Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem értettem, csak nekem annyira nem tetszett, mint mondjuk nektek.S.Agüero írta:Kash, értetted a filmet?Mert ez a 6-7 elég durva a film alapján...
A csávó egy kaméleon, hatalmas színész. Persze a tükörtörős jelenet itt sem maradhatott kiPCsabi írta:Southpaw - Official Trailer:
https://youtu.be/D68vmev7KZc" target="_blank
Bob_Marley írta:Az Csillagok között egyik legfontosabb eleme a Gargantua nevű fekete lyuk. Nagyon jól néz ki, jól eladható a filmvásznon. A speciális hatásokkal foglalkozó csapat csillagászati és asztrofizikai tanulmányok segítségével modellezte a fekete lyukat, amelyeket Kip Thorne, a film tudományos szaktanácsadója ajánlott. Valószínűleg ez a tudományos szempontból legpontosabban ábrázolt fekete lyuk, amit valaha megmutattak egy sci-fi filmben.
lui1698 írta:Na, ha ezt nekem ajánlanád már küldeném is traktorkereket, hogy azzal csapd magad herén.![]()
Na, ha ezt nekem ajánlanád már küldeném is traktorkereket, hogy azzal csapd magad herén.danianevem írta: Holt költők társasága, Az ötödik elem, meg tucatnyi Bud Spencer film[/i]
A története lehet, átlagos, viszont azok a szituációk, amik benne vannak, azok nagyon is tanulságosak, alapfilm talán túlzás, de tanulságos kis film.lehet, viszont sokkal inkább alapfilm mint fogságban. utóbbi egy tucatdráma, amiből van 473892
Ha nem tetszett, vagy nem szereted azt megértem, de hogy átlagos...S.Agüero írta:Faun labirintusában mit esztek annyira?
Szerintem tök átlagos film.
lehet, viszont sokkal inkább alapfilm mint fogságban. utóbbi egy tucatdráma, amiből van 473892, előbbi meg egy olyan filmtörténeti mű ami két, teljesen különböző műfajt ötvöz és a magya nemében totál egyedi.S.Agüero írta:Faun labirintusában mit esztek annyira?
Szerintem tök átlagos film.
Kubrick összes.zola8787 írta:Mik azok a filmek szerintetek, amiket mindenkinek látnia kellett volna? Tudom, hogy komplett kérdés és a fele sem jutna eszetekbe, de örülnék ha párat írnátok, kíváncsi vagyok a régi klasszikusokra.