Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor otthon ittál mi?sjay írta:Nekem úgy van fejfájásom, hogy el sem hagytam a házatVictor_Valdes írta:Gondolom sok a fejfájós ember ma...remélem mindenki egy darabban ért haza srácok.![]()
Létezik ebből konfekció méret is,talán el sem hinnéd de Japánban a legnépszerűbb.Írd be a google képkeresőjébe hogy "japan swimsuit",és kapsz egy kis ízelítőt.Én nem mertem linkelni,a kiskorúak fejlődése miatt..lui1698 írta: Ilyen "egyenruhát" hol lehet csináltatni?
Mi akadályát látjuk.Lionel85 írta: amíg nem megy át anyázásba a fórumozás, nem látom akadályát a témázásnak. Mégpedig azért, mert nem csak a szép, jó és vicces dolgokról lehet fórumozni, hanem arról is, ami éppen a napi sajtóban címlapon van.
Igen, kell. Bár azokat is megértem, akik legyintenek csak egyet az egészre.Lionel85 írta:Kell ezekről is beszélni és megtárgyalni a dolgokat, mert nem szabad elmenni ezek mellett csak egy kézlegyintéssel.
A lényeg,h NEM ITT kíváncsiak rá, engem is érdekel olykor ez-az ezekkel kapcsolatban,de nem egy olyan TISZTA (értse mindenki úgy ahogy kell) oldalon mint az Eurobarca. Te jobban tudod mint én valószínű, hogy a politika,de már a politikai témák is mennyire károsak tudnak lenni egy közösségre, ahol nem kétfajta, hanem 1000fajta ember van. Ezt pedig el akarjuk,és el fogjuk kerülni az Eurobarca.hu-n.Kalap1988 írta: Persze, ezzel egyetértek, nem mindenki kíváncsi rá ( mondhatnám,hogy sajnos, mert jó lenne, ha a politika mindenkit érdekelne, de természetes, hogy nem)
Oktatási törvényről is mit lehet beszélni? Max leírjátok,hogy mi maga a törvény és kész. Ha mélyebben belemennétek, minden előjönne,hogy kinek miért éri ez meg,stb,stb,stb. Információ szempontjából természetesen hasznos, ha valaki tájékoztatja itt a népet, hogy mit kell tudni az oktatási törvényről,de vitázni róla már teljesen felesleges.daffy írta: ez alatt érted pl az oktatási törvényt is? feltételezem,hogy nem,mivel úgy is el lehet vitázni rajta,hogy nem keverünk bele sok politikát. természetesen nehéz elkerülni,de talán egy off topikba...vagy nem?
ez alatt érted pl az oktatási törvényt is? feltételezem,hogy nem,mivel úgy is el lehet vitázni rajta,hogy nem keverünk bele sok politikát. természetesen nehéz elkerülni,de talán egy off topikba...vagy nem?ozsimiki írta:Privát véleményem: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek.
Sokat nézegetem az offtopikot, mert jó kis témák szoktak menni. Az ilyesfajta témák viszont -nem tudom a többség hogy van vele- számomra elkedvtelenítő...mind a politika, mind a különböző törvénymódosítások és az ehhez hasonló témák. Megértem,h valaki tudna ezekről oldalakat írni, mert érdekli és/vagy így-úgy érintett (jövendőbeli szakma,stb) , pl Kalap. De ettől nem lesz jobb a helyzet, és akik ettől az egésztől undorodnak, már itt is belebotlanak.
Nem figyelem ennek a témának a folyását a topikban, én az elején hozzászóltam, amikor Tim linkelte a hírt, de szerintem amíg nem megy át anyázásba a fórumozás, nem látom akadályát a témázásnak. Mégpedig azért, mert nem csak a szép, jó és vicces dolgokról lehet fórumozni, hanem arról is, ami éppen a napi sajtóban címlapon van. A túlzott politizálást én is elitélem, de szerintem - legalábbis remélem - eddig még nem volt olyan túlzott. Kell ezekről is beszélni és megtárgyalni a dolgokat, mert nem szabad elmenni ezek mellett csak egy kézlegyintéssel.ozsimiki írta:Privát véleményem: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek.
Sokat nézegetem az offtopikot, mert jó kis témák szoktak menni. Az ilyesfajta témák viszont -nem tudom a többség hogy van vele- számomra elkedvtelenítő...mind a politika, mind a különböző törvénymódosítások és az ehhez hasonló témák. Megértem,h valaki tudna ezekről oldalakat írni, mert érdekli és/vagy így-úgy érintett (jövendőbeli szakma,stb) , pl Kalap. De ettől nem lesz jobb a helyzet, és akik ettől az egésztől undorodnak, már itt is belebotlanak.
Munkaköri () véleményem/felhívásom: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek.
![]()
Jön nemsokára 2011, kezdjük az új évet (IS) teljesen politika mentesen, NEM IDEVALÓ. Mielőtt lecsapnátok a lasztit: Nem, nem lehet 31.én még teleírni ilyesmivel a topikot
Köszönjük.
Persze, ezzel egyetértek, nem mindenki kíváncsi rá ( mondhatnám,hogy sajnos, mert jó lenne, ha a politika mindenkit érdekelne, de természetes, hogy nem), csupán felvettem a kesztyűt és reagáltam arra, amit nem véltem igaznak. Bocsánat ezért, csak gondoltam az éremnek két oldala van ( a politikában jellemzően többozsimiki írta:Privát véleményem: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek.
Munkaköri () véleményem/felhívásom: Hagyjátok abba a hasonló témákat legyetek szívesek.
![]()
Jön nemsokára 2011, kezdjük az új évet (IS) teljesen politika mentesen, NEM IDEVALÓ. Mielőtt lecsapnátok a lasztit: Nem, nem lehet 31.én még teleírni ilyesmivel a topikot
Köszönjük.
Így van, sajnos ez egész évben így ment. Több száz oldalas anyagokra 2-3 órát adtak az ellenzéki képviselőknek ( vagy kicsit többet), akik persze igyekeztek elolvasni és nagyrészt sikerült is nekik,de komoly munkát nem tudtak végezni. A kormánytagokról pedig nem egy helyről hallottam, hogy el sem olvasták ( nem miniszterekről, hanem a pártkoalíció 260 valahány tagjáról beszélek) a viták tanulsága alapján. Hiszen nekik nem kellett kritizálni,csak szavazni. Ez nagy baj sajnos és tudatos is.Tim írta:Az a kisebbik baj ha a kinti sajtó nem olvashatta(megjegyzem mivel eu tagok vagyunk egyenlőre,a törvény tervezeteket is be szokták nyújtani lefordítva mindenféle nyelvre és ezt azért lehet véleményezni),de az itteni érintettek sem mivel "A törvénytervezetethez a képviselők összesen 231 módosító javaslatot nyújtottak be, és még közvetlenül a végszavazás előtt is 22-ről döntöttek. Az elfogadott jogszabály egységesített szövege azóta sem jelent meg sehol, így arra sem az érintett államigazgatási szervezetek, sem a médiaszolgáltatók nem tudnak felkészülni. Volt már rá példa, hogy az Alkotmánybíróság a felkészülési idő rövidsége miatt megsemmisített egy jogszabályt." Tehát elfogadtak egy törvényt amit senki sem ismer,és nem is fog a hatályba lépése előtt. Azért ez nem nevezhető általánosan elfogadhatónak.
Eddig csak Sólyom Lászlót nevezhettük semlegesnek látszó elnöknek. Mádl azért sokkal jobboldalibb volt látszatra is, míg Göncz liberális. Ez a napnál is világosabb volt. Persze ennyire egyértelműen pártkatona egyikük sem volt, de lehettek volna függetlenebbek és akkor talán nem itt tartanánk...csababarca írta:Az hogy a köztársasági elnök elfogadta a médiatörvényt nem meglepő.
Bármit elé tehet a kormány,úgyis aláírja.
Ennyire pártérzelmű ember nem értem hogy lehetett köztársasági elnök. Azért valamilyen szinten semlegesnek látszott embereket ültettek oda,most meg az egyik pártvezért.
Mondjuk nem lepődtem meg ezen. Sőt a magyar politikával kapcsolatban már semmin nem lepődök meg. Az a baj,hogy egyik párt rosszabb mint a másik,és már nem az alapvető eszméik szerint politizálnak.
Ezért se mentem el szavazni,mert teljesen felesleges hiteltelen pártokra szavazni. (fidesz is mondja az mszpre,hogy nem tud megújulni,öregek vezetik. mert a fideszt nem a régiek vezetik? néha odatesznek sárdobálni egy Rogánt, vagy egy Szijjártót,és ennyi a nagy újítás)
Az előző hsz-ben már szerkesztettem, hogy Schmitt aláírta a törvényt.Kalap1988 írta:A médiatörvény több sebből vérzik és a beharangozás ellenére egy félcmunka. Nem dolgozták ki rendesen. Ebben mindenkivel egyetértek. A külföldi lapokról mi a véleményem? Az, hogy semmit sem tudnak és életükben nem olvasták el ezt a törvényt. A ctrl+c, ctrl+v dologban magam nem hiszek, de több hasonlóságot én is felfedeztem. Már akkor kiadtak elítélő nyilatkozatot a törvényről mikor még a kezükbe sem kerülhetett a törvény. És tudod miért? Mert ugyanazok a "bérmagyarok" fröcsögik tele a világsajtót a magyarországi fasizmusról már kb 25 éve. Hagyj ne mondja neveket. Ha olvasol ilyen újságokat, akkor tudod, hogy kikkel szoktak megjelenni "komoly" interjúk. Ők a nagy és "becsületes" külföldi lapok informátorai Magyarországról. Ha minden, amit jósoltak bejött volna a rendszerváltás óta, akkor hazánkban rég elgázosítottak volna minden nem magyart. Ez a félreinformálás megy már kb 87 óta, az ott élő csodálatos magyarjaink onnan osztják az észt persze jó pénzért. Ez önmagában nem jelent semmit épp ezért, ezek a lapok eltúlozzák a bajt egyértelműen. Homogén az új hatóság, de a régibe is a kormány delegálta a legtöbb tagot... A többiek pedig a biodíszlet szerepét töltötték be.. Nem látok óriási különbséget. A végrehajtó embereken fog múlni, hogy mi lesz belőle. Jó vagy rossz...
Mi lesz, ha Schmitt nem írja alá a törvényt? Nem vagyok benne biztos, hogy megteszi, mindenesetre ő megfontolásra küldheti vissza, vagy alkotmánybírósági normakontrollra ( bár talán ezt már nem is teheti meg, hiszen költségvetési tétel is...). Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz törvény. Kicsit foltoznak rajta, majd másodszorra aláírja. Annak örülnék, ha nem írná alá, mert nem jó a törvény. Viszont látom nem érzitek a kritika és a fasizmus, rasszizmus, trappizmuscenzúra riogatások közt a különbséget. Felesleges démonizálni olyan dolgokat, amik nem démoniak csak rosszak. Milyen kifejezést használnak majd a valóban démonira ( reméljük nem lesz ilyen). Túl van az egész dramatizálva és egyszerű politikai játékról van szó. A kommunisták sírnak cenzor nénivel az élükön. Egyem a szívük. Már bocsánat, de valóban ők játsszák a mártírt. A sok tahó, aki tönkretette az országot.... Nem hullatok értük krokodilkönnyeket.
Ment pü Feri!Fecooo írta:sajnos bekövetkezett, néhányan hiába is reménykedtek az utolsó pillanatig... a bólogató jános, tisztségén nevezve közt. elnök elfogadta az újkori önkényes cenzúrát...
sajnálom Dani, pedig már majdnem elhittem én is, h nincs minden veszve...
Ez egy eset Tim, nem vagyok rá büszke, de még egyszer mondom, hogy hallgattam és tudom, hogy mi folyt ott. Azt is tudom, hogy kik nevezték magukat ott kulturált megmondó embereknek. Mind1, a konkrét esetet nem ismerem oly mértékben, hogy megállapítsam, hogy jogos volt e vagy sem. Viszont a Tilost nem tudom sajnálni. Ezt akartam csak kifejezni. Ahogyan írtam, én is kétlem, hogy minden európai törvényben benne van minden, ami a mienkben,de egy része igen. Nem jó ez a törvény, de nem hiszem, hogy siránkozni kellene, mint egyes pártoknak és megmondó embereiknek. Várjuk ki, hogy mi lesz a vége. Nekem meg van Szalai Annamária telefonszáma ( biztos tudjátok, hogy melyik honlapról szedtemTim írta:Biztos voltam benne hogy ez a hét évvel ezelőtti eset lesz az.Kalap1988 írta: A betiltás alatt gondolok itt a pár évvel ezelőtti karácsonyi üzenetükre... Önmagában ez bőven elég lenne.
De azért túlzás többes számot használni,hiszen a németeket sem azonosítjuk Hitlerrel.Ráadásul abban a pillanatban ahogy az az ominózus mondat elhangzott az egész stáb(később a rádió is ) elhatárolódott az illetőtől,aki egyébként azonnal bocsánatot kért.Persze ez nem teszi meg nem történtté a dolgot,és minden tisztességes ember elítéli. De ugyanígy volt azzal a bizonyos párttal is,amelyet mindketten ismerünk.Amikor kiderült egyes képviselőkről hogy méltatlanok arra hogy a parlamentben képviseljék az ország érdekeit,akkor megváltak tőlük.Ez szerintem így korrekt.Nyilván nem azonosítják az egész pártot velük.
Egyébként az előzményeket is ismered,vagy csak a tüntetést a rádió előtt?
Kicsit visszatérve a média törvényre..Ha valóban minden európai média törvényben benne van ami a miénkben is,akkor mi ez a felháborodás világszerte? És itt nem a volt kommunista országokra gondolok pld.:Lengyelország,hanem Németország,Anglia,USA, stb..
A másik része a dolognak hogy szeptember óta azért történt/elhangzott egy-két dolog a tv-ben,rádiókban,pont egy angol nyelvű dal volt a legnagyobb probléma? Miért lenne károsabb Ice-T a gyerekek fejlődésére
mint Stohl András? Ha érted mire gondolok..
Szerk.:Dani megelőzött