Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
lui1698 írta:A film csak az átlag amerikaiaiak életét próbálja bemutatni.szajko írta:Megnéztem a Ken Parkot,hát nem gondoltam volna,hogy ilyeneket is csinálnak és rendesen kamera előtt.A szökésből Bellik is bennevan és nem gondoltam volna,hogy ilyen szerepet is bevállal.
Ez volt az első és az utolsó,hogy megnéztem egynek elment,de többnek nem.
A végefelé,ahogy a Tate leszúrja a nagyszüleit az durva kicsit szerintem.
Nállam ez a film 3/10.
Nem tetszett ez a felhozatal és ez a stílus.
Cukormáz, és csilli-villi nélkül.
Igaz eléggé sajátos formában.
És az alakítások sem egetverőek.
Azért 1szer szerintem meg lehet nézni.
szajko írta:Megnéztem a Ken Parkot,hát nem gondoltam volna,hogy ilyeneket is csinálnak és rendesen kamera előtt.A szökésből Bellik is bennevan és nem gondoltam volna,hogy ilyen szerepet is bevállal.
Nállam ez a film 3/10.
Drigo írta:Ezzel persze senkinek nem akarom elvenni a kedvét a filmtől, biztos velem van a baj - ami mondjuk lehet mert finoman szólva az ízlésem közel sem egyezik a közízléssel, de ez a film akkor is botrányosan gyenge.
hát beletett még mielőtt elszökött volna a srác egy nyomkövetőt...így tudták emgtalálni olyan hamarMaster19 írta:Ezzel teljesen egyetértek bár azt nem értettem,hogy Michael mit csinált ott a laptoppal!
Ezzel teljesen egyetértek bár azt nem értettem,hogy Michael mit csinált ott a laptoppal!G-Jay írta:PB:
Megérdemelte a srác h meghalt, kis kocsog volt.
Szerintem úgy fogják majd megszerezni a Scyllát, amikor áthelyezik. Gondolom a dekódoló cuccot helyezik át. Vagy nem?
A film csak az átlag amerikaiaiak életét próbálja bemutatni.szajko írta:Megnéztem a Ken Parkot,hát nem gondoltam volna,hogy ilyeneket is csinálnak és rendesen kamera előtt.A szökésből Bellik is bennevan és nem gondoltam volna,hogy ilyen szerepet is bevállal.
Nállam ez a film 3/10.
Gyűjtsünk Maya baba kiszabadítására, és nem is leszünk nagy gondban, + villámbébinek egy megfelelő pusápp, és ütősG-Jay írta:Heroes:
Iszonyatos rossz volt ez a rész, mmint azért mert Peter kumma kemény volt már, erre elveszi a képességét a fater! Nem mondom hogy mennyire de nagyon utálom azt a csókát már most! Adamnek is annyi vazzeg, pedig ő azért nemtom, kellett volna a személyisége a sorozatnak. Hiányolom a kedvenc szöszimet, a villámos csajszit is.
Nemtom mi lesz most.
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitl ... /heroes-hugonosz írta:Sehol nem tudok feliratot lőni a Heroes s3e6-hoz.....nem tudnátok linkelni egyet?
látszik, hogy nem lány vagy! a Bridget Jones például kifejezetten jót tesz a nők önbizalmának.Zsolti írta:akk. kb mint a spártaiak titkos élete..én olyan hitvány szemetet még nem láttam...na jó de. a Titanikot,meg a Bridget Jones naplóját...szajko írta:Megnéztem a Narnia Parodizálását a Bazi nagy Filmet,hát nem vmi nagy durranás,sőt sz*r!
Hát szerintem sok benn az erőltett poén, elég gagyi lett. Nem hiába az az imdb 2 egész valamennyiszajko írta:Megnéztem a Narnia Parodizálását a Bazi nagy Filmet,hát nem vmi nagy durranás,sőt sz*r!
akk. kb mint a spártaiak titkos élete..én olyan hitvány szemetet még nem láttam...na jó de. a Titanikot,meg a Bridget Jones naplóját...szajko írta:Megnéztem a Narnia Parodizálását a Bazi nagy Filmet,hát nem vmi nagy durranás,sőt sz*r!
Azaz! Véleményem szerint is... Kedvencem az összes közül!Drigo írta:Viasat 3-on most megy egy Sly örökzöld a Rocky 4. Megsirattam a jó öreg Apollo-t, de most beindul BalboaA 6-os packból ez az egyik legjobb. - véleményem szerint persze.
Mindenképp töltsed le.szajko írta:A Ken Park című filmet látta már valaki?
Tud-e valaki infót szolgáltatni róla letöltsem-e avagy sem?
Borzasztó vagy nem?
Köszönöm előre a segítséget és az infót!
Óriási rész voltG-Jay írta:PB:
Megérdemelte a srác h meghalt, kis kocsog volt.
Szerintem úgy fogják majd megszerezni a Scyllát, amikor áthelyezik. Gondolom a dekódoló cuccot helyezik át. Vagy nem?
Az én véleményem szerint pedig a LEGJOBB!Drigo írta:Viasat 3-on most megy egy Sly örökzöld a Rocky 4. Megsirattam a jó öreg Apollo-t, de most beindul BalboaA 6-os packból ez az egyik legjobb. - véleményem szerint persze.