Egyszer olvassátok el a középiskolai média könyvet! Esküszöm olyan dolgokra jönnétek rá...
Először is az, hogy ma Magyarországon ez a színvonal, ez sok más dolognak, pl.:az oktatásnak a következménye.
És Kalap hiába, de az igény szabja a kínálatot, még, ha ez neked nem is tetszik. Ez a képzetlen/tanulatlan/igénytelen vagy nevezzük, ahogy akarjuk réteg meg csak akkor nézné a színi előadást (mondjuk színházat mutatni a TV-ben nekem hát...), ha csak az lenne.
Én is nézem a valóvilágot sajnos. Így mondom azt, hogy egy rendkívül primitív műsor. Nagyon jól ki van ez találva. Nekem a lakótársam kezdte el nézni, már majdnem mindenki bent volt, mikor a másik lakótársammal bekapcsolódtunk, egy nagy veszekedést néztünk, és röhögtünk, hogy a gyereknek milyen jó szövege van. És az ember kíváncsi és imád kukkolni! Pont ezeket a primitív tulajdonságait elégítik ki, ami mindenkiben megvan. Csak valaki felülkerekedik rajta, valaki nem.
A bent lévők közül talán 1-nek van diplomája. Sok ember meg a mai társadalmi viszonyok között nem megy semmire, még diplomával se. Ráadásul az emeberek annyira buták a legtöbbször, mint azok bent. És így azokkal a karakterekkel tudnak azonosulni, akik meg benne vannak egy "tündérmesében" (most olyan értelemben, hogy egy tök átlag karakterrel csoda történik: győz, lesz lakása, autója és jó fizuja). Magukénak érzik a dolgot, átszellemülnek. Valakinek csak ennyi jut az életben.
Emlékszem, mikor az egyikük mondta, hogy az új szoba nem túl nagy, kb. 6 m2, olyan 3X3m-es. Elmondta még 3-szor, a többi meg csak bólogatott. Kíváncsi vagyok az országban hány embernek esett le.
szerk:
ozsimiki írta:Így nem nevezném elvesztegetett időnek részemről, hiszen nem szorít ki más teendőt, és még nevetek is

Én értelek, mert én is nézem, de azért szerintem azt be kell látni, hogy a nézésénél szinte bármi hasznosabb. Aludni egy órát, olvasni, kötni, színezgetni, filmet nézni. Szóval azért szerintem nem lehet azt nem elvesztegetett időnek tekinteni, az más kérdés, hogy olyan is kell.