Szandi írta:Tim írta:
a helyszínen és az időponton kívül mindent tudunk.
Az nem lenne jó, ha ilyen totálnomád sátorozós hepaj lenne valahol, ahol van focipálya? Sztem az elég poén, egy napot mindenki kibír hajvasaló nélkül. (főleg én a hullámos hajammal.)
Jepp és nem csesztetésből, de ha valóban ottalvós buláj lenne akkor tényleg nem ártana mozgolódni, hogy kinek mi tetszene meg mi nem meg ki.
Nekem minden jó, és - nem akarok a nevedben beszélni Tim- de besegítenénk a szervezésbe is esetleg Timmel,meg Andris is nagyon szívesen segít,csak most nem tud reagálni.
Feltétlenül MO-n akarjátok tartani? Mert ha nem, akkor ajánlanám Tusnádfürdőt Erdélyben. Ebben a hónapban lesz a tusványosi szabadegyetem de utána augusztusban bőven lehet kapni hoteleket, panziókat, igényeknek megfelelően. Sátorozni is lehet természetesen, ha arra van igény. A Szent Anna tó 2 órára van gyalog, és amúgy is nagyon gyönyörű vidék. Természetesen van lehetőség focira is. Én 19-25. között a tusványosi szabadegyetemem az elszállásolással fogok foglalkozni (mi írtuk az adminisztrációs progit s részben mi is kezeljük majd, így kapcsolatban leszek tulajokkal), szóval nem lenne probléma lefoglalni szobákat/panziókat.
Útlevél szerencsére már egy ideje nem kell, lehetne jönni autóbusszal, vonattal, repülővel Kolozsvárig esetleg Vásárhelyig ahonnan megint lehet autóbusszal, vagy vonattal (a vonat Vásárhelyről problémásabb).
A távolságnak csak egyetlen hátránya van, hogy költségesebb valamivel az utazás, (Teljes autóbuszbérléssel talán olcsóbb.) de szvsz megéri.
Egy kis kedvcsináló
Szent Anna tó,
Tusnádfürdő
Szerk. Augusztus 8-15 között, Horvátországon leszek de azelőtt minden fontos dolgot el lehetne intézni. És Aug. 20-22 között vagy következő hétvégén Aug. 27-29 között meg is lehetne tartani.
Egy alternatívának mindenképpen jó és úgy 2-3 hétig lehet rágódni rajta. 3 hét múlva kellene már egy körülbelüli létszám +-20%, hogy intézkedni tudjak szállás/kaja utazás ügyben ha szükséges.