Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.01. 14:49:47

sjay írta:
Victor_Valdes írta:Gondolom sok a fejfájós ember ma...remélem mindenki egy darabban ért haza srácok. :) :D
Nekem úgy van fejfájásom, hogy el sem hagytam a házat :D
Akkor otthon ittál mi? :D
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.01. 14:48:26

Victor_Valdes írta:Gondolom sok a fejfájós ember ma...remélem mindenki egy darabban ért haza srácok. :) :D
Nekem úgy van fejfájásom, hogy el sem hagytam a házat :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.01. 14:46:05

Mi ott voltunk a Tankcsapdán az első sorban. És ti?:D
Kép
A kék sálas vagyok 8)
Én 4-kor értem haza és rögtön bealudtam :D
senzu
Entrenador del Barça

2011.01.01. 13:19:09

Gyűlölöm a heringbulikat! :evil:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.01. 13:16:32

Gondolom sok a fejfájós ember ma...remélem mindenki egy darabban ért haza srácok. :) :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Deus
Boixos Nois

2011.01.01. 13:15:27

Ez nagyon érdekes:

http://www.ted.com/talks/lang/eng/joshu ... crows.html

Hollók intelligenciájukról van szó. Van magyar felirat is, ott a videó alatt kell kiválasztani a magyart.
KépKép
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.01. 13:11:16

lui1698 írta: Ilyen "egyenruhát" hol lehet csináltatni?
Létezik ebből konfekció méret is,talán el sem hinnéd de Japánban a legnépszerűbb.Írd be a google képkeresőjébe hogy "japan swimsuit",és kapsz egy kis ízelítőt.Én nem mertem linkelni,a kiskorúak fejlődése miatt..
A képen láthatóak viszont méretre készültek,mivel elég szélesnek kell lennie alul,hogy ne történjen baleset ha érted mire gondolok. Az összetétele 80% lycra,10%pamut,10%nylon,elég kényelmes,viszont képzelheted mennyire zavarban voltam mikor a varrólányok (akiket egyébként a klub alkalmaz) méretet vettek.. :oops:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.01. 12:45:41

Tim hát szerintem ennél jobb szilvesztere senkinek nem volt.
Puszilom a barátaidat. :lol:
Ilyen "egyenruhát" hol lehet csináltatni?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.01. 12:29:38

Boldog új évet mindenkinek!
Hogy sikerült a szilveszteri bulitok? Én elég tartalmasan szórakoztam,készült pár kép is. A piros nyíl engem jelöl.
Az első kép kora délután készült,a klubtársaimmal.Ez egy nagyon zártkörű klub,de ennél többet nem árulhatok el,ne is faggassatok! És nem,nem kerülhettek be,sajnálom.

Kép

Ezután beugrottam egy geek buliba,de ez nem sikerült valami jól..Viszont a háttérben látszó 3 leány,(akik macskának öltöztek ha minden igaz) éppen azon veszekszik hogy melyikük kérje el a telefonszámom.

Kép

Végül egy exkluzív bárban kötöttünk ki.A képen egy Szangvaléz származású művésznő szórakoztat minket.Tudtátok-e,hogy náluk vallási okokból kötelező a teljes szőrtelenítés ?:shock:

Kép

Szóval így telt a tegnapi napom,remélem ti is jól szórakoztatok... :lol:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.12.31. 15:59:21

Ami közvetlen módon a politikához kapcsolható, annak itt helye nincs.

Ez eddig talán íratlan szabály volt, most már írott formában is létezik itt.

Teljesen tiszta és érthető, tessék betartani és kész.

Boldog új évet mindenkinek!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
miihii
KHAL

2010.12.31. 14:14:32

Bízunk benne,h senkinek sem lesz rossz szájíze,amiért nem engedünk felületet ezeknek a pengeváltásoknak,amik várhatóak rövid időn belül ebben a témakörben.Nézzetek szét mindenfelé,hol lehet normális körülmények között maradni politikai témakörben?Sztem kábé sehol,mert sokan sokféleképpen látják a dolgokat,elkezdődnek a véleményütköztetések és előbb-utóbb elmérgesedik a beszélgetés.Erre pedig mi nem tartunk igényt.Ha visszafoghatatlan késztetést érez akárki is,h erről beszélgessen,ezen az oldalon maximum privátban tegye kérem,v keresse fel az egyik fórumot a rengetegből,amelynek ilyen a profilja.Ez nem struccpolitika a részünkről,mindösszesen a fórum békéjét szeretnénk védeni ezzel a dologgal.Szerintem túl lehet élni,h továbbra sem szeretnénk elmenni politikai irányba még az Offtopicban sem,amelybe elméletileg beleférhetne.De sok problémától szabadíthatjuk meg magunkat bizonyos témák mellőzésével,ezért értsétek meg a kérésünket.Köszönjük.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.31. 13:36:53

Lionel85 írta: amíg nem megy át anyázásba a fórumozás, nem látom akadályát a témázásnak. Mégpedig azért, mert nem csak a szép, jó és vicces dolgokról lehet fórumozni, hanem arról is, ami éppen a napi sajtóban címlapon van.
Mi akadályát látjuk.

Címlapos téma okés, kivétel politika. Egyszerűen nem tud megmaradni korlátok közt a téma, és nincs itt helye, nem tudom,tudjuk nyomatékosabban megfogalmazni.
Lionel85 írta:Kell ezekről is beszélni és megtárgyalni a dolgokat, mert nem szabad elmenni ezek mellett csak egy kézlegyintéssel.
Igen, kell. Bár azokat is megértem, akik legyintenek csak egyet az egészre.
Akinek van hozzá még lélekjelenlét beszéljen róla, de ne ITT.
Kalap1988 írta: Persze, ezzel egyetértek, nem mindenki kíváncsi rá ( mondhatnám,hogy sajnos, mert jó lenne, ha a politika mindenkit érdekelne, de természetes, hogy nem)
A lényeg,h NEM ITT kíváncsiak rá, engem is érdekel olykor ez-az ezekkel kapcsolatban,de nem egy olyan TISZTA (értse mindenki úgy ahogy kell) oldalon mint az Eurobarca. Te jobban tudod mint én valószínű, hogy a politika,de már a politikai témák is mennyire károsak tudnak lenni egy közösségre, ahol nem kétfajta, hanem 1000fajta ember van. Ezt pedig el akarjuk,és el fogjuk kerülni az Eurobarca.hu-n.
Hangsúlyozom,h ne vedd személyes támadásnak. Mindenkinek szól ez, megvan a megfelelőbb hely az ilyesmik kibeszélésére.
daffy írta: ez alatt érted pl az oktatási törvényt is? feltételezem,hogy nem,mivel úgy is el lehet vitázni rajta,hogy nem keverünk bele sok politikát. természetesen nehéz elkerülni,de talán egy off topikba...vagy nem? :D
Oktatási törvényről is mit lehet beszélni? Max leírjátok,hogy mi maga a törvény és kész. Ha mélyebben belemennétek, minden előjönne,hogy kinek miért éri ez meg,stb,stb,stb. Információ szempontjából természetesen hasznos, ha valaki tájékoztatja itt a népet, hogy mit kell tudni az oktatási törvényről,de vitázni róla már teljesen felesleges.

Persze lehet, hogy tévedek, de akiket ez konkrétan érint is vagy érinteni fog, nem hiszem,h az Eurobarca offtopikjában értesül róla,és szembesül vele.

szóval off topik: nők,kocsik,időjárás,szokások,bulik, hobbyk, stb,stb,stb,stb,stb,stb,stb,stb,stb,stb, csak ne politika!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2010.12.31. 09:58:32

ozsimiki írta:Privát véleményem: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek.
Sokat nézegetem az offtopikot, mert jó kis témák szoktak menni. Az ilyesfajta témák viszont -nem tudom a többség hogy van vele- számomra elkedvtelenítő...mind a politika, mind a különböző törvénymódosítások és az ehhez hasonló témák. Megértem,h valaki tudna ezekről oldalakat írni, mert érdekli és/vagy így-úgy érintett (jövendőbeli szakma,stb) , pl Kalap. De ettől nem lesz jobb a helyzet, és akik ettől az egésztől undorodnak, már itt is belebotlanak.
ez alatt érted pl az oktatási törvényt is? feltételezem,hogy nem,mivel úgy is el lehet vitázni rajta,hogy nem keverünk bele sok politikát. természetesen nehéz elkerülni,de talán egy off topikba...vagy nem? :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.31. 09:58:28

ozsimiki írta:Privát véleményem: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek.
Sokat nézegetem az offtopikot, mert jó kis témák szoktak menni. Az ilyesfajta témák viszont -nem tudom a többség hogy van vele- számomra elkedvtelenítő...mind a politika, mind a különböző törvénymódosítások és az ehhez hasonló témák. Megértem,h valaki tudna ezekről oldalakat írni, mert érdekli és/vagy így-úgy érintett (jövendőbeli szakma,stb) , pl Kalap. De ettől nem lesz jobb a helyzet, és akik ettől az egésztől undorodnak, már itt is belebotlanak.

Munkaköri ( :lol:) véleményem/felhívásom: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek. :roll: :D Jön nemsokára 2011, kezdjük az új évet (IS) teljesen politika mentesen, NEM IDEVALÓ. Mielőtt lecsapnátok a lasztit: Nem, nem lehet 31.én még teleírni ilyesmivel a topikot :D

Köszönjük.
Nem figyelem ennek a témának a folyását a topikban, én az elején hozzászóltam, amikor Tim linkelte a hírt, de szerintem amíg nem megy át anyázásba a fórumozás, nem látom akadályát a témázásnak. Mégpedig azért, mert nem csak a szép, jó és vicces dolgokról lehet fórumozni, hanem arról is, ami éppen a napi sajtóban címlapon van. A túlzott politizálást én is elitélem, de szerintem - legalábbis remélem - eddig még nem volt olyan túlzott. Kell ezekről is beszélni és megtárgyalni a dolgokat, mert nem szabad elmenni ezek mellett csak egy kézlegyintéssel.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.31. 09:47:21

Munkaköri ( :lol:) véleményem/felhívásom: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek. :roll: :D Jön nemsokára 2011, kezdjük az új évet (IS) teljesen politika mentesen, NEM IDEVALÓ. Mielőtt lecsapnátok a lasztit: Nem, nem lehet 31.én még teleírni ilyesmivel a topikot :D

Köszönjük.
Persze, ezzel egyetértek, nem mindenki kíváncsi rá ( mondhatnám,hogy sajnos, mert jó lenne, ha a politika mindenkit érdekelne, de természetes, hogy nem), csupán felvettem a kesztyűt és reagáltam arra, amit nem véltem igaznak. Bocsánat ezért, csak gondoltam az éremnek két oldala van ( a politikában jellemzően több :D ), és ha már valakik A-t mondtak, akkor azért mondjunk B-ét is. Ne csak egyféle véleményt olvashasson az az ember, aki elolvassa. A kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében :wink:
Kezdeményezni semmiképp sem fogok ilyen témát, azt ígérem. Eddig sem nagyon tettem....
Krojf! Veled is egyetértek, de azért a Blaugrana zászlón kívül a piros-fehér-zöld mögé is hagyj sorakozzunk fel :) Az nem politika. Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.12.31. 01:10:43

A magam részéről csak annyit ide, hogy ez itt az Eurobarca fóruma, nem pedig az Indexé!
Azt ott már eléggé átrohasztotta pár minőségi topik kivételével a politika, ami itt, egy szurkolói fórumon nem kívánatos téma.
Nekem is megvan a magam markáns politikai véleménye, egy hazai párt balassagyarmati szervezetének 1989 óta alapító tagja vagyok, de itt őket sem vagyok hajlandó kihallani a soraitok közül!
Ha nagyon politizálni akartok, akkor azt tegyétek privátban, itt nyoma ne legyen!
Itt csak a blaugrana lehet az egyetlen zászló, ami mögé felsorakozhatunk, de azt tegyük minél eltökéltebben!
Néha tudom hogy elég vékony a határ a politika-nem politika között, meg rengeteg Benneteket érintő mindennapos dolog kihozhat belőletek ide-oda markáns véleményeket, de ezeket tartogassátok a privát üzenetekre!
Ne mocskoljátok be magatokat a politikával, mert igen nehéz lemosni!
Hallgassatok a január 28.-án 40 éves Krojfotok intő szavaira!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.30. 23:30:45

Privát véleményem: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek.

Köszönjük.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.30. 18:18:33

Tim írta:Az a kisebbik baj ha a kinti sajtó nem olvashatta(megjegyzem mivel eu tagok vagyunk egyenlőre,a törvény tervezeteket is be szokták nyújtani lefordítva mindenféle nyelvre és ezt azért lehet véleményezni),de az itteni érintettek sem mivel "A törvénytervezetethez a képviselők összesen 231 módosító javaslatot nyújtottak be, és még közvetlenül a végszavazás előtt is 22-ről döntöttek. Az elfogadott jogszabály egységesített szövege azóta sem jelent meg sehol, így arra sem az érintett államigazgatási szervezetek, sem a médiaszolgáltatók nem tudnak felkészülni. Volt már rá példa, hogy az Alkotmánybíróság a felkészülési idő rövidsége miatt megsemmisített egy jogszabályt." Tehát elfogadtak egy törvényt amit senki sem ismer,és nem is fog a hatályba lépése előtt. Azért ez nem nevezhető általánosan elfogadhatónak.
Így van, sajnos ez egész évben így ment. Több száz oldalas anyagokra 2-3 órát adtak az ellenzéki képviselőknek ( vagy kicsit többet), akik persze igyekeztek elolvasni és nagyrészt sikerült is nekik,de komoly munkát nem tudtak végezni. A kormánytagokról pedig nem egy helyről hallottam, hogy el sem olvasták ( nem miniszterekről, hanem a pártkoalíció 260 valahány tagjáról beszélek) a viták tanulsága alapján. Hiszen nekik nem kellett kritizálni,csak szavazni. Ez nagy baj sajnos és tudatos is.
Viszont nem hiszem, hogy ezt meg fogják emiatt szüntetni. Elég lesz a felkészülési idő, megoldják... Meg itt nem kell technikailag átalakulni csak elolvasni és alkalmazni a gyakorlatban. Örülnék neki, ha megsemmisítenék,de nem fogják.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.30. 18:15:34

csababarca írta:Az hogy a köztársasági elnök elfogadta a médiatörvényt nem meglepő.
Bármit elé tehet a kormány,úgyis aláírja.
Ennyire pártérzelmű ember nem értem hogy lehetett köztársasági elnök. Azért valamilyen szinten semlegesnek látszott embereket ültettek oda,most meg az egyik pártvezért.
Mondjuk nem lepődtem meg ezen. Sőt a magyar politikával kapcsolatban már semmin nem lepődök meg. Az a baj,hogy egyik párt rosszabb mint a másik,és már nem az alapvető eszméik szerint politizálnak.
Ezért se mentem el szavazni,mert teljesen felesleges hiteltelen pártokra szavazni. (fidesz is mondja az mszpre,hogy nem tud megújulni,öregek vezetik. mert a fideszt nem a régiek vezetik? néha odatesznek sárdobálni egy Rogánt, vagy egy Szijjártót,és ennyi a nagy újítás)
Eddig csak Sólyom Lászlót nevezhettük semlegesnek látszó elnöknek. Mádl azért sokkal jobboldalibb volt látszatra is, míg Göncz liberális. Ez a napnál is világosabb volt. Persze ennyire egyértelműen pártkatona egyikük sem volt, de lehettek volna függetlenebbek és akkor talán nem itt tartanánk...
Tim
Mezei fórumozó

2010.12.30. 17:37:48

Az a kisebbik baj ha a kinti sajtó nem olvashatta(megjegyzem mivel eu tagok vagyunk egyenlőre,a törvény tervezeteket is be szokták nyújtani lefordítva mindenféle nyelvre és ezt azért lehet véleményezni),de az itteni érintettek sem mivel "A törvénytervezetethez a képviselők összesen 231 módosító javaslatot nyújtottak be, és még közvetlenül a végszavazás előtt is 22-ről döntöttek. Az elfogadott jogszabály egységesített szövege azóta sem jelent meg sehol, így arra sem az érintett államigazgatási szervezetek, sem a médiaszolgáltatók nem tudnak felkészülni. Volt már rá példa, hogy az Alkotmánybíróság a felkészülési idő rövidsége miatt megsemmisített egy jogszabályt." Tehát elfogadtak egy törvényt amit senki sem ismer,és nem is fog a hatályba lépése előtt. Azért ez nem nevezhető általánosan elfogadhatónak.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.30. 17:28:01

Az hogy a köztársasági elnök elfogadta a médiatörvényt nem meglepő.
Bármit elé tehet a kormány,úgyis aláírja.
Ennyire pártérzelmű ember nem értem hogy lehetett köztársasági elnök. Azért valamilyen szinten semlegesnek látszott embereket ültettek oda,most meg az egyik pártvezért.
Mondjuk nem lepődtem meg ezen. Sőt a magyar politikával kapcsolatban már semmin nem lepődök meg. Az a baj,hogy egyik párt rosszabb mint a másik,és már nem az alapvető eszméik szerint politizálnak.
Ezért se mentem el szavazni,mert teljesen felesleges hiteltelen pártokra szavazni. (fidesz is mondja az mszpre,hogy nem tud megújulni,öregek vezetik. mert a fideszt nem a régiek vezetik? néha odatesznek sárdobálni egy Rogánt, vagy egy Szijjártót,és ennyi a nagy újítás)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.30. 17:18:26

Kedves Drigo! Nézd meg nyugodtan az elmúlt 25 év interjúit, amit magyarokkal csináltak ( politikai helyzetről szigorúan). 90-95%-ban ugyanazok az emberek nyilatkoznak. Biztosan meg van az okuk, hogy nekik hisznek és alapvetően nem is ezeket a lapokat hibáztatom, hanem a nekik fröcsögőket. Olyanokat mondanak hazánkról évről-évre, ami bicskanyitogató. A te dolgod, ha nem akarsz vitázni, de a tények makacs dolgok. Magyarországnak nem csak baloldali, szoclib, kommunista értelmiségijei vannak mégsem nyilatkozik más.... Elég furcsa dolog, nem?
Utólag én is olvastam, hogy aláírta. Erre számítottam, ez várható tőle. Megfontolásra biztosan visszaküldtem volna,mert úgy rossz ez a törvény ahogy.
Egyébként hozzáteszem, hogy nem a nemzetközi sajtóról van szó. Ha idézünk pár nemzetközi orgánumot, az nem az egész. Nem mindenki írt a médiatörvényről. Ezt jól informáltként biztosan tudod. A méltóságokról pedig nem szóltam, még akkor is, ha az eu-ról csak rossz véleményem van.
Drigo
Eurobarca Staff

2010.12.30. 17:14:09

Kalap1988 írta:A médiatörvény több sebből vérzik és a beharangozás ellenére egy félcmunka. Nem dolgozták ki rendesen. Ebben mindenkivel egyetértek. A külföldi lapokról mi a véleményem? Az, hogy semmit sem tudnak és életükben nem olvasták el ezt a törvényt. A ctrl+c, ctrl+v dologban magam nem hiszek, de több hasonlóságot én is felfedeztem. Már akkor kiadtak elítélő nyilatkozatot a törvényről mikor még a kezükbe sem kerülhetett a törvény. És tudod miért? Mert ugyanazok a "bérmagyarok" fröcsögik tele a világsajtót a magyarországi fasizmusról már kb 25 éve. Hagyj ne mondja neveket. Ha olvasol ilyen újságokat, akkor tudod, hogy kikkel szoktak megjelenni "komoly" interjúk. Ők a nagy és "becsületes" külföldi lapok informátorai Magyarországról. Ha minden, amit jósoltak bejött volna a rendszerváltás óta, akkor hazánkban rég elgázosítottak volna minden nem magyart. Ez a félreinformálás megy már kb 87 óta, az ott élő csodálatos magyarjaink onnan osztják az észt persze jó pénzért. Ez önmagában nem jelent semmit épp ezért, ezek a lapok eltúlozzák a bajt egyértelműen. Homogén az új hatóság, de a régibe is a kormány delegálta a legtöbb tagot... A többiek pedig a biodíszlet szerepét töltötték be.. Nem látok óriási különbséget. A végrehajtó embereken fog múlni, hogy mi lesz belőle. Jó vagy rossz...
Mi lesz, ha Schmitt nem írja alá a törvényt? Nem vagyok benne biztos, hogy megteszi, mindenesetre ő megfontolásra küldheti vissza, vagy alkotmánybírósági normakontrollra ( bár talán ezt már nem is teheti meg, hiszen költségvetési tétel is...). Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz törvény. Kicsit foltoznak rajta, majd másodszorra aláírja. Annak örülnék, ha nem írná alá, mert nem jó a törvény. Viszont látom nem érzitek a kritika és a fasizmus, rasszizmus, trappizmus :D cenzúra riogatások közt a különbséget. Felesleges démonizálni olyan dolgokat, amik nem démoniak csak rosszak. Milyen kifejezést használnak majd a valóban démonira ( reméljük nem lesz ilyen). Túl van az egész dramatizálva és egyszerű politikai játékról van szó. A kommunisták sírnak cenzor nénivel az élükön. Egyem a szívük. Már bocsánat, de valóban ők játsszák a mártírt. A sok tahó, aki tönkretette az országot.... Nem hullatok értük krokodilkönnyeket.
Az előző hsz-ben már szerkesztettem, hogy Schmitt aláírta a törvényt.

A törvényt kb senki nem olvasta el, mivel a Schmitt Pál által elfogadott jogszabály (vagyis az összes módosítást, változtatást stb. tartalmazó) sehol sem jelent még meg teljes valójában.

Gondolom akkor a külföldi méltóságokról is hasonló véleménnyel rendelkezel, ha szerinted a külföldi lapok (köztük a világ legtekintélyesebb folyóiratai) ilyen elszomorító befolyásoltsággal kénytelenek szembenézni.

Ennek tükrében a Veled folytatott eszmecserémet befejezettnek tekintem. Ne haragudj, de aki olyan fokú műveltséggel rendelkezik, mint Te, arról álmomban sem gondoltam volna, hogy így tud nyilatkozni a nemzetközi sajtóról. Aki ennyire elvakult, annak mondhat az ember bármit, felesleges.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.30. 17:07:01

Fecooo írta:sajnos bekövetkezett, néhányan hiába is reménykedtek az utolsó pillanatig... a bólogató jános, tisztségén nevezve közt. elnök elfogadta az újkori önkényes cenzúrát...

sajnálom Dani, pedig már majdnem elhittem én is, h nincs minden veszve...
Ment pü Feri!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.30. 17:00:23

Tim írta:
Kalap1988 írta: A betiltás alatt gondolok itt a pár évvel ezelőtti karácsonyi üzenetükre... Önmagában ez bőven elég lenne.
Biztos voltam benne hogy ez a hét évvel ezelőtti eset lesz az.
De azért túlzás többes számot használni,hiszen a németeket sem azonosítjuk Hitlerrel.Ráadásul abban a pillanatban ahogy az az ominózus mondat elhangzott az egész stáb(később a rádió is ) elhatárolódott az illetőtől,aki egyébként azonnal bocsánatot kért.Persze ez nem teszi meg nem történtté a dolgot,és minden tisztességes ember elítéli. De ugyanígy volt azzal a bizonyos párttal is,amelyet mindketten ismerünk.Amikor kiderült egyes képviselőkről hogy méltatlanok arra hogy a parlamentben képviseljék az ország érdekeit,akkor megváltak tőlük.Ez szerintem így korrekt.Nyilván nem azonosítják az egész pártot velük.
Egyébként az előzményeket is ismered,vagy csak a tüntetést a rádió előtt?
Kicsit visszatérve a média törvényre..Ha valóban minden európai média törvényben benne van ami a miénkben is,akkor mi ez a felháborodás világszerte? És itt nem a volt kommunista országokra gondolok pld.:Lengyelország,hanem Németország,Anglia,USA, stb..
A másik része a dolognak hogy szeptember óta azért történt/elhangzott egy-két dolog a tv-ben,rádiókban,pont egy angol nyelvű dal volt a legnagyobb probléma? Miért lenne károsabb Ice-T a gyerekek fejlődésére
mint Stohl András? Ha érted mire gondolok..

Szerk.:Dani megelőzött :D
Ez egy eset Tim, nem vagyok rá büszke, de még egyszer mondom, hogy hallgattam és tudom, hogy mi folyt ott. Azt is tudom, hogy kik nevezték magukat ott kulturált megmondó embereknek. Mind1, a konkrét esetet nem ismerem oly mértékben, hogy megállapítsam, hogy jogos volt e vagy sem. Viszont a Tilost nem tudom sajnálni. Ezt akartam csak kifejezni. Ahogyan írtam, én is kétlem, hogy minden európai törvényben benne van minden, ami a mienkben,de egy része igen. Nem jó ez a törvény, de nem hiszem, hogy siránkozni kellene, mint egyes pártoknak és megmondó embereiknek. Várjuk ki, hogy mi lesz a vége. Nekem meg van Szalai Annamária telefonszáma ( biztos tudjátok, hogy melyik honlapról szedtem :D ), ha visszaélnek a hatalmukkal, akkor én leszek az első,aki tüntet, és hívja stb. Stohl pedig nem Rtl klubot, hanem bitót érdemelne, ebben egyetértünk :D
Válasz küldése