Segítség kéne
-
- Jugador del Barça
Én nem cserélném el... sok Iphone 3G/3GS-nél hallom, hogy 3-4 évesen bedöglik a WFI-jük, vagy a GPS vevőjük, és 15k a javítás, meg van pár hibájuk is: ha vigyázol rá akkor is karcolódik a hátlap, szinte mindegyik Iphone töltőcsatlakozójánál van repedés. De ez csak az én véleményem, mellette is vannak érvek:gyors, szép felületű, gördülékenyen működő oprendszer, sok alkalmazás (bár nagyrésze asszem fizetős), aránylag szép kinézet, gyönyörű kijelző.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mondjuk végiggondolva tényleg ne cseréld rá el.
Azért a jelenlegi telódat 30 körül el tudod basszolni, ahhoz 15ezer már 45.
kicsit kell gyűjteni és már iphone 4-t is tudsz venni!
Persze előfizetéssel,szolgáltatónál, bizonyos havidíjért.
3G S-t meg már 70ért zsír újat tudsz venni.
Azért a jelenlegi telódat 30 körül el tudod basszolni, ahhoz 15ezer már 45.
kicsit kell gyűjteni és már iphone 4-t is tudsz venni!
Persze előfizetéssel,szolgáltatónál, bizonyos havidíjért.
3G S-t meg már 70ért zsír újat tudsz venni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
3gre nem. bár nem tudom milyen a n97,de a 3g már régi sz.rVictor_Valdes írta:Iphone 3G, na most az a helyzet, hogy nem igazán értek az Iphone-okhoz.A mostani N97 minimet és 15 ezret áldoznék be egy hibátlan állapotban lévő, független 15 gigás 3G-s cumóra, megérné?
Vagy van valakinek bármilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Ja és jailbreak.elt a cumó.
Lassú, nem jön rá úgy iOS, stb.
Ha már iphone 3gs alá ne menj.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
3gs-re már megérné? Csak akkor 15 helyett 20-al kellene megtoldanom.. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
szerintem ne menj bele...az iphone 3g elég régi,gyenge a processzora,nem tudod a legújabb szoftverre frissiteni,és sok hiányossága van...ha iphone-t akarsz venni akkor 3gs/4/4s-t vegyél...Victor_Valdes írta:Fogjuk rá, hogy meggyőztetek.Akkor már csak a pénz kéne.
- Victor_Valdes
Fogjuk rá, hogy meggyőztetek.
Akkor már csak a pénz kéne. 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
én is cserélném mindenképp.Victor_Valdes írta:Iphone 3G, na most az a helyzet, hogy nem igazán értek az Iphone-okhoz.A mostani N97 minimet és 15 ezret áldoznék be egy hibátlan állapotban lévő, független 15 gigás 3G-s cumóra, megérné?
én márciusban veszek majd iphone 4-et, most nokia e72 navim van, nincs vele gondom,de azért az iphone az iphone,nagy vágyam egy olyan.
remélem el tudom passzolni az e72-t 30-35körül,és akkor már jó vagyok pénzben

De a lényeg,hogy szerintem menj bele,de azért előtte nézd át rendesen a telót

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én simán lecserélném.Victor_Valdes írta:Iphone 3G, na most az a helyzet, hogy nem igazán értek az Iphone-okhoz.A mostani N97 minimet és 15 ezret áldoznék be egy hibátlan állapotban lévő, független 15 gigás 3G-s cumóra, megérné?
- Victor_Valdes
Iphone 3G, na most az a helyzet, hogy nem igazán értek az Iphone-okhoz.
A mostani N97 minimet és 15 ezret áldoznék be egy hibátlan állapotban lévő, független 15 gigás 3G-s cumóra, megérné?

- Logan10
- Jugador d'estrella
http://www.youtube.com/watch?v=u-Xdw_Vd3Wc mi annak a zenének a címe ami 2:04-től megy a videóban? 

Csak a Barça
-
- Director del Fútbol
De nem érted. A cortex A8 1ghz van specifikálva a motorola járatja 200Mhz alacsonyabban, a Galaxyba ugyanez van ott 1ghz-eb, a GingerBreadel meg nem is kell húzni (feszültséggel, frekvenciával bajlódni) hanem alapból 1-en hajtja már. benchmarkokban is jelentős a sebbeségbeli különsbség a defy javára , emelett ott az ip67-es szabvány ami még a defy melett szól.socio66 írta:én a jobb hardvere miatt a samsungot venném,most az hogy mit mennyire lehet felhúzni szerintem nem mérvadó egy átlagvásárlónál, egy 25 ezres blade-et még talán nekiállsz bütykölgetni,de ezeket,hát..
sok ismerősöm használja egyébként a galaxy s-t,szerintem szép,megbízható és minden téren megfelel a technikai követelményeknek.
Pont pár napja beszéltük csoporttársammal(androidon szerver oldalon fejleszt) hogy ár/érték arányban verhetetlen kategóriájában.
De ha van kedved többet kiadni a semmiért hát tedd.
-
- Jugador del Barça
Szerintem Szabics Imre, de nem biztos.fcgigi írta:Helló, nem tudja valaki hogy ki rúgott több gólt BL csoportkörben?
a. Lisztes Krisztián
b. ugyanannyit rúgtak
c. Szabics Imre
előre is köszönöm a segítséget

én a jobb hardvere miatt a samsungot venném,most az hogy mit mennyire lehet felhúzni szerintem nem mérvadó egy átlagvásárlónál, egy 25 ezres blade-et még talán nekiállsz bütykölgetni,de ezeket,hát..
sok ismerősöm használja egyébként a galaxy s-t,szerintem szép,megbízható és minden téren megfelel a technikai követelményeknek.
-
- Director del Fútbol
Persze de ugyanez a processzor van a Defy+ ban és 1Ghzra van specifikálva , csak marketing a motorola részéről két gyakorlatilag ugyanolyan telefon piacra dobása . (defy gyakorlatilag defy+ gyengébb aksival).
Annál magasabb órajelen is stabil a hírek szerint.
A GingerBreadel meg nagyon megnő az üzemidő 3napot simán bír , nem hiszem hogy elmarad bármelyik társától.
Jól optimalizált.
Annál magasabb órajelen is stabil a hírek szerint.
A GingerBreadel meg nagyon megnő az üzemidő 3napot simán bír , nem hiszem hogy elmarad bármelyik társától.

Így ki is bír fél napot egy töltéssel?gergo9 írta:Defy kérdés nélkül, főleg hogy az alap cortex A8 procit gond nelkul lehet 800ról 1,3 körüli órajelen járatni.

- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
sziasztok!nem tudok választani egy használt samsung galaxy s és egy új motorola defy között....(a samsung teljesen karcmentes,igaz doboz nincs hozzá de van töltő és adatkábel....viszont a defy az meg bolti és garanciás)
ti melyiket vennétek,melyik éri meg jobban?
előre is kösz a válaszokat!
ti melyiket vennétek,melyik éri meg jobban?
előre is kösz a válaszokat!

- fcgigi
- Jugador del Barça
Helló, nem tudja valaki hogy ki rúgott több gólt BL csoportkörben?
a. Lisztes Krisztián
b. ugyanannyit rúgtak
c. Szabics Imre
a. Lisztes Krisztián
b. ugyanannyit rúgtak
c. Szabics Imre

O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
Megkérdezném még egyszer@@Laguna@@ írta:Helló mindenkinek! Tudna nekem valaki segíteni?
http://guajevilla7.tumblr.com/post/14898120392
Ha mondjuk jutyubos videóban megtalálná nekem valaki, hogy honnan szedte ezeket a blogger, borzasztóan hálás lennék!

"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
- Messa
Az mitől van, hogy egyszerűen alig akar beolvasni játékokat a box?
Eddig nagyon nem volt baj vele, de az utóbbi 1 hónapban rendszeresen kiírja, hogy a lemez olvashatatlan.
Amikor olyanja van meg elindítja... Eredeti és másolt játékkal ugyanezt megcsinálja. Eddig arra gyanakodtam, hogy esetleg karcosak lehetnek a lemezek, de most egy zsír új, eddig bontatlan lemezzel ugyanezt megcsinálta.
Erre van valami orvosság?
Eddig nagyon nem volt baj vele, de az utóbbi 1 hónapban rendszeresen kiírja, hogy a lemez olvashatatlan.
Amikor olyanja van meg elindítja... Eredeti és másolt játékkal ugyanezt megcsinálja. Eddig arra gyanakodtam, hogy esetleg karcosak lehetnek a lemezek, de most egy zsír új, eddig bontatlan lemezzel ugyanezt megcsinálta.
Erre van valami orvosság?

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Nov. közepe fele lett flashelve kiírtam egy xgd3-as játékot (nfs the run) minden gond nélkül kijátszottam kivéve hogy egyszer lefagyott.Bob_Marley írta:Flashtől függ, hogy menni fog vagy nem!
Leírnám a tapasztalataim, hogy lehet indulásra bírni az XGD3as gémeket, ha vki bekapta a dae.bin-t. Lehet, hogy vki már leírta őket, de ha nem, akk most én megteszem. Smiling
Szóval, nekem ennek 3 módszernek vmelyikével minden gém elindult:
1.Title Update-s + pendrive-os módszer (a legtöbb így már indult)
2.system settings/memory/ LB + RB + X + LB + RB + X (és OK)
(ezzel az utsó system update-t szedi le)
3.Vinyót leszedni a boxról, beraktni egy memóriakártyát, leformázni, létrehozni egy új profilt, majd Pendrive+Title Update. (Modern Hadviselés 3 CSAK így indult)
Nos, ez a 3 variáció közül vmelyikkel minden XGD3as gém elindult nekem, és több ismerősnek is, aki sehogy nem bírta elindítani a gémeket. Remélem vkinek azért segített.
De mondom elvileg kijött új flash, ez a XGD3 elég jól ki van találva, én is szenvedek vele, még az eredeti NBA 2k12 se megy, mert XGD3as!
Más : Flipper játékot xboxra nem tud valaki ( Williams collection;Pinball fx;Pinball fx2 kilőve)+PDC World Championship Darts Pro Tour PAL XBOX360 link kéne
- Gergolino
- Jugador del Barça
Köszi szépen. Igen látja az olvasót, sajnos nem ilyen jellegű a probléma, magával az olvasóval lesz a gond. Miután áttörölgettem, azóta néha működik, de inkább azóta sem, de legalább a windows fent van.rivaldo94-barca írta:Megpróbálhatnád esetleg frissíteni esetleg a DVD-olvasó firmware-jét, ha megadod a pontos típusát (Everesttel, SIW-vel, vagy ilyesmi programmal meg tudod nézni), akkor nézek az Asus oldalán frissebb firmware-t. Az olvasót egyébként a Win7 látja? Tehát látszik a sajátgépben?Gergolino írta:Sziasztok!
Asus M51A laptopon a DVD olvasó/író csak az eredeti DVD-ket olvassa be (windows 7 alatt) Windowst szeretnék újrarakni, ezért fontos lenne tudnom, h végleg meghalt az olvasó vagy van remény a feltámasztására.
Pls, aki nagyon otthon van az informatika világában segítsen nekem.
Köszi
- Victor_Valdes
Csak azért írtam, mert nekem volt már rá példa, hogy párszor "felzúgott" még a gép, de nem indult. Aztán pár kísérlet után, mer a tápegység sem indult, és semmi más baja nem volt csak a tápegység.szajko írta:tápegység tuti nem,mert ha az tönkre megy,akkor be se kapcsol a gép.Victor_Valdes írta:Alaplap, videó kártya, vagy esetleg tápegység is lehet, sőt ha nem hallod a processzort akkor akár az is.. szal bármi.De az első kettő a legvalószínűbb.
tuti az alaplappal lesz valami.