcSikiHun írta: Igen, a régebbi Winen így működött, de ha most rákattintok, akkor csak a könyvjelző sávot lehet kipipálni, az meg a fölötte lévő sor.
Köszi daffy

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
eszközök/kiegészítők?FtcSikiHun írta: Igen, a régebbi Winen így működött, de ha most rákattintok, akkor csak a könyvjelző sávot lehet kipipálni, az meg a fölötte lévő sor.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Igen, a régebbi Winen így működött, de ha most rákattintok, akkor csak a könyvjelző sávot lehet kipipálni, az meg a fölötte lévő sor.daffy írta:jobb egérgomb a címsor fölé(címsor: ahova beírod az oldal nevét) és ott a pipát ki kell venni a nem kívánt felület elől.FtcSikiHun írta:Köszönöm az eddigi segítséget, még egy kérdésem lenne.
Itt, hogy lehet a felső sort eltűntetni? (ahol van a Go, youtube, a sok kis hülye ikon)

jobb egérgomb a címsor fölé(címsor: ahova beírod az oldal nevét) és ott a pipát ki kell venni a nem kívánt felület elől.FtcSikiHun írta:Köszönöm az eddigi segítséget, még egy kérdésem lenne.
Itt, hogy lehet a felső sort eltűntetni? (ahol van a Go, youtube, a sok kis hülye ikon)
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Köszönöm az eddigi segítséget, még egy kérdésem lenne.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Ez az 5630 még ok is lenne, de hol lehet még ilyet kapni?Victor_Valdes írta:C5-je egy ismerősömnek van. Elfogadható cucc. De ha már nem kell, amolyan igazi okos telefon, akkor vegyél Nokia 5630-at vagy valami hasonlót, zenelejátszásra szerintem ennél jobb nem kell. Már ha ez a fő szempont.
Mert neten nem igazán találtam sehol.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
De szerencsére win7ből van 32bites, úgyhogy nekem pl. tökéletesen működik a Total Commander.Tim írta: A total commanderrel az a gond hogy egyenlőre nincs belőle 64 bites verzió,elméletileg 32 bites rendszeren működik.
(amúgy meg most mentem fel a szoftverbázisra és az első hír ami fogad, hogy megjelent a Total Commander 8 64 bites támogatással

Daemon Tools helyett én PowerISO-t használok
http://szoftverbazis.hu/FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Fel lett téve a Windows 7 a gépemre, és honnan lehetne biztonságosan, ingyen letölteni a Total Commandert és a Daemon Toolst?
itt lehet böngészni a progikat
Win7 alatt két program van ami nem nagyon működik.Az egyik a daemon tools,és mit gondolsz,melyik a másik?FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Fel lett téve a Windows 7 a gépemre, és honnan lehetne biztonságosan, ingyen letölteni a Total Commandert és a Daemon Toolst?
Meg nagyon kevés GB szabad terület van a gépemen, és szeretnék fenni egy olnya nem tudom mit-nem tudom mi a neve a cuccnak- amin több terület van, pl 300 GB. Az ilyenek kb. mennyibe kerülnek?

A második fele a hozzászólásnak,gondolom a merevlemezre vonatkozik..

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
http://www.arukereso.hu/merevlemez-c310 ... pacitas=2/FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Meg nagyon kevés GB szabad terület van a gépemen, és szeretnék fenni egy olnya nem tudom mit-nem tudom mi a neve a cuccnak- amin több terület van, pl 300 GB. Az ilyenek kb. mennyibe kerülnek?

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Sziasztok.
Meg nagyon kevés GB szabad terület van a gépemen, és szeretnék fenni egy olnya nem tudom mit-nem tudom mi a neve a cuccnak
- amin több terület van, pl 300 GB. Az ilyenek kb. mennyibe kerülnek?
Meg nagyon kevés GB szabad terület van a gépemen, és szeretnék fenni egy olnya nem tudom mit-nem tudom mi a neve a cuccnak

- visca el barca
- Presidente del Barça
jobban jársz ha veszel egy egy uj vinyót. nem tudom mennyibe kerülnek (kb 10e?)shutterisland írta:tehát akkor mindenképp jó lenne hívnom egy szakembert, hogy kukkantsa megTim írta:Elméletileg szoftveresen is meglehetne oldani,de nem lehet garantálni 100%-ra hogy nem jön elő újra. Rengeteg minden okozhatja egyébként,táp,kábel,túlmelegedés,stb..Ha fizikailag is sérült a lemez akkor sajnos kuka..shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)
de mindenképpen megér ennyit, mert ha véletlenül elsül, elveszik rola minden anyag... én spec beleőrülnék, a fél életem a gépen van...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

miért lehet az, hogy youtubeon nézek valamit, vagy hallgatok 1 zenét, és egyszer csak megáll a lejátszás? nem tudom se újraindítani utána, se semmi. lassan 2 hónapja ez van és kezd idegesíteni 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- shutterisland
- Director del Fútbol
tehát akkor mindenképp jó lenne hívnom egy szakembert, hogy kukkantsa megTim írta:Elméletileg szoftveresen is meglehetne oldani,de nem lehet garantálni 100%-ra hogy nem jön elő újra. Rengeteg minden okozhatja egyébként,táp,kábel,túlmelegedés,stb..Ha fizikailag is sérült a lemez akkor sajnos kuka..shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)
Elméletileg szoftveresen is meglehetne oldani,de nem lehet garantálni 100%-ra hogy nem jön elő újra. Rengeteg minden okozhatja egyébként,táp,kábel,túlmelegedés,stb..Ha fizikailag is sérült a lemez akkor sajnos kuka..shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)

- shutterisland
- Director del Fútbol
tehát ha átrakom az adataim egy kölcsönvinyóra, leformázom őket, aztán szerinted jó lesz ? vagy hátha valaki jobban ért hozzá, igazából neten nem sok értelmeset találtamlijacska írta:az én tapasztalatom szerint, illetve amit olvastam a téma körben, kábel csere nem megoldás, mert alapjaiban a hard van megsérülve azáltal, hogy elég sok a bad szektorod. formázni kellene.shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)
ne vedd 100% , de én ezt tudom.
az én tapasztalatom szerint, illetve amit olvastam a téma körben, kábel csere nem megoldás, mert alapjaiban a hard van megsérülve azáltal, hogy elég sok a bad szektorod. formázni kellene.shutterisland írta:esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb)
ne vedd 100% , de én ezt tudom.
- shutterisland
- Director del Fútbol
esetleg valaki nem tudja a problémám ? (eggyel lejjebb) 

- shutterisland
- Director del Fútbol
van itt, aki konyít a számítógépekhez ?
van két vinyóm, egy 80-as (maxtor) meg egy 250-es van még, a 80-ason van az oprendszer, a 250-esen meg egyéb (filmek,játékok...)
elég sokszor előfordul, hogy nem látja a 250-est, vagy pedig látja, aztán eltűnik menet közben, újra kell indítanom, hogy lássa (kihúzom, és újra bedugom a kábelt a vinyóba).
de olyan is van, mikor el sem indul a gép, mert a 80-ast nem érzékeli, akkor ugyan ez az eljárás szokott lenni.
letöltöttem a hard disk sentinel nevű progit, ami szerint a 80-asnak a kondíciója 8%, és ez az írás volt megadva mellé :
a 250-esnél meg 25% a kondíció, hasonló szöveg, csak mások a számok.
a teljesítmény mind a kettőnél 100%.
a 80-asnál még azt is kiirta, hogy becsült hátralévő idő 11 nap.
eléggé beszartam, de bízok hozzá, hogy csak kábelcsere kell.
valaki ?
van két vinyóm, egy 80-as (maxtor) meg egy 250-es van még, a 80-ason van az oprendszer, a 250-esen meg egyéb (filmek,játékok...)
elég sokszor előfordul, hogy nem látja a 250-est, vagy pedig látja, aztán eltűnik menet közben, újra kell indítanom, hogy lássa (kihúzom, és újra bedugom a kábelt a vinyóba).
de olyan is van, mikor el sem indul a gép, mert a 80-ast nem érzékeli, akkor ugyan ez az eljárás szokott lenni.
letöltöttem a hard disk sentinel nevű progit, ami szerint a 80-asnak a kondíciója 8%, és ez az írás volt megadva mellé :
Kód: Egész kijelölése
A lemez önteszt során talált 65525 hibás szektort.
A lemez felületén található 65525 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
173 hiba fordult elő adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelő adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenőrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 574 alkalommal. Amennyiben hirtelen fagyás, újraindulás tapasztalható, érdemes adatkábelt cserélni (ajánlott a minél rövidebb 80 eres SZALAGkábel használata).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
a teljesítmény mind a kettőnél 100%.
a 80-asnál még azt is kiirta, hogy becsült hátralévő idő 11 nap.
eléggé beszartam, de bízok hozzá, hogy csak kábelcsere kell.
valaki ?
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Egyébként nekem valahogy tetszenek a nagy telefonok. Nem véletlen döntöttem a Samsung mellett sem. Szeretem ha nagy a kijelző és részletgazdag. És hogy az Acer se maradjon ki:Victor_Valdes írta:Személyesen nem volt még hozzá szerencsém sajnos. Nézegettem már, valami eszméletlen szép ez a telefon.Nem rajongok a Windows alapú telókért. Ezt is egy átlagos masinának nevezném, vagy talán azon alulinak, de a formatervezése akkor is magával ragad teljes mértékben. Igaz óriási méreteket ölt, de tetszik!
http://mobilarena.hu/teszt/acer_liquid_ ... ezeto.html

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Személyesen nem volt még hozzá szerencsém sajnos. Nézegettem már, valami eszméletlen szép ez a telefon.L.Messi 10 írta:Ha már QWERTY, akkor had mutassak egy DELL érdekességet:Victor_Valdes írta:
http://mobilarena.hu/teszt/dell_venue_p ... zekok.html

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
[quote="Victor_Valdes"][/quote]
Ha már QWERTY, akkor had mutassak egy DELL érdekességet:
Szerintem a maga módján gyönyörű, de akkora mint egy tepsi.
Ha már QWERTY, akkor had mutassak egy DELL érdekességet:
Szerintem a maga módján gyönyörű, de akkora mint egy tepsi.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nokia: Nekem szinte mindig csak az volt, igaz nem egy telefon fordul meg a kezeim közt, de kitartok mellettük. Egy N97 minit nyúzok most, és ahogy a kolléga írja, ahhoz képest, hogy "két részből" áll a telefon a qwerty billentyűzet miatt ( én is rühellem az érintőt, azért kellett ilyen, meg mert rengeteg sms-t írok meg netezek) elég jól bírja az ütést, leesett már párszor, de még egybe van. Igaz a hátlapja hetente egyszer leesik kábé, mondjuk lehet azért, mert egy kis cetlin ott tárolok egy fontos feljegyzést.
Előtte egy 5130-ot zúztam egy évig, zenelejátszás szempontjából, az kitűnő volt, révén, hogy xpressmusic volt. Zene hallgatásra a legjobb, igaz semmi extrát nem tud, még csak nem is "okostelefon". Az N97 is szépen szól mondjuk, csak felettébb idegesítő, hogy nem tudok belépni egy mappába, és végig nyomtani a benne lévő zenéket, majd 2000 zeneszám közt rohadt idegesítő amikor keresgélni kell valamit, vagy éppen lejátszási listát létrehozni..utálom benne.
A Symbian halálra van ítélve, lassú, és fagy. N97-en végképp. Kevés az a 128 MB RAM is a telefonba, opera + zene megeszi a telefont. Bár ez elviselhető mondjuk. Kifagyasztani sem nehéz dolog.
De a régebbi Nokiákra mindenképpen igaz, hogy "munkás telefonok" nagyon strapabíróak, az akksijuk is felettébb jó, igaz a sok wifi meg a netezés miatt, az enyémet van, hogy naponta 2x is töltöm.
C5-je egy ismerősömnek van. Elfogadható cucc. De ha már nem kell, amolyan igazi okos telefon, akkor vegyél Nokia 5630-at vagy valami hasonlót, zenelejátszásra szerintem ennél jobb nem kell. Már ha ez a fő szempont.
Ez az N97 egy kegyetlen gány telefon amúgy, lassú az érintőképernyő, lassú a szoftver (mondjuk benne van az is, hogy tele van pakolva rendesen a telefon) lassú minden. Ettől függetlenül nem szeretném lecserélni, hozzám nőtt minden hibájával együtt.
Kitartok mellette főleg a qwerty miatt, mert az xperiákon kívül más csúcskategóriás telefon nem nagyon készült, ami működne "hibamentesen" qwertyvel. Az pedig létfontosság nekem.

Előtte egy 5130-ot zúztam egy évig, zenelejátszás szempontjából, az kitűnő volt, révén, hogy xpressmusic volt. Zene hallgatásra a legjobb, igaz semmi extrát nem tud, még csak nem is "okostelefon". Az N97 is szépen szól mondjuk, csak felettébb idegesítő, hogy nem tudok belépni egy mappába, és végig nyomtani a benne lévő zenéket, majd 2000 zeneszám közt rohadt idegesítő amikor keresgélni kell valamit, vagy éppen lejátszási listát létrehozni..utálom benne.

C5-je egy ismerősömnek van. Elfogadható cucc. De ha már nem kell, amolyan igazi okos telefon, akkor vegyél Nokia 5630-at vagy valami hasonlót, zenelejátszásra szerintem ennél jobb nem kell. Már ha ez a fő szempont.
Ez az N97 egy kegyetlen gány telefon amúgy, lassú az érintőképernyő, lassú a szoftver (mondjuk benne van az is, hogy tele van pakolva rendesen a telefon) lassú minden. Ettől függetlenül nem szeretném lecserélni, hozzám nőtt minden hibájával együtt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2011.09.23. 21:57:32-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
A zenelejátszóra nem lehet panasz, de nem kell sok mindenre számítani. Átlagos élményt nyújt. A gyári fülessel egész jól szól, ha lehúzod róla akkor már picit "recseg" ha maximumon van a hangerő. Magával a lejátszóval sincs igazából gond, keresgélhetsz Előadók, Albumok, Műfajok, Szerzők alapján, viszont azt hiányolom, hogy lehessen mappákat csinálni... Elég zavaró 200zenénél ha minden ömlesztve van.lui1698 írta:Zeneileg hogy áll ez a cucc?