Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VIII.Henrik írta:Ehhez bizony torrent program kell, ha nem akarsz vhol fizetni érte.Szandi írta: Ohóhóóó. honnan szedted le! Lécci segíts! Ezen dolgozom már tök régóta de valahogy sehogysem sikerülLécci adj egy linket, ahol már csak egy kattintás és kész, ja és nem kell hozzá program meg ilyenek... Jaja, Nunez, Frank gogo! Legjobb mondat:
Donnie: Why are you wearing this stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing this stupid man suit? take it off!
Borzongatóan jó.
Ezennel (e film megszerzése okán) belépsz Te is a torrentezők táborába. Ne aggódj, nem kell hozzá Bill Gates-nek lenni (ok, tény, hogy a pénze csábító)! Egy egyszerű telepítés a program helyének megadásával, illetve meg kell adni, hogy melyik mappába töltse le a gépedre a filmet.
Szóval kell egy egyszerű program, ez: http://download.utorrent.com/1.7.5/utorrent.exe
Ez jelenleg a legnépszerűbb.
Kell mellé egy fájl, ami tartalmazza film elérési útvonalait azokhoz a felhasználókhoz, akiknek meg van a film (ezesetben több száz felhasználó). Ez az a fájl: http://www.mininova.org/get/542292
ha nem stimmel, itt az oldala: http://www.mininova.org/tor/542292
Amint letöltötted, meg is nyithatod, és a program el is indul.
HA kérdésed lesz, itt gyorsan választ kapsz rá a sok hekker között!
Miért ne vehette volna el? Ő olyan mint Peter,ő is elvette a kiscsajtól,de a kiscsajnak is megmaradtG-Jay írta:Én már teljesen összezavarodtam![]()
![]()
Azt hogy többen voltak régen, azt arra írtam, hogy azt mondtad elvette mástól az időben utazás képességét! Márpedig akkor kell lennie másnak is! Hirotól meg nem vehette el mint láttuk!
G.
Újabb közös vonás...Perrero írta:Zsunak nagyon nem jött be én imádom:D Frank powaSzandi írta:Mi a véleményetek a Donnie Darko c. filmről? Szerintem annyira fantasztikus, csodálatos, h azt szavakkal nem lehet kifejezni! wáááá szuperjó. Meg a zenék meg minden. azta,.
Ehhez bizony torrent program kell, ha nem akarsz vhol fizetni érte.Szandi írta: Ohóhóóó. honnan szedted le! Lécci segíts! Ezen dolgozom már tök régóta de valahogy sehogysem sikerülLécci adj egy linket, ahol már csak egy kattintás és kész, ja és nem kell hozzá program meg ilyenek... Jaja, Nunez, Frank gogo! Legjobb mondat:
Donnie: Why are you wearing this stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing this stupid man suit? take it off!
Borzongatóan jó.
Ohóhóóó. honnan szedted le! Lécci segíts! Ezen dolgozom már tök régóta de valahogy sehogysem sikerülVIII.Henrik írta:Én úgy 4-6 hete láttam először. Hallottam róla, hogy egy kultfilmmé vált . Mostanság tervezem újra megnézni, mert nekem is nagyon tetszik a film. Nagyon sokat dobott a filmen Jake G. játéka is.Szandi írta:Mi a véleményetek a Donnie Darko c. filmről? Szerintem annyira fantasztikus, csodálatos, h azt szavakkal nem lehet kifejezni! wáááá szuperjó. Meg a zenék meg minden. azta,.
Egyébként azért szedtem le a filmet, hogy megnézzem, mihez írt, szerzett Michael Andrews ilyen marhajó betétdalokat.
Én úgy 4-6 hete láttam először. Hallottam róla, hogy egy kultfilmmé vált . Mostanság tervezem újra megnézni, mert nekem is nagyon tetszik a film. Nagyon sokat dobott a filmen Jake G. játéka is.Szandi írta:Mi a véleményetek a Donnie Darko c. filmről? Szerintem annyira fantasztikus, csodálatos, h azt szavakkal nem lehet kifejezni! wáááá szuperjó. Meg a zenék meg minden. azta,.
Nagyon szívesen!Kluivertinho írta:Köszönöm szépen Tim a segítségedet és a türelmedet!
Pár száz éve voltak többen is? Hiro és Takezo. Akkor meg azt tudom elképzelni, hogy visszament az időben, vagy... mostmár kezdek teljesen összezavarodni.G-Jay írta:Az ok hogy a minden szerkezetet megértő Sylar tud képességet rabolni, mert megnézi az agyadat, és ugy eltanulja, neki ez a képessége, de Takezo mégis hogyan tudná ezt? MEg az is elég furcsa amugy, hogy evolúciós fejlődésnek van beállítva, mégis pár száz éve is voltak többen is? Márha abból indulunk ki hogy Takezo, és még el is vette mások képességét. És ugyan minek akarna ő a jövőbe jönni, megvan ő ott is ahol van nem?
G.