Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IgenMichaaBee írta: Difficult?Mert ha igen, akkor te vagy az én emberem.
![]()
Difficult?FtcSikiHun írta:95 pontMichaaBee írta: Aki 90-95 pont fölé jut, az feltétlenül szóljon.
95 pontMichaaBee írta: Aki 90-95 pont fölé jut, az feltétlenül szóljon.
Azért köszönöm:)detabarca írta:2 tippem is lett volna, de nem jártam sikerrel. Lehet, hogy még túl frissgygerike írta:Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a hétvégi Afrojack mixet? Googléban már kerestem , de nem jártam sikerel csak nikoláét találtam meg. Előre is köszi a segítséget (Fontos lenne)
Elismerem hogy túlzok de nem csak ezekért nem szeretném ha a gyerekem ilyen világban nőne fel. Hanem mert kitudja, lehet hogy mire nekem lesz gyerekem addigra nem lesz elegendő víz és élelem és emiatt kitör egy újabb háború csak ne keljen annyi éhező szájat etetni a gazdagoknak...Kalap1988 írta:Az anyagi háttér része benne van, bár, ha mindenki csak úgy nevelne gyereket, hogy a kocsi, lakás, munka trió meg van együtt, akkor még ennyi gyerek sem lenne. Valami anyagi háttér kell, de minden nem, ez szerintem túlzás, mert a mai világban elég nagy képtelenség. Egyébként is az ember attól is ember, mert megdolgozott, azért amije van... Persze nem nulláról kell elindítani a gyereket, de mindent sem lehet, mert abból még jó nem sült ki.
Az anyagi háttér része benne van, bár, ha mindenki csak úgy nevelne gyereket, hogy a kocsi, lakás, munka trió meg van együtt, akkor még ennyi gyerek sem lenne. Valami anyagi háttér kell, de minden nem, ez szerintem túlzás, mert a mai világban elég nagy képtelenség. Egyébként is az ember attól is ember, mert megdolgozott, azért amije van... Persze nem nulláról kell elindítani a gyereket, de mindent sem lehet, mert abból még jó nem sült ki.MessiFan írta:Én úgy gondolom hogy csak akkor terveznék gyereket is ha már biztos anyagi háttérrel rendelkezem és biztosítani tudom a gyerekemnek azt, hogy felnőtt korára legyen lakása, autója, munkája stb. És úgy felnevelni hogy sohase tegyen olyat amit nem gondolt át legalább 2x, érdeklődni azoktól akik már megcsinálták stb.Kalap1988 írta: Megértem, mert valóban szenny világban élünk, de azért két ellenérvet mondanék, hogy elgondolkodj picit: 1. A nyugati világ egyik legnagyobb baja a demográfiai válság, kihalunk és az iszlám, illetve más vallású népek hódítanak. Tehát épp azért szenny részben a világ, mert devianciákra és gyermektelenségre tanít minket. Legalábbis próbál...
2. A szennyvilágon csak mi emberek változtathatunk és ehhez sok jó emberre van szükség. Megelőlegezem, hogy te jó embert nevelnélJézusnak is csak 12 tanítványa volt a római világbirodalommal szemben, mégis a kereszténység ma is él, míg Róma eltűnt... Kicsit szentbeszédnek hangzik,de ha átgondolod nagyon is racionális.
Még előttem az élet úgyhogy van időm gondolkodni ezeken
a számok a következők:Bob_Marley írta:Ha ma már volt egy kis logikai feladvány, én is találtam egyet, aki akar picit logikázzon matekozzon rajta:
Egy férfi elindul az irodájába, de ahhoz, hogy be is jusson oda, egy kóddal kell kinyitnia az ajtót. A fazon azonban sajnos elfelejtette az 5 számból álló kulcsot.
De van 5 ötlete, ami alapján meg lehet azt fejteni:
1) az 5. és 3. szám együtt 14
2) 4. szám = 2. szám + 1
3) 1. szám = 2. szám duplája - 1
4) a 2. és 3. szám együtt 10
5) az öt szám együtt 30
Mi a kód?
Én úgy gondolom hogy csak akkor terveznék gyereket is ha már biztos anyagi háttérrel rendelkezem és biztosítani tudom a gyerekemnek azt, hogy felnőtt korára legyen lakása, autója, munkája stb. És úgy felnevelni hogy sohase tegyen olyat amit nem gondolt át legalább 2x, érdeklődni azoktól akik már megcsinálták stb.Kalap1988 írta: Megértem, mert valóban szenny világban élünk, de azért két ellenérvet mondanék, hogy elgondolkodj picit: 1. A nyugati világ egyik legnagyobb baja a demográfiai válság, kihalunk és az iszlám, illetve más vallású népek hódítanak. Tehát épp azért szenny részben a világ, mert devianciákra és gyermektelenségre tanít minket. Legalábbis próbál...
2. A szennyvilágon csak mi emberek változtathatunk és ehhez sok jó emberre van szükség. Megelőlegezem, hogy te jó embert nevelnélJézusnak is csak 12 tanítványa volt a római világbirodalommal szemben, mégis a kereszténység ma is él, míg Róma eltűnt... Kicsit szentbeszédnek hangzik,de ha átgondolod nagyon is racionális.
Megértem, mert valóban szenny világban élünk, de azért két ellenérvet mondanék, hogy elgondolkodj picit: 1. A nyugati világ egyik legnagyobb baja a demográfiai válság, kihalunk és az iszlám, illetve más vallású népek hódítanak. Tehát épp azért szenny részben a világ, mert devianciákra és gyermektelenségre tanít minket. Legalábbis próbál...MessiFan írta:Én nem azért nem akarok gyereket mert nem szeretnék felnevelni, hanem mert nem akarom hogy ilyen szenny világban éljen. Már én is elég rossz jövő elé nézek hát még majd az én gyerekem.Bob_Marley írta: Messifan meg írta nem akar gyereket……ez persze mindenkinek a saját döntése, de remélem ezt csak azért írtad, mert még fiatal vagy, mert hidd el annál szebb nincs ha lesz egy kis lurkód!Mi már gondolkozunk rajta erősen, mert én szeretnék egy porontyot, de 2 külön országból ez picit még nehézkes, de majd úgyis jönnek az ünnepek….aztán![]()
De még bármi közbejöhet.
2 tippem is lett volna, de nem jártam sikerrel. Lehet, hogy még túl frissgygerike írta:Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a hétvégi Afrojack mixet? Googléban már kerestem , de nem jártam sikerel csak nikoláét találtam meg. Előre is köszi a segítséget (Fontos lenne)
Én nem azért nem akarok gyereket mert nem szeretnék felnevelni, hanem mert nem akarom hogy ilyen szenny világban éljen. Már én is elég rossz jövő elé nézek hát még majd az én gyerekem.Bob_Marley írta: Messifan meg írta nem akar gyereket……ez persze mindenkinek a saját döntése, de remélem ezt csak azért írtad, mert még fiatal vagy, mert hidd el annál szebb nincs ha lesz egy kis lurkód!Mi már gondolkozunk rajta erősen, mert én szeretnék egy porontyot, de 2 külön országból ez picit még nehézkes, de majd úgyis jönnek az ünnepek….aztán![]()
Fúúj, gusztustalan.......az a sok ruha rajtukLionel85 írta:Hohohóóóó
[img].....
Erre én is gondoltam.Perrero írta:és ha mégsem színészkedett