Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van 1 régi videofelvételem amin bátyám, unokabátyám és én(akkor voltam 4 éves) ültünk a TV előtt és szotyit majszolgatva bámultuk a GI Joe-t. A Transformers is nagy király volt.Enrique írta:
(úú, GI JOE, az mekkora volt...![]()
)
ja az tényleg gáz h a real nyeri!!La Pulga írta:Jaja,csak gáz,hogy a végén a Real Madrid nyeri a Bajnokok Ligáját , pont a Bernabeuban.+ A fél Arsenal kitalált játékosokból volt öszerakva.bouba írta:tegnap meg ma megnéztem a Góóól ! 1,2-t
választhattak volna olyan főszereplőt is aki tud is focizni![]()
ez a gavin harris kumma nagy arc ,főleg amikor azt mondja h ráncosodik![]()
az is király volt amikor az elején bevágták a r.m.-barca 0-3-t![]()
a lövéseket megcsinálhatták volna jobban is....
Jaja,csak gáz,hogy a végén a Real Madrid nyeri a Bajnokok Ligáját , pont a Bernabeuban.+ A fél Arsenal kitalált játékosokból volt öszerakva.bouba írta:tegnap meg ma megnéztem a Góóól ! 1,2-t
választhattak volna olyan főszereplőt is aki tud is focizni![]()
ez a gavin harris kumma nagy arc ,főleg amikor azt mondja h ráncosodik![]()
az is király volt amikor az elején bevágták a r.m.-barca 0-3-t![]()
a lövéseket megcsinálhatták volna jobban is....
eredetileg is 11 részes lett volna a part2, nem a sztrájk miatt lett annyi. a második évadban helyet kap még a part 3 és part 4 is! szóval nem a 2. évad 11 részes, hanem a part2, a 2. évad ugyanúgy 22-24 részes leszrobertfcb írta:Ez lesz az utcsó rész??? Ezt honnan sikerült megtudnod?Slither írta:Tegnap elfelejtettem a Heroest, és csak most pótoltam be. Nekem bejött, bár elég kiszámítható volt. Köv. részben sok akció lesz, már nagyon várom.
Faxomba, hogy ez lesz az utcsó rész. Hülye strájkolók.![]()
A vírust a céges emberek elmondása alapján azért manipulálták, hogy létrehozzanak egy olyan szert, ami a képességeket el tudja venni, így a veszélyes embereket ki tudják iktatni. Hogy van-e még vmi hátsó szándék emögött, az gondolom csak később derül ki.
juj hát igenTim írta:Valószínüleg bezavartak a játékokfcjoc írta:gyermekeim nem tudja valaki hogy nyíregyházán mikor játszák a hitman 3-at ? köszönöm előreHa a filmre gondolsz abból csak egy van(egyenlőre
)
Valószínüleg bezavartak a játékokfcjoc írta:gyermekeim nem tudja valaki hogy nyíregyházán mikor játszák a hitman 3-at ? köszönöm előre
Igen-igen erre gondoltam, de már megtaláltam. Azért köszi!FCB_gábor írta:house s04e09, ha erre gondoltálKluivertinho írta:Srácok! Ezen a héten nincs Doktor House? Ilyenkor már fent szokott lenni, de sehol semmi.
house s04e09, ha erre gondoltálKluivertinho írta:Srácok! Ezen a héten nincs Doktor House? Ilyenkor már fent szokott lenni, de sehol semmi.
http://www.port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ ... &i_where=1Kluivertinho írta:Srácok! Ezen a héten nincs Doktor House? Ilyenkor már fent szokott lenni, de sehol semmi.
Ez lesz az utcsó rész??? Ezt honnan sikerült megtudnod?Slither írta:Tegnap elfelejtettem a Heroest, és csak most pótoltam be. Nekem bejött, bár elég kiszámítható volt. Köv. részben sok akció lesz, már nagyon várom.
Faxomba, hogy ez lesz az utcsó rész. Hülye strájkolók.![]()
A vírust a céges emberek elmondása alapján azért manipulálták, hogy létrehozzanak egy olyan szert, ami a képességeket el tudja venni, így a veszélyes embereket ki tudják iktatni. Hogy van-e még vmi hátsó szándék emögött, az gondolom csak később derül ki.