Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha nem ironikusan írtad a Dallast, akkor abban egyezünk, legnagyobbZsolti írta:jólvan végülis ízlések és pofonok....de a fene gondolta volna,hogy már megint Veled nem egyezik az ízlésem...![]()
én maradok a Dallasnál...
jólvan végülis ízlések és pofonok....de a fene gondolta volna,hogy már megint Veled nem egyezik az ízlésem...ozsimiki írta:Az alázós szöveg,és maga az egészZsolti írta:mi a jó a hausban?
egy lúzer orvos szivatja a lúzer betegeit....ehhh...nézzetek tartalmasabb műsorokat,mint pl. a zsírfeka.![]()
+cádiii vs doktor úr
Az alázós szöveg,és maga az egészZsolti írta:mi a jó a hausban?
egy lúzer orvos szivatja a lúzer betegeit....ehhh...nézzetek tartalmasabb műsorokat,mint pl. a zsírfeka.
szerintem ez jómiihii írta:Slither v valaki tudna adni olyan linket,ahonnét a teljes évadot le tudnám kapni egyben a Sarah Connor Chronicles-ből?Mert találtam egy olyat,h a sorozat magyar fanklubja,ott megvannak a részek,de darabolva (maga az egyes epizódok is) ,így egy pöppet macerásabb...
Előre is naon kössszke!
Azt én is néztem ,nagyon tetszett ,Duchovny is nagyon jó...Slither írta:Én nemrég ezeket kezdtem el nézni: Californication...
Én imádtam a Halálosztókat,ezért jöttem lázba,amikor megláttam,h van ilyen sorozat is.Holnapra 100%os lesz a gépem újra,be is állítom a sorba a Krónikákat...Slither írta:Még csak 3. résznél tartok, és eddig nem rossz. Nem fog a kedvenceim közé kerülni, mivel sosem voltam Terminátor fan, már a mozik történeteire sem nagyon emlékszem.
A S. C. Chronicles-t már kinéztem én is,sztem holnap elkezdem szedni.Mi a véleményed róla,Slither?Érdemes lesz nekiveselkednem?A leírás alapján bíztató...Félszemmel olvastam olyat vhol,h szóba került vmelyik magyar kábelesnél (asszem tv2...) ,h esetleg elkezdik vetíteni,de nemtom mennyi a valóságalapja és ha van,akkor mikorra tervezik...Slither írta:Én nemrég ezeket kezdtem el nézni: Californication, The Sarah Conor Cronicles, Privileged, Do Not Disturb (ez útobbi 2 teljesen új, még csak 1. résznél tart), és még az új 90210-be is belekukkantottam (a régit nem néztem, de gondoltam hogy nem lehet rossz ha annyi rajongója volt)
A Chuck-ot akarom még meglesni, de sajnos vmi bibi van a szerverrel, és nem töltenek be a videók.
OFF: VIII.Henrik, jó az avatárad!
Kegyetlen jó volt ez a rész is, mint a többiG-Jay írta:Nah megnéztem a PB negyedik részét!
F.aszályos volt. Nem értem mért nincs mindíg dupla rész.Nah sebaj, jövőhétig nehéz lesz de talán ki lehet bírni.
Azért kiv vok ti hogy láttátok ezt a részt...
G.