Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
soaMQuC írta:...
Jelen!visca el barca írta:eszembe jutott kiskorom egyik nagy kedvenc sorozata, a miért éppen alaszka. nézte anno valaki? (vagy így utólag...)
akkor imádtam, kiváncsi leszek hogy így utólag be fog e jönni
Nekem is tetszett az évad, a kedvenc részem az talán a virtuális valóságos volt, a végén már azt se tudtam hol áll a fejem, de például a a Cock-Magic is fergeteges ökörség volt..danianevem írta:South Park s18
Ezt meg köszi, még ma szerintem meg is nézem az első részt!danianevem írta:Marco Polo s01e01
Rosszul fogalmaztam persze, hogy befejezem, csak most egy kicsit csökkent a lelkesedésem, de biztos vagyok benne hogy pár rész után visszaránt az egész. Egyébként a néhol óvodás szappanopera-szerű csavarok ellenére kiemelkedő minőségű dráma és akciósorozat egyben, előbbi szempontból a Breaking Bad óta a legjobb amit láttam, brutalitásban veri is bőven Gilliganéket Sutterbence-barca írta: Hát azért ha eddig nézted, akkor nem értem miért pont az utolsó évad előtt hagynád abba.Engem legalábbis már csak a kíváncsiság is vinne. De egyébként természetes, h megéri!
![]()
Hát azért ha eddig nézted, akkor nem értem miért pont az utolsó évad előtt hagynád abba.Stalkyard írta: Szóval ,csak így dióhéjban, spoilerek nélkül, oda fog verni az utolsó évad? Mert így így 6. végénél kicsit elment a kedvem tőleAzért be fogom fejezni, csak érdekelnek a vélemények
A válasz egyértelművisca el barca írta:miket nem tud az emberazért kiváncsi vagyok h a SOA nézők hány százaléka látta ezt amit rohamcsiga leírt
Hát ez is eljött....
SoA
Rohamcsiga írta:Hát ez is eljött....
SoA
Hát ez is eljött....
SoA
Igen és igen. Nem Vámpírnaplók/True Blood meg hasonlók vonal, hanem "normális" horror sorozat kellő abszurditással meg elég nyomasztó hangulattal.visca el barca írta:american horror stroyt nézi valaki itt? jó?