Miért is ne. Nincs most kedvem nagyon utánanézni azoknak, amiket láttam, de pár itt van:
Negatív csalódások:
Spectre: katasztrófa
Revenant: Igen. Nem volt nagy szám. Szívesebben megnézem az Into the wild-ot 3adjára. Szép, profi munka, de gyakorlatilag az egész film egy segélykiáltás Leo részéről h kapjon végre egy Oscart.

7/10
Ant-man: sose bírtam Paul Rudd-ot. A film tele van logikai bakikkal, pár poén nem rossz, de egyszerűen feleslegesnek tartom. 6/10
Jurassic World: gyenge utánzata a réginek. A sztori röhejes, a színészi játék maximum közepes. 6/10
Legend: semmi újat nem ad a félszáz maffiafilmhez, amit már kiadtak. Átlagos, többet vártam. 6/10
The Martian: hiába lett jó film, amikor megláttam az első trailert, azt hittem ez lesz az egyik kedvenc filmem. Adtam neki egy 8-ast, tehát jónak jó, de valami hiányzott. Sokkal jobb lehetett volna.
Pozitív:
Ex machina: Nem tudom honnan húzták elő ezt a filmet, de helye van minden idők legjobb sci-fi-jei között. 9/10
Mad Max: nem vártam sokat, erre minden idők egyik legjobb agyatlan akciófilmje lett belőle

8/10
Terminator Genesys: nagyon keveset vártam az x-edik Terminátortól, de
agyatlan szórakozásnak kimondottan jó. 7/10
Inside out: a trailerek alapján nem vártam sokat. Ott a helye a pixar legnagyobbjai között. 9/10
Azok amit eleget tettek az elvárásoknak:
Star Wars. Ezt vártam! 8/9 10ből
The hateful eight: detto.