Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ahogy néztem az itallapot, egy fél literes korsó 590től kezdődik és a határ a csillagos ég... (vagyis 890)RonaldinhoX írta:Mennyi egy korsó sör?
Feljössz az első emeletre, ahol kajáltunk a talin, és ott eljössz a McDonaldson is túlra leghátulra. McD után lesz vagy rögtön vagy van még vmi köztük.Xanthor írta:Én is ott leszek valószínűleg. Valaki le tudja írni hol van ez a MOMon belül pontosan? Nem nagyon járok oda.Andris írta:Tehát ki az aki jön ma a fórumról ??
Én is ott leszek valószínűleg. Valaki le tudja írni hol van ez a MOMon belül pontosan? Nem nagyon járok oda.Andris írta:Tehát ki az aki jön ma a fórumról ??
Nagyon szívesen mennék, csak nincs kb semmi pénzem.Andris írta:Tehát ki az aki jön ma a fórumról ??
Én megyek. Igaz hogy a mezem sajna nincs itt pesten, de remélem azért nem közösítetek kiAndris írta:Tehát ki az aki jön ma a fórumról ??
Nézd meg a főoldalon lévő cikket erről.Xanthor írta: Most egyébként van már valami érvényben lévő akció? (A mezről hallottam valamit, de az sajna nincs, bár így lehet megtérülő befektetés lenne)
most spec. ziipp nyert mert momentán eléggé angolban gondolkozom, aztán lehet h tudat alatt bezavarKalap1988 írta:Tudom, de magyarul nagyon helytelen és bántóziipp írta: Pedig ez finom kis játék volt katka részéről.Angolban/németben a passzív igeidőt pont így használják...
Igazad van, de a vicc kedvéért szerintem belefér.Kalap1988 írta:Tudom, de magyarul nagyon helytelen és bántó
Pedig ez finom kis játék volt katka részéről.Kalap1988 írta:Off lesz, de nagyon bántja a "fülem", a szemem, ez a "vannak várva"kifejezés. Szeretettel várják ide a passzív fórumozókat is? Talán így szebben hangozna, és legfőképp így helyes. Egyébként pedig már megtették előttem, de biztosan igen a válasz.katka írta:itt szeretettel vannak várva a passzív fórumozók is?
A paulaner az prémium minőség.Ahogy az árak is mutatjákBadi írta:a paulaner az paulaner, a tescoba se kapod meg 300 ft alatt, sőt..Kalap1988 írta:A Paulanerhez: Szerintem egyértelmű érdekük, hogy a meccsek alatt olcsó legyen mondjuk 1-2 féle sör, sörkorcsolya, illetve üdítő, mert valószínűleg zongorázni lehetne egyrészről a megjelenők száma közt a különbséget, másrészről pedig a jelen lévők fogyasztását.
ha emberi áron akarnák eladni, elveszne a haszon
Jaja, kéne egy Eurobarcás "bérlet" vagy igazolvány.Andris írta:Persze, sőt, én kicsit ezen a nyomtatósdin is megpróbálok majd alakítani, és vagy minden alkalomra egységes kupont létrehozni, h ne kelljen többször kinyomtatni, vagy pedig valami egyéb megoldást kitalálni. A felesleges papírpazarlás se méltó Barca szurkolókhoz.torrentkiller írta:Olyan kérdésem lenne, hogy ha fekete-fehérben nyomtatom a kupont az is megfelel? Csak mert jelenleg színesben nem tudok nyomtatni...
Persze, sőt, én kicsit ezen a nyomtatósdin is megpróbálok majd alakítani, és vagy minden alkalomra egységes kupont létrehozni, h ne kelljen többször kinyomtatni, vagy pedig valami egyéb megoldást kitalálni. A felesleges papírpazarlás se méltó Barca szurkolókhoz.torrentkiller írta:Olyan kérdésem lenne, hogy ha fekete-fehérben nyomtatom a kupont az is megfelel? Csak mert jelenleg színesben nem tudok nyomtatni...
Egyszeri akciókról beszélek és nyilván nem a legdrágább sörükről.... Lehet mást is árulniuk nem csak olyan italokat, amin nincs hasznuk. Mindenesetre nekem aztán tök mindegy, hiszen egy darabig úgy sem jutok be oda, ráadásul sokkal inkább iszom egy finom magyar bort, vagy mondjuk egy Arany Ászokot, mint valami 4-500 ft-os sört. Ízlések és pofonok ugyebár.Badi írta:a paulaner az paulaner, a tescoba se kapod meg 300 ft alatt, sőt..Kalap1988 írta:A Paulanerhez: Szerintem egyértelmű érdekük, hogy a meccsek alatt olcsó legyen mondjuk 1-2 féle sör, sörkorcsolya, illetve üdítő, mert valószínűleg zongorázni lehetne egyrészről a megjelenők száma közt a különbséget, másrészről pedig a jelen lévők fogyasztását.
ha emberi áron akarnák eladni, elveszne a haszon
a paulaner az paulaner, a tescoba se kapod meg 300 ft alatt, sőt..Kalap1988 írta:A Paulanerhez: Szerintem egyértelmű érdekük, hogy a meccsek alatt olcsó legyen mondjuk 1-2 féle sör, sörkorcsolya, illetve üdítő, mert valószínűleg zongorázni lehetne egyrészről a megjelenők száma közt a különbséget, másrészről pedig a jelen lévők fogyasztását.
igen,nagyon örülnék neki...főleg hogy Vas megyébe lakom,és nem nagyon tudok eljutniKrojf írta:
Azzal nem növelhetnénk a Paulaner-meeting tekintélyét és forgalmát, ha bizonyos, a Barcát érintő exkluzív infókat csak azon alkalommal közölnétek a "nagyérdeművel"?
Valószínűleg ez felcsiga és beháló lenne a hely meglátogatásához...
K.
Off lesz, de nagyon bántja a "fülem", a szemem, ez a "vannak várva"kifejezés. Szeretettel várják ide a passzív fórumozókat is? Talán így szebben hangozna, és legfőképp így helyes. Egyébként pedig már megtették előttem, de biztosan igen a válasz.katka írta:itt szeretettel vannak várva a passzív fórumozók is?