Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én anno olvastam valamennyi vadnyugati történetét (elég jók, sztem kb egy szinten vannak a Karl May könyvekkel), az összes légiós könyvét (ezek a legjobbak), valamint az egyéb könyvei nagy részét (Fülig Jimmy, 14 karátos autó...) ezek között van pár jó meg unalmasabb is.Primitive írta:Nem tom hová tartozik ez a téma, de én ide írom
Tegnap fejeztem be egyik kedvenc íróm könyvének az olvasását. P. Howard ( Rejtő Jenő) - Piszkos Fred a Kapitány című regényét. Nagyon jó könyv, tök humoros, és élvezetes, csak ajánlani tudom az összes Rejtő művet mindenkinek! Eddig sikerült kiolvasnom a Texas Bill a fenegyerek, és a Bradley Tamás visszaüt című regényt. Most kezdek bele a Piszkos Fred közbelép Füllig Jimmy őszinte sajnálatára címú művet. Már nagyon várom, hogy belekezdjek.
No, szóval ösztönzök mindenkit, hogy olvasson Rejtő Jenőt, nagyon király![]()
Ha a végén Nathan elrepül Peterrel előtte meg "kinyírják" Sylart akkor tényleg 23 részes. A legvégén Hiro Japánban találja magát az 1600as években(1671 asszem).Morminho írta: De van egy 23-as epizód is elvileg, aminek a címe: Hogyan hatástalanítsunk egy robbanó embert?
Én úgy tudom, hogy 22.Morminho írta:A Heroes első évadja 23 részes?
Na az nagy filmSharkinho írta:TV2-n 22:55-től Ali G Indahouse. Érdemes megnézni
No, arról még nem is hallottam, de ha be tom szerezni, akkor mindenképpen elolvasom.Szandi írta:Nálunk kötelező olvasmány volt, és nehezen kezdtem bele, de megérte, tényleg jó kis könyv, bár nekem az abszolút favorit a Zabhegyező.
Valahogy nagyon sok esetben tudtam azonosulni Holdennel, de komolyan.
Sztem attól nem fog feléledni, mert az csak "egyszer használatos", mert különben csomó halhatatlan ember rohana a filmben egy idő után, Ha felélesztik akkor az inkább Peter vagy Claire vérével fogják. Kiváncsi leszek Peter bosszújára a cég ellen.VIII.Henrik írta: Én korábban egy szereplő kiválásáról olvastam, egy másodikról nem. Ettől függetlenül arra gondolok, hogy Nathan Petrelli feléledhet azon okból, hogy megkapta Adam vérét. Nem gondoljátok?
Jó volt ez. Tehát így száll ki 2 főszereplő. Nagy csata lesz megint a Peter vs. Sylar.Slither írta:Kicsit keményebbre számítottam, de így sem rossz, az első évad végénél mindenképpen jobb. Most aztán megint várhatunk egy csomót a Part Three-re.
Mindenesetre ment egy pü.