Én még hostelszűz vagyok,ugyh úgy járunk el nagyjából ahogy tanácsolod,így látatlanba is Rád hagyatkozunk.Szóval remélem beválnak majd a tippjeid
Hajjaj, nem is sejtettem, h ekkora felelősséget veszek a nyakamba.:) De mi lenne, ha mennék veletek navigátornak?;)
Na de komolyra fordítva: ha a hostelworldön megnézed a szállások szolgáltatásait, ahol felsorolja, az adott hostel miket nyújt, szinte mindnél ott van, h csomagmegőrzés. Simán magyarázzátok el a recepciósnak, h du. indulnátok tovább, addig itthagynátok a bőröndöket, és akkor biztos megmutatja, hol parkoltathatjátok a dolgaitokat. Valszeg nem ti lesztek az elsők, akik ilyen kéréssel fordulnak hozzá, és tényleg segítőkészek és jófejek szoktak lenni a személyzetis arcok, az se igaz, h csak akkor vesznek emberszámba, ha minimum spanyolul szólsz hozzájuk (ha már katalánul nem is), én Barcelonában mindenhol angolul nyomtam, és teljesen jól elboldogultam.
Akartam még javasolni, h ha bevállalósak vagytok, mindenképp sokágyas koedukált szobát válasszatok, m úgy lehet ám jól haverkodni, de ha jól észlelem, jóformán csak aludni fogtok ott és azt is csak 1x, így ennek előnyeit vsz nem nagyon tapasztaljátok majd meg.:S
Én is remélem, h beválnak a tippjeim, ha nem, akkor sorry...:)