grecki írta:Fúú, Ozsi, ne menj tanárnak...
Ebből szerintem senki nem érti meg, hogy miről is van szó!
Amúgy milyen a gyakszid?
Kedvedért:
Szóval:
Van egy (illetve kumma sok) torrent oldal,ahonnan torrent fájlokat lehet letölteni,én pl a
www.mininova.org nevű oldalról szedem le őket...van természtesen egy kereső mező (search

),ahova beírjuk,hogy LOST,kiad csomó találatot, majd megkeressük az aktuális rész fájlját, pl. LOST S03E22= lost 3.széria 22.rész

majd ezt lementjük a winyóra,vagy -ha már lent van egy torrentet kezelő progi (pl bitcomet)- akkor egyből meg is nyithatjuk,és kezdődik a letöltése....
Torrentes progi: ebből is több van, ÉN a bitcometet használom, a www.letoltes.com-ról vagy egyéb helyekről letölthető egyszerűen....magyar nyelvű,szóval gond nélkül tanúlmányozható

Szóval itt rámész arra,hogy torrent megnyitása,és a letöltött torrent fájlt ki tallózód,majd beállítod,h hova mentse a cuccost,és kezdi a letöltést...ami változó sebességű (ez függ a seedelőktől,hogy mennyien töltik éppen fel.)..
Ha ezzel végeztél,akkor megvan maga a film fájl,ami így el is indítható, (több esetben csak egy tömörített fájlt kapsz így is,de azt gondolom ki tudod csomagolni 8,)
Felirat:
pl hosszúpuska,azaz az előbbi hszemben megadtam a linkjét...az is magyar,ott is van kereső rész,és egyszerű megtalálni az adott rész magyar feliratát,majd letöltöd,kicsomagolod,és ezt a fájlt bemásolod a filmfájlod mellé.... ha nem lenne így oké a felirat,akkor annyi az egész,hogy átnevezed a felirat fájlt,ugyanarra mint a filmé,és ok!
Amúgy direkt linkem szokott lenni hozzá,akkor kumma gyors,de ha torrent,akkor NEKEM 2-3-4 óra egy rész...
Scorpio egy rész: 340-350 mega kb,és 43 perc átlagban....minden amcsis sorozatnál nagyjából így van...(Szökés,Heroes,stb...)