Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én, már az óvóhelyről írok hehe. Érdekes volt, nem volt hosszú.gergo9 írta:Ki érezte még a miskolci földrengést?
http://bookline.hu/product/home!execute ... Oneletrajzozsimiki írta:Ezt az önéletrajzi könyvet tuti beszerzem vhogy.
Egyszer volt egy interjú a tv-ben vele és akkor mondta, hogy van a magyarokról egy vízilabdás élménye, többek között Kárpáti Györggyel voltak nagy harcai az olasz-magyar meccsek során.Fecooo írta:mutatok nektek egy képet, és kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki rájön, ki van a képen
Nah ki ő?
a képen levő úriember készített egy videót, amiben üzent nekünk, magyaroknak, melyben kifejti, h mennyire tetszik neki országunk, a szavai alapján őszintén tiszteli a magyarokat, elsősorban persze ezek az élményei a fiatalkorához köthetők
a tippeket sárga színnel lehet lövöldözni, miután kiderül a kiléte, belinkelem a videót is, hátha érdekel majd többeket is
Csak nem az öreg Bud, alias Carlo Pedersoli?Fecooo írta:mutatok nektek egy képet, és kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki rájön, ki van a képen
Nah ki ő?
a képen levő úriember készített egy videót, amiben üzent nekünk, magyaroknak, melyben kifejti, h mennyire tetszik neki országunk, a szavai alapján őszintén tiszteli a magyarokat, elsősorban persze ezek az élményei a fiatalkorához köthetők
a tippeket sárga színnel lehet lövöldözni, miután kiderül a kiléte, belinkelem a videót is, hátha érdekel majd többeket is
köszFecooo írta:megvan a győztes!!!!![]()
![]()
![]()
igen, a szeme árulkodó!
számomra szinte biztosan: Carlo Pedersoli,azaz Bud SpencerFecooo írta:mutatok nektek egy képet, és kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki rájön, ki van a képen
Nah ki ő?
a képen levő úriember készített egy videót, amiben üzent nekünk, magyaroknak, melyben kifejti, h mennyire tetszik neki országunk
ezen mekkorát röhögtem, már a videón:D mit is vártunk tőle? idegbeteg, nem véletlen az a sok eljárás ami folyik ellene. Nem sok részt láttam a Hal a Tortánból,de egyikben meg azt hiszem Nagy Feró akadt ki a többiekre:D inkább itt van csata,mint a VacsoracsatábanKalap1988 írta:Undorító féreg ez az ember. Persze, 3 napja nem alszik egy kaja miatt.... Én meg a római pápa vagyok egyből.... Hülyeség a köbön. Egyébként én küldeném a bíróságnak a felvételt, perdöntő bizonyíték, hogy bántotta azt a lánytMessiFan írta:http://www.youtube.com/watch?v=HqFeG5FI ... r_embedded
4 perctől kezdődik a buli..
Hogy lehet egy ilyen kis apróságon felidegesíteni magát? Abban igaza van hogy ez egy főzőverseny de akármennyire jó a kaja, ha a hangulat sz.r akkor édes mind1 hogy mikor kezdte el puculni a kolompírt
Az h az élsportban doppingolnak az nem meglepő,ezért sem nagyon értem h mi értelme a doppingellenőröknek ha a mai doppingok évtizedekkel megelőzik az ellenőrök műszereit.Inkább engednék a doppingolást bizonyos mennyiségben, nem lenne ekkora probléma belőle és nem hiszem h ezzel eltűnne a sport szépsége.Mivel mióta világ a világ azóta vannak csalók és mindig is lesznek,nem akarok ezzel ellentéteket szítani de nem mindig voltak a magyarok sem tiszták(megtartva érmeiket).Az ilyen dolgok meg már tényleg állami szinten mennek lássuk csak a legutóbbi olimpiát amikor kiderült a fehérorosz kalapácsvetőkről h doppingoltak de egy kis országos kiállással már el is volt kenve a dologzsuni írta:a legutóbbi olimpián szólt az USA a doppingellenőröknek hogy "he, azért ezt a Bolt gyereket meg kéne nézni mert tul gyors".Onnantól kezdve nem is figyelem ezeket a híreket mikor nem is tudom hirtelen melyik Olimpián volt egy két dopping eset (szokás szerint) és az USA felszólította a szervező országot (talán pont Kínában volt) és az ezzel foglalkozó ellenőröket, hogy ha az ő sportolóikat elkezdik vizsgálgatni akkor "kivonulnak" az Olimpiáról.
Jamaica meg visszaszólt, hogy "he, a ti kis úszófiacskátok hány rekordot döntött meg és hány aranyat nyert?".
és ennyiben amradt az ügy
Nem tudom h innen ki ismeri az MCC-t(Mathias Corvinus Collegium),de a hétvégén pont erről volt egy előadás náluk.Az előadás után kisebb csoportokban viták voltak és az adatok megadásáról vagy éppen annak a meg nem adásáról folyt.Az a probléma h rengeteg olyan adatot megadunk amik a saját életünket vissza vetheti mivel egy állásinterjún már előre megkaphatnak rólunk egy hamis de első benyomásnak megfelelő képet.Az h több dolgot letiltasz azzal h csak az ismerőseid láthatják nem megfelelő mert a közösségi oldalak óriási adatbankjába kerülnek és azt bárki bármikor visszahívhatja ezáltal megszerezve rólad ezeket az adatokat.Bob_Marley írta:http://index.hu/tech/net/2010/11/11/a_f ... az_iwiwet/
Nagyon érdekes cikk.....Hosszú tudom, de csak átfutni rajta érdemes!Valaki látta a facebookos filmet?
Sok előnye van az ilyen közösségi oldalaknak, de sokan nem arra használják amiért ki lett találva, s amire nagyon kevesen szoktak gondolni, hogy irgalmatlanul sok információt kiadunk magunkról!Múltkor hallottam a rádióból, hogy külföldön is meg nálunk is nem kicsit használják a titkosszolgálatok a közösségi oldalakról az adatokat!Egy nyomozónak ki kinek az ismerőse aranyat ér.....szval ésszel kell ezt csinálni, mert nem vagyok paranoiás, de így is sokat tudnak, s s lassan tényleg csak számok leszünk........
Undorító féreg ez az ember. Persze, 3 napja nem alszik egy kaja miatt.... Én meg a római pápa vagyok egyből.... Hülyeség a köbön. Egyébként én küldeném a bíróságnak a felvételt, perdöntő bizonyíték, hogy bántotta azt a lánytMessiFan írta:http://www.youtube.com/watch?v=HqFeG5FI ... r_embedded
4 perctől kezdődik a buli..
Hogy lehet egy ilyen kis apróságon felidegesíteni magát? Abban igaza van hogy ez egy főzőverseny de akármennyire jó a kaja, ha a hangulat sz.r akkor édes mind1 hogy mikor kezdte el puculni a kolompírt
valami buzzancs oldalon tedd fel ezt a kérdéstflegmakiraly20 írta:Helo!![]()
Olvasta valaki Henrik Ibsentől a Nóra c. könyvet?
Irodalomból lesz dolgozat, a téma az, hogy én mint fiú hogyan cselekednék Nóra helyében?!
Valaki tud segíteni?