Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
grecki írta:Nézte valaki tegnap az Elit Alakulat című második világháborús sorozat első epizódját?
Szerintem király, a kategóiájában még a hálivúdi kasszasikereket is kenterbe veri ez a Tom Hanks és Steven Spielberg fémjelezte alkotás.
Valószínű minden hétfőn adják...
A friss élményen felbuzdulva el is kezdtem letölteni...ismét... Buzdítalak benneteket hasonlóra!
ozsimiki írta:Nah VÉGREEE![]()
Jövő 7 keddtől,21.15ös kezdéssel folytatják a 3.MŰSZAKOTNagyon bírom azt a sorozatot,és nem akárhogy lett vége az előző szezonnak(
) maffiás leszámolás a kórházban,ahol egy helységben voltak a sorozat hősei...kiváncsian várom,hogy mi lessz ebből
Remélem veszteség nélkül megússzúk...
Ezt nem töltögetem,mert nagyon tetszik a magyar szinkron,szóval annyit tudok róla,mint bárki más,aki az RTLen követi,úgyh please akinek van infója,az max sárgával írja be...vagy ne írja be
Ez egy nagyon jó kis film lett!Slither írta:Most néztem, hogy a nickemmel kijött 2006-ban egy jó kis horror film. Igazi klasszikus stílusú, egy adag humorral megspékelve.
Slither trailer
Köszi,ennyi elég isSlither írta:Főszereplők: Hugh Jackman, Rachel Weiszozsimiki írta: Szereposztás? Története? (nem tartalmat kérek,ha gondolos sárgával írdd le a stílusát,úgy,h lényegi dolgokat ne lőjj le benne
)
Történet: Két főszereplő körül játszódik az egész történet, 3 "idősíkban", drámai, kissé elvont, egyedi történet, igazából nem tudom leírni. Inkább itt a trailer
Stílus: Darren Aronofsky a rendező (Pi; Requiem egy álomért); látványvilága CGI nélkül készült, kémiai reakciók mikrofotográfiájával
nagyon szép.
Főszereplők: Hugh Jackman, Rachel Weiszozsimiki írta: Szereposztás? Története? (nem tartalmat kérek,ha gondolos sárgával írdd le a stílusát,úgy,h lényegi dolgokat ne lőjj le benne
)
Szereposztás? Története? (nem tartalmat kérekSlither írta:Most néztem meg életem egyik legjobb filmjét, 'A forrást' (The Fountain). Úgy tudom, hogy a hazai mozikban nem adták/adják/nem is fogják, de aki szereti a kicsit elvontabb filmeket, annak mindenképpen tudom ajánlani.
Torrentét,néztem! De Leon is megvan már régóta kazin...nagyon jó kis film! Reno meg az egyik kedvencem amúgy is!Los Banditos írta:Én is azt néztem. Nem túl szokványos Jean Reno-hoz ez a szereped, de jó volt.![]()