Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Tuti fos lesz, kb mint az Avatar (utolsó léghajlító) filmes verziója. Ami nagy kár, mert a manga és az anime is kegyetlen jó, végigpörgettem azt a kemény 25 részt már 4-szer legalább..Kash írta:...

Ezek közül csak párat láttam, a többiről nem is hallottam. Ha találsz valami gyöngyszemet, dobd be ide...messideco írta:Köszi a listát, java részét láttam már, egyelőre ezek a filmek vannak letöltve a gépre majd ha valamelyik nem fog bejönni, akkor töltök másakat helyettük
Csemegézz.messideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!
És a főszereplő Keanu Reeves kiköpött mása.messideco írta:Nyomás alatt
Végre ismét egy jó vígjátékKorrekt mellékszereplők, és a görög, nehéz nevű csávó is bizonyította valamelyest, hogy ért a színészkedéshez. Egyedi megvalósítás, egy nehéz téma viszonylag könnyed ábrázolása, jól árnyalt főszereplővel, a mellékszereplőkről csak annyit tudunk, amennyit föltétlenül szükséges, nem nyújtsa el a forgatókönyv a cselekmény kárára (bár Noelle karakterének illett volna jobb bemutatás). A jellemkomikum határozza a filmet meglátásom szerint, és nem csinál viccet a fogyatékosságból sem, a még elfogadható szinten van.

Én ezt nem hoztam fel miket írtál, mert saját lista, még ha nálam totálisan nem egy kávéház az általad felssorolt filmek és mondjuk akár a Keresztapa akár egy Philadelphia, de fordítva is elvárná az ember, hogy tiszteletben tartsd más listáját.zola8787 írta:
danianevem köszi tényleg így van, azért írtam ezeket az elborult vígjátékokat, mert ez az a stílus amit én századjára is képes vagyok megnézni. Egyszerűen nincs olyan szituáció, amikor ne nevetnék rajta. Hatalmas Di Caprio fan vagyok, kb csak az ő filmjeiből tudtam volna egy 10es listát írni, de akár mennyire is királyok ezek a filmek, nem tudnám megnézni őket mondjuk hetente egyszer. Ha meglátom Leslie Nielsen arcát, meg sem kell szólalnia már nevetek és nagy részben nekem ez fontosabb, mint beírni a sablonos filmeket.
Mondjuk írtad hajnesz, hogy kiszámíthatóak a filmek, hát pont a Keresztapa első részében lehet tudni 5 perc után mi lesz a vége.
Ja és kihagytam a listámról a Top secret-et

Azért ez fájthajnesz írta:
Ha mindenki így gondolkozna, akkor a mai napig nem léptünk volna túl a Bud Spenceres filmeknél. 45perc "nyomozás", 15perc pofozkodás,.

danianevem köszi tényleg így van, azért írtam ezeket az elborult vígjátékokat, mert ez az a stílus amit én századjára is képes vagyok megnézni. Egyszerűen nincs olyan szituáció, amikor ne nevetnék rajta. Hatalmas Di Caprio fan vagyok, kb csak az ő filmjeiből tudtam volna egy 10es listát írni, de akár mennyire is királyok ezek a filmek, nem tudnám megnézni őket mondjuk hetente egyszer. Ha meglátom Leslie Nielsen arcát, meg sem kell szólalnia már nevetek és nagy részben nekem ez fontosabb, mint beírni a sablonos filmeket.danianevem írta:messideco top 10 kedvenc filmet kért, nem a legjobbakat. Nekem ugyanaz, mert paradox módon az kapcsol ki, ami leköt. Zola szimplán a számára szórakoztató filmeket írta.hajnesz írta:...a top filmek közé beírsz 12 vígjátékot. Egyrészt össze sem hasonlítható a kettő, mert az egyik ad valami értéket(akkor ne a Keresztapa legyen, hanem mondjuk pl. a Remény rabjai), a film után még ülsz a képernyő előtt, és bámulsz ki a fejedből, míg a vígjátékot meg bekapcsolod akár századszorra is, mert lazítani akarsz, ha bealszol, úgy is jó...
messideco top 10 kedvenc filmet kért, nem a legjobbakat. Nekem ugyanaz, mert paradox módon az kapcsol ki, ami leköt. Zola szimplán a számára szórakoztató filmeket írta.hajnesz írta:...a top filmek közé beírsz 12 vígjátékot. Egyrészt össze sem hasonlítható a kettő, mert az egyik ad valami értéket(akkor ne a Keresztapa legyen, hanem mondjuk pl. a Remény rabjai), a film után még ülsz a képernyő előtt, és bámulsz ki a fejedből, míg a vígjátékot meg bekapcsolod akár századszorra is, mert lazítani akarsz, ha bealszol, úgy is jó...
Ha mindenki így gondolkozna, akkor a mai napig nem léptünk volna túl a Bud Spenceres filmeknél. 45perc "nyomozás", 15perc pofozkodás,.Csbal írta:akkor te nagyon jo vagy kisbaratom, ne is nezz filmeket, mert egy ilyen spilernek mint te, nem lehet ujat mutatni. Udv a csajodnak... Ja es igen, valszeg lanynak szantak...hajnesz írta: Nem szeretnék kötözködni , de ezen megakadt a szemem. Egyrészt leszólod a Keresztapát(amivel nem is lenne baj, nem szeretheti mindenki), de előtte meg a top filmek közé beírsz 12 vígjátékot. Egyrészt össze sem hasonlítható a kettő, mert az egyik ad valami értéket(akkor ne a Keresztapa legyen, hanem mondjuk pl. a Remény rabjai), a film után még ülsz a képernyő előtt, és bámulsz ki a fejedből, míg a vígjátékot meg bekapcsolod akár századszorra is, mert lazítani akarsz, ha bealszol, úgy is jó... Arról nem is beszélve, hogy a vígjátékok 99%-a simán kiszámítható, 0 történettel.
Ne érts félre, nincs semmi bajom a vígjátékokkal, csak épp nem nézem őket, mert nem tudok nevetni a századszorra is elsütött poénokon, amik újnak vannak beállítva.
Viszont az Eredetet például hatszor láttam már, és még mindig le tud nyűgözni, akár csak a Viharsziget,de sorolhatnám még... Itt is elsőre izgalmas csak a story, viszont a karakterek, 1-1 párbeszéd még 5. nézésre is egyfajta hangulatot ébreszt bennem.
Visszatérve a Keresztapára, lehet, hogy régi film, viszont a hangulata még mindig 1. osztályú. Akciófilmeket sem szoktam nézni, mert azok se kötik le a figyelmem, szóval nekem egyáltalán nem hiányzik az, hogy egy autós lövöldözés sokkal modernebb legyen. Nekem személy szerint ez is tetszik benne, hogy nincs összecsapva, lassan folydogálnak az események, s nincs összecsapva az egész. Minden párbeszédnek jelentősége van, s azonosulni tudsz egy bünözővel is, amit kevés film ad meg(ha nem számoljuk a BB sorozatot).
Az egyik haverom jegyezte meg épp a minap, hogy engem biztosan lánynak szántak, mert nem szeretem az akció,sci-fi,vígjáték filmeket, amit ugye a férfiak 95%-a szeretErre azt mondtam, hogy én nem nézek tucatfilmeket... Szóval, megengedem, hogy nekem rossz az ízlésem, elüt az átlagtól. Pont valamelyik nap megakarta velem nézetni a barátnőm a Halálos Iramban legújabb részét. A film felénél kb. kikapcsolta, és megfogadta, hogy soha többet nem néz velem ilyen filmet, mert mindent előre megmondtam, hogy hogy fog történni, ki mit fog mondani, mikor vonultatják fel a csúcsverdákat a semmiért, stb.

Nem szeretnék kötözködni , de ezen megakadt a szemem. Egyrészt leszólod a Keresztapát(amivel nem is lenne baj, nem szeretheti mindenki), de előtte meg a top filmek közé beírsz 12 vígjátékot. Egyrészt össze sem hasonlítható a kettő, mert az egyik ad valami értéket(akkor ne a Keresztapa legyen, hanem mondjuk pl. a Remény rabjai), a film után még ülsz a képernyő előtt, és bámulsz ki a fejedből, míg a vígjátékot meg bekapcsolod akár századszorra is, mert lazítani akarsz, ha bealszol, úgy is jó... Arról nem is beszélve, hogy a vígjátékok 99%-a simán kiszámítható, 0 történettel.zola8787 írta:Top 12 nem sorrendben:
Nagy durranás 1-2
Csupasz pisztoly 1-2-3
Sziki szökevény
Drágám add az életed
Horrorra akadva 3
Ace Ventura 1-2
Airplane 1-2
Ezek azok a filmek amik ha mondjuk mennek a tv-ben, nem kapcsolnám tovább, illetve évente egyszer tuti megnézném. Írhatnám a sablon Forrest Gumpot, Remény rabjait, Star Warsokat, de van egy tippem, hogy ezeket nem nézik újra a válaszolók 90 %-a, csak ugye jól hangzik.
Például láttam írták a Keresztapát. Ha nem lenne akkora hype-ja akkor is tetszene? Mert szerintem egy nagyon unalmas film, régen biztos jó volt, dw most már unalmas közepes szint.
Aha ez valóban kiváló,nívós összeállítás,bár nem tudom láttad-e ,de én ezek mellé ajánlanám, kellemes, egész estés, családi kikapcsolódásnak a Kis Vukot.Hiszen a többi komoly hangvételű remekmű után jól eshet egy barátságos,de mégis művészi,elgondolkodtató kedves rajzfilm.Kash írta:Top 10:
1. Sharknado
2. Sharknado 2
3. Gyilkos cápa vs óriáspolip
4. Gyilkos kígyó
5. Birdemic
6. Titanic 2
7. Tornado warning (Alien tornado)
8. Mocsári cápa
9. Megapiranha - Gyilkos a mélyből
10. Transmorphers - Robotinvázió
Tervezik a repülő cápákon lovagló gyilkos náci zombikat, eléggé várós, lehet betolakodik majd a top10-es listámba.

Nagyon jó a Hobbit trilógia is és én is imádom Tolkien világát ,de valahogy nekem nem jön be annyira a Hobbit mint a Gyűrűk Ura . Nem tudom megmagyarázni ,hogy miért de nálam a Lotr egy szinttel feljebb van mint a Hobbit.palesz77 írta:Hozzácsapom a Hobbit trilógiát - ezt a világot a végtelenségig tudnám nézni -, 300-at, Warriort, Tróját és a Macskafogót.Alfa írta:Sorrendet nem tudnék felállítani:
Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége
Gyűrűk Ura :A két torony
Gyűrűk Ura: A király visszatér
Egyik se olyan mély film, vagy hatalmas filmremek, de én akár hányszor látom, ugyanúgy élvezem őket..

Hozzácsapom a Hobbit trilógiát - ezt a világot a végtelenségig tudnám nézni -, 300-at, Warriort, Tróját és a Macskafogót.Alfa írta:Sorrendet nem tudnék felállítani:
Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége
Gyűrűk Ura :A két torony
Gyűrűk Ura: A király visszatér
Csak egy gyors összegzés, monológokra, hangulatváltozás beszéd közben, s ez Michael, öreg Donról még keményebb dolgokat összelehet rakni. Viselkedj férfi módjára Zola.zola8787 írta: Már bocsi, de amiket írtál ez annyira sablonos hülyeség, hogy csak na. Hol volt ebben olyan nagy monológ, vagy szúrós tekintet, amibe bele kellene borzongani? A boros írásod nagyon adja, mintha a Modern családból mondta volna Manny![]()