Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abszolút így van! Most még nem sok az a napi 5-6 szál,de egy idő után több fog kelleni.És az egyetlen jó dolog benne,hogy kitölti azt az űrt amit a hiánya okoz.Bár ezt már csak utólag fogjátok belátni ha sikerül róla leszoknotok.jelwaz írta: Cigaretta. Én 4 éve cigizem, nem éri meg! és akárki akármit mond, ez így van. Az elején valóban áldásos, mennyei érzés, de aztán ez elmúlik, nő az adag, már nem is azért szívod, mert akarod, hanem mert unatkozol.
Hát néha már erős hiányát érzem az értelemnek magamnál, de még annyi eszem van, hogy azt az 5-600 ft-ot/x nap ne költsem (számomra) felesleges dologra.messideco írta:Akkor te is úgy vagy Lui, mint én. Ne is kezzd el, amíg az eszed meg van
+1Bányász írta:Egyébként az Ananász Expressben fogalmazták meg jól:
"Minden jobb tőle.Jobb a zene,jobb a szex..."
Persze én ezt nem tudom megerősíteni csak hallottam róla...
Igen, de már 13 év eltelt azóta - apám kapta a műszakjától, amikor eljött a BMW-gyárból, aztán persze én is megkóstoltam, de nem értő "szemmel" vizsgáltam meg és összehasonlítási alapom sem volt - életem első korty Whisky-je voltPerrero írta: szerk.: glenfiddich whiskyt ivott már vki
Ja, tényleg azt el is felejtettem, hogy dobta olyat is mellé.P.U.Y.O.L. írta:Ahogy az a mellékelt smileyból kifolyólag egyértelmű is volt...
Ahogy az a mellékelt smileyból kifolyólag egyértelmű is volt...lui1698 írta:Szerintem a 'joe' semmivel sem rosszabb, mint mondjuk egy flakonos bor.
Egyébként a zene topicban a szüretelést nem szőlőre értettem 1-2 napja.
Tudom, ezért mondtam, hogy amíg valaki nem a rabja, addig nincs semmi gond egyikkel se szvsz.senzu írta:Kávé, cigi, drogok, sportfogadás.
Minden ami káros
Victor_Valdes: az alkohol, a cigi és a kávé lelki és fizikai függőséget is okoz. a fű csak lelki függőséget okoz, fizikait nem, mondjuk kb az összes más drog fizikai függőséget is okoz.
Háát, nem is tudom. Érdekes dolgot vetettél fel. Én úgy vagyok vele, hogy a magyar ember az iszik. Szal töménytelen mennyiségbe adom, hogy drog már a pia. A cigi az igazából szerintem nem az, de valahol mégis az, mert függőséget okoz. Kávé nem az szvsz. Bár én azt mondom, hogy aki eltol egy - egy zöldet az se drogos. Ha ezek közül bármelyik hiánya fizikai gondokat okoz, akkor drog, amíg nem, addig nem.Chris0527 írta:érdekes a téma, mindenki írja a szokásait hogy mit fogyaszt mit nem. Engem az érdekel hogy ki mit tart drognak? Mert írtátok h nem drogoztok nem is akartok nem is fogtok, az én véleményem az hogy ez a hármas kombó a cigi pia kávé is drog. Nem megbántani akarok akárkit is csak érdekel a véleményetek.
Köszönöm, köszönömmessideco írta:Anti barátom, te úriember vagy! De miért van jó íze a kávénak??