Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
PB 13. rész promójában az volt ,hogy azaz ut.só rész....Enrique írta:Jeeeeeeeee, PB-vel, House-szal mi lesz? Erről nem igazán találtam semmit.
Már el van döntve h lesz 5. részel fuero írta:Ma megnéztem a Saw4-t. Nem vártam tőle sok újdonságot, mert mindegyik rész ugyanarról szól, de hihetetlen, hogy milyen kínzásokat tudnak kitalálni. Mondjuk ez annyira nem volt durva rész. Szerintem lesz 5 is.
püVictor_Valdes írta:valaki nem tudná megmondani hogy a szökés teljes 2. évadát honnan tudnám leszedni?Mert torrentel próbálkoztam de ahova regelve vagyok ott nincs fennt...Magyarul kéne. Előre is kössz.
Ahogy vége lett, következtetni lehet arra, hogy lesz 3. rész is:) Szerinted az is "jobb" lesz mint az elődei??Fernando írta:Megnéztem Az Alien vs. Predator 2. részét nemhittem volna h lehet rosszabb az elsőnél
http://felirat.[auto_cenzúra].hu/index.php?ker ... all+faktorPetI írta:Valaki tudna nekem egy direkt linket adni e film magyar feliratához? The.Football.Factory.2004.iNTERNAL.DVDRip.XviD-CULTXviD
Mert eddig csak angol meg dán nyelvűt sikerült letöltenem
11!Rajmó írta:Valaki meg tudná mondani, hogy szerdán a Doktor House 3. évadjából hanyadik részt fogják vetíteni a tv2-őn?
Előre is köszi