Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.18. 17:43:21

RonaldinhoX írta:Mennyi egy korsó sör?
Ahogy néztem az itallapot, egy fél literes korsó 590től kezdődik és a határ a csillagos ég... (vagyis 890) :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
RonaldinhoX
Jugador del Barça

2010.12.18. 17:38:12

Mennyi egy korsó sör?
Andris
Adminisztrátor

2010.12.18. 17:06:30

Xanthor írta:
Andris írta:Tehát ki az aki jön ma a fórumról ??
Én is ott leszek valószínűleg. Valaki le tudja írni hol van ez a MOMon belül pontosan? Nem nagyon járok oda.
Feljössz az első emeletre, ahol kajáltunk a talin, és ott eljössz a McDonaldson is túlra leghátulra. McD után lesz vagy rögtön vagy van még vmi köztük. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Xanthor
Capitá del Barça

2010.12.18. 16:57:42

Én is ott leszek valószínűleg. Valaki le tudja írni hol van ez a MOMon belül pontosan? Nem nagyon járok oda.

Ja és a kupont egyszer kell kinyomtatni vagy minden sörnél/egyébnél kell egy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2010.12.18. 17:15:58-kor.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.12.18. 15:39:38

Nagyon szívesen mennék, csak nincs kb semmi pénzem. :? Fogyasztás nélkül meg nem az igazi és ráadásul nem is tartom fair-nek a hely tulajaival szemben. Mert hát úgy használok egy szolgáltatást, hogy nem is fizetek érte semmit.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.18. 15:35:17

Én megyek. Igaz hogy a mezem sajna nincs itt pesten, de remélem azért nem közösítetek ki :)
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Andris
Adminisztrátor

2010.12.18. 11:23:04

Tehát ki az aki jön ma a fórumról ??
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.12.17. 12:46:56

Xanthor írta: Most egyébként van már valami érvényben lévő akció? (A mezről hallottam valamit, de az sajna nincs, bár így lehet megtérülő befektetés lenne :lol: )
Nézd meg a főoldalon lévő cikket erről. :wink:

Aki jön az próbáljon meg fél8-ra odaérni.
katka
Barça B

2010.12.17. 12:29:39

Kalap1988 írta:
ziipp írta: Pedig ez finom kis játék volt katka részéről. :D Angolban/németben a passzív igeidőt pont így használják... :)
Tudom, de magyarul nagyon helytelen és bántó :D
most spec. ziipp nyert mert momentán eléggé angolban gondolkozom, aztán lehet h tudat alatt bezavar :P
de azért köszönöm a magyar-magyar szótár kedves segítségét :roll: nehogy valakinek ne jöjjön át az, amit mondani akarok, ezt aztán mindenképpen el kellene kerülni. meg amúgy is valószínűleg az értékelhetetlenségig lehúztam az itt uralkodó roppant magas színvonalat.
Xanthor
Capitá del Barça

2010.12.17. 00:22:53

"Szerencsére" nem lett meg egy pótZH-m-, úgyhogy hétfőn nem kell vizsgáznom, tehát nekem is játszhat a szombat. :D Egy kis anyagi áttekintés és eldöntöm, hogy ott leszek-e, de szívesen mennék, úgyhogy jó az esély. :wink:
Most egyébként van már valami érvényben lévő akció? (A mezről hallottam valamit, de az sajna nincs, bár így lehet megtérülő befektetés lenne :lol: )
ziipp
Capitá del Barça

2010.12.16. 23:38:43

Kalap1988 írta:Tudom, de magyarul nagyon helytelen és bántó :D
Igazad van, de a vicc kedvéért szerintem belefér. :D

Gondoltam átsiklottál felette, de úgy látszik tévedtem. ;)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.16. 23:34:21

ziipp írta: Pedig ez finom kis játék volt katka részéről. :D Angolban/németben a passzív igeidőt pont így használják... :)
Tudom, de magyarul nagyon helytelen és bántó :D
ziipp
Capitá del Barça

2010.12.16. 23:27:50

Kalap1988 írta:
katka írta:itt szeretettel vannak várva a passzív fórumozók is? :)
Off lesz, de nagyon bántja a "fülem", a szemem, ez a "vannak várva"kifejezés. Szeretettel várják ide a passzív fórumozókat is? Talán így szebben hangozna, és legfőképp így helyes. Egyébként pedig már megtették előttem, de biztosan igen a válasz.
Pedig ez finom kis játék volt katka részéről. :D Angolban/németben a passzív igeidőt pont így használják... :)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.12.16. 23:00:25

Ez a "miért olyan drága a Paulaner Sörház?" című kérdés sajnos valóban súlyos kérdés!
Ahogyan végigpásztáztam az étel-, illetve itallapot hát azt kell mondjam, hogy ez amolyan Boxutca, vagy Champs Sportpub-féle árszabás.
A Paulaner ráadásul a MOM Plaza területén van, ami feltételezi, hogy a tulajnak nem csekély bérleti díjat kell fizetnie az épület tulajdonos-üzemeltetője részére és ennek kifizetése után tud csak magára gondolni, ráadásként gondolom a nem csekély rezsit is ő köteles fizetni.
Szóval gondolom elit hely, ahova elit embereket vár a tulaj, amely elit embereknek nem probléma ilyen árakat kiizetni, sőt elit embereink ennél olcsóbb helyre nem is járnak, mondván "mi ezt meg tudjuk engedni magunknak és ezt demonstráljuk is".
Nekünk annyi marad, hogy mondjuk havonta, vagy negyedévente ellátogatunk oda, addig élére állítjuk a pénzt, hogy aztán pár óra erejéig mi is elengedjük magunkat és mi legyünk a "grandiózus Jánosok".
Tegyük így!
Spóroljunk erre az együttlétre, hogy ne nyújtózkodjunk túl a takarónkon!
Sajnos én most így Karácsony előtt pénz híján ezt a mostanit kihagyom.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Andris
Adminisztrátor

2010.12.16. 22:53:19

De sajnos az 1/2 akció nem él csak Vasárnapi meccseken. Pillanatnyilag.
- József Attila
Tim
Mezei fórumozó

2010.12.16. 22:41:36

Badi írta:
Kalap1988 írta:A Paulanerhez: Szerintem egyértelmű érdekük, hogy a meccsek alatt olcsó legyen mondjuk 1-2 féle sör, sörkorcsolya, illetve üdítő, mert valószínűleg zongorázni lehetne egyrészről a megjelenők száma közt a különbséget, másrészről pedig a jelen lévők fogyasztását.
a paulaner az paulaner, a tescoba se kapod meg 300 ft alatt, sőt..
ha emberi áron akarnák eladni, elveszne a haszon
A paulaner az prémium minőség.Ahogy az árak is mutatják :lol: Mellesleg tényleg jó sör.Van nekik úgynevezett "ház söre",de csak egy százassal olcsóbb..Viszont ha tényleg él az egyet fizet kettőt kap akció,akkor a literes korsó már nem rossz választás,mivel gyakorlatilag ezerpárszáz forintért iszol
négy normál korsónyi sört.Ami azért nem rossz,bár még mindig nem a Bakegér árszínvonala :lol:
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.12.16. 22:25:49

Andris írta:
torrentkiller írta:Olyan kérdésem lenne, hogy ha fekete-fehérben nyomtatom a kupont az is megfelel? Csak mert jelenleg színesben nem tudok nyomtatni...
Persze, sőt, én kicsit ezen a nyomtatósdin is megpróbálok majd alakítani, és vagy minden alkalomra egységes kupont létrehozni, h ne kelljen többször kinyomtatni, vagy pedig valami egyéb megoldást kitalálni. A felesleges papírpazarlás se méltó Barca szurkolókhoz. :P
Jaja, kéne egy Eurobarcás "bérlet" vagy igazolvány. :)
Andris
Adminisztrátor

2010.12.16. 22:13:57

torrentkiller írta:Olyan kérdésem lenne, hogy ha fekete-fehérben nyomtatom a kupont az is megfelel? Csak mert jelenleg színesben nem tudok nyomtatni...
Persze, sőt, én kicsit ezen a nyomtatósdin is megpróbálok majd alakítani, és vagy minden alkalomra egységes kupont létrehozni, h ne kelljen többször kinyomtatni, vagy pedig valami egyéb megoldást kitalálni. A felesleges papírpazarlás se méltó Barca szurkolókhoz. :P
- József Attila
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.16. 22:11:16

Olyan kérdésem lenne, hogy ha fekete-fehérben nyomtatom a kupont az is megfelel? Csak mert jelenleg színesben nem tudok nyomtatni...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.12.16. 22:04:19

Hát fiúk, a helyzet az, hogy egyelőre nemtudunk mit kezdeni a helyzettel.
Nem csodálkozom, ha valakit eltántorítanak az árak, ez teljesen érthető.

Pillanatnyilag ez a 10% van csak biztosítva, meg az ingyen sörkorcsolya.

Az nagyon fontos, hogy a tulaj pillanatnyilag azt mondja: gyertek el minél többen, senkinek sem kötelező semmit fogyasztani. Ha valakinek az is jó, hogy előtte, félidőben, utána leugrik a matchba egy szinttel lejebb és megiszik kint egy v két sört, közben meg ott nézi velünk fogyasztás nélkül a meccset, az is teljesen oké. Szóval fogyasztás nélkül is tarthattok velünk, de egyelőre árakból nem hajlandó engedni a tag.

Én személyesen még nem 'tárgyaltam' vele, most fogok majd, még megpróbálok valamit kiküzdeni, hátha tudok valamit alakítani.
- József Attila
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.16. 20:03:00

Badi írta:
Kalap1988 írta:A Paulanerhez: Szerintem egyértelmű érdekük, hogy a meccsek alatt olcsó legyen mondjuk 1-2 féle sör, sörkorcsolya, illetve üdítő, mert valószínűleg zongorázni lehetne egyrészről a megjelenők száma közt a különbséget, másrészről pedig a jelen lévők fogyasztását.
Egyszeri akciókról beszélek és nyilván nem a legdrágább sörükről.... Lehet mást is árulniuk nem csak olyan italokat, amin nincs hasznuk. Mindenesetre nekem aztán tök mindegy, hiszen egy darabig úgy sem jutok be oda, ráadásul sokkal inkább iszom egy finom magyar bort, vagy mondjuk egy Arany Ászokot, mint valami 4-500 ft-os sört. Ízlések és pofonok ugyebár.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2010.12.16. 19:04:50

Initom
Entrenador del Barça

2010.12.16. 17:59:18

Krojf írta:

Azzal nem növelhetnénk a Paulaner-meeting tekintélyét és forgalmát, ha bizonyos, a Barcát érintő exkluzív infókat csak azon alkalommal közölnétek a "nagyérdeművel"?
Valószínűleg ez felcsiga és beháló lenne a hely meglátogatásához...
K.
igen,nagyon örülnék neki...főleg hogy Vas megyébe lakom,és nem nagyon tudok eljutni :roll: Ez az ötlet kicseszés lenne,azok számára,akik akarnának,de nem tudnak menni :wink:
Abi & Tito
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.16. 17:51:19

katka írta:itt szeretettel vannak várva a passzív fórumozók is? :)
Off lesz, de nagyon bántja a "fülem", a szemem, ez a "vannak várva"kifejezés. Szeretettel várják ide a passzív fórumozókat is? Talán így szebben hangozna, és legfőképp így helyes. Egyébként pedig már megtették előttem, de biztosan igen a válasz.
A Paulanerhez: Szerintem egyértelmű érdekük, hogy a meccsek alatt olcsó legyen mondjuk 1-2 féle sör, sörkorcsolya, illetve üdítő, mert valószínűleg zongorázni lehetne egyrészről a megjelenők száma közt a különbséget, másrészről pedig a jelen lévők fogyasztását. Mondjuk én a helyetekben még talán állandó Eurobarcas reklámhelyen gondolkodnék, aminek fejében még inkább lehetne őket csábítani az akciók és a jövőbeni szorosabb együttműködés irányába.
Válasz küldése