Charlie, számomra ez a két adó nem létezik, nem érdekel...
azonban az eddigi legnagyobb pofátlanságra készülnek és
EZ már érdekel!
mivel a legkisebb csomagokban is benne van ez a két rothadás csatorna, így komoly gond lehet... de most őszintén: hogy lehetnek ennyire pofátlanok???
ha viszont emiatt kivennék ezt a két adót a csomagokból a szolgáltatók, sztem sokan lennénk, akik hálát adnának... az biztos, h én ezért a két [kisípolva] csatornáért 1 Ft-ot se vagyok hajlandó fizetni, de sztem nem vagyok ezzel egyedül!
rakják külön csomagba ezt a két adót, azt csókolom... sztem nem sokan fognak előfizetni rá
szerk: ez a mondat tényleg kiverte a biztosítékot nálam:
"A jelenlegi üzleti modell nem tartható fenn, ezért a kábelszolgáltatóknak a legértékesebb tartalomért fizetni kell."
be ne magyarázzák már nekem, h maunika és győzike, vmint az "idióták közt" értékes tartalom! 490 Ft+áfa ezért??? elmebetegek... ("
RTL Klubra kalkulált - hangsúlyozottan listaáras, vagyis kedvezmények nélkül számolt - havi díj a piacon ismeretlen szintű; legalább duplája az eddigi legmagasabbra taksált programok, a Sport1 és a Sport2 havi díjának. "
)
szerk2: máshol meg egy ilyet találtam:
Úgy tudjuk, az IKO Kábeltévé más lehetőséget is felvillantott a kábeltársaságoknak: ha azok csomagban vásárolják meg az IKO-érdekeltségű csatornákat, akkor alacsonyabb áron jutnak hozzá az RTL Klub sugárzási jogához is. Így azonban számolniuk kell azzal, hogy az így összeállított alapcsomagokból (az országos kereskedelmi csatorna értelemszerűen ebben foglal helyet) más, kedvelt programok szorulnak ki.
erre tud vki reagálni nyomdafestéket tűrő szavakkal? én nem...
bocsi, ha indulatokat kelt a következő cikk, de úgy gondolom ez olyan téma, amiről sok embernek tudni kell:
http://hvg.hu/itthon/20100914_fizetos_r ... kabeltevek
még annyit, h bocsi, ha nehezen követhető, amiket írtam...