Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Krofj én teljesen megértem a problémádat. De nem azért nem megyek moziba, mert itthon gépen jobb megnézni a filmet, hanem mert nem engedhetem meg magamnak. Hidd el szívesebben járnék moziba, annak is megvan a feelingje, a sokkal jobb feelingje, mint az itthoni filmnézésnek. Gondol egyet az ember, elhívja a barátait, barátnőit a moziba. A popcorn, az üdítő és egy jó film. Utána hazafelé kibeszélik a filmet, tetszett-nem tetszett. Így van, ez sokkal jobb. Csak sokak nem engedhetik meg maguknak. Bocsánatot kérek tőled a magam és a többi olyan ember nevében is akik hozzám hasonlóan töltögetik a filmeket, de a pénz nagy úr Krojf elvtárs.Krojf írta:Komáim!
Igen, az "Elizabeth" érdekes alkotás.
Mi Balassagyarmaton a "Kaptár 3, Teljes pusztulás" című filmet vetítjük.
Úgy veszem észre, hogy Ti is "segítitek" a honi mozik forgalmát,
többek közt a csőd felé menetelő miénket is!
Igen, a feketeletöltéseitekre gondolok.
Persze, ingyen van, de mi éhenhalunk lassan!
Ez, a DVD, az emberek pénztelensége, valamint az otthoni élmény
sorra teszi tönkre a mozikat.
Nemsokára munkanélküli leszek!
Sajnálja ezt Krojf komátok.
Sajnos ez van, de ebbe a mai világba pláne Magyarországon nyilván mindenki az olcsóbb utat választja...Krojf írta:Komáim!
Igen, az "Elizabeth" érdekes alkotás.
Mi Balassagyarmaton a "Kaptár 3, Teljes pusztulás" című filmet vetítjük.
Úgy veszem észre, hogy Ti is "segítitek" a honi mozik forgalmát,
többek közt a csőd felé menetelő miénket is!
Igen, a feketeletöltéseitekre gondolok.
Persze, ingyen van, de mi éhenhalunk lassan!
Ez, a DVD, az emberek pénztelensége, valamint az otthoni élmény
sorra teszi tönkre a mozikat.
Nemsokára munkanélküli leszek!
Sajnálja ezt Krojf komátok.
megnéztem ...VIII.Henrik írta:Ezeknek a szintjét azért (szerintem messze) nem éri el. Csak leírom, hogy inkább pozitívan csalódj.bouba írta: akkor azt hiszem leszedem ,már csak azért mert az előző filmjei kumma jók (a ravasz az agy....., blöfff)
Na sszem sikerült jól összezavarni!Azért nézd meg természetesen!
Én 1-2 hónapja megnéztem az 1408-at. Meg lehet nézni, érdekes, 1x. Samuel miatt is szedtem le a filmet, bár sok monológja és párbeszéde nem volt.Attya írta: 1408 vagy Az Elizabeth: Az Aranykor ezekre gondoltam, h érdekes lehet, ha vki látta már az 1iket akkor leírhatná, h mi a véleménye!! THX
Én is kerestem de nem láttam.Sharkinho írta:Ja és azon a fényképen, ami Mattnél van, azon Ti látjátok Adamet
Ezeknek a szintjét azért (szerintem messze) nem éri el. Csak leírom, hogy inkább pozitívan csalódj.bouba írta: akkor azt hiszem leszedem ,már csak azért mert az előző filmjei kumma jók (a ravasz az agy....., blöfff)
akkor azt hiszem leszedem ,már csak azért mert az előző filmjei kumma jók (a ravasz az agy....., blöfff)VIII.Henrik írta:Én láttam, megnéztem úgy egy fél éve, ezért kicsit gyérebbek az emlékeim a filmről, amiről nem csak az emlékezőképességem tehet, hanem a film is. Egyszer meg lehet nézni, van benne természetesen egy kis trükk, de a végén nekem egy kis hiányérzetem volt.bouba írta:látta már valaki Guy Ritchie Revolver c. filmjét?
ha igen elmondaná nekem h érdemes-e letölteni?
A szereposztás jó. Liottát régen láttam már ezelőtt, illetve Pussy-t is jó volt látni újra, miután elmerült az óceánban Tony Soprano, Paulie és Silvio által.
Én láttam, megnéztem úgy egy fél éve, ezért kicsit gyérebbek az emlékeim a filmről, amiről nem csak az emlékezőképességem tehet, hanem a film is. Egyszer meg lehet nézni, van benne természetesen egy kis trükk, de a végén nekem egy kis hiányérzetem volt.bouba írta:látta már valaki Guy Ritchie Revolver c. filmjét?
ha igen elmondaná nekem h érdemes-e letölteni?
Sharkinho írta:Ja én is csodálkoztam, de fórumra írta, hogy nem ment suliba, így volt idejeVIII.Henrik írta:Kenny elég gyorsan dolgozott:
Ez volt 9-ből a 9ik rész, hogy a végén, már megint mást gondolok a cégről, mint eddig.Kluivertinho írta:Hú nagyon odatették ezt a részt is! Megint kiderül jópár dolog. Kár, hogy Adam és Peter-féle szálat most ebben a részben nem viszik tovább.