Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó hát ennél cifrábbakat is mondott, amit nem tartott be, szóval ez még nem is akkora baj.Nero. írta: ↑2020.11.14. 18:52:54
Sajnos nem találom a videót, pedig láttam egy 2010-11 körüli Orbán interjút ahol azt ígérte hogy 10 év múlva (mostanra) Magyarország egy olyan ország lesz ahova majd minden külföldre vándorolt magyar vissza akar jönni. A fizetések valóban nőttek, viszont ezzel párhuzamosan az élelmiszer, stb. is bedrágult.
Szerk: https://youtu.be/n4Gw7iM0XA4
Plusz az idő pénz, tehát...
Menjek ki az Ázsiába, és vegyek két Coccolinot, mert ott 200 Ft-tal olcsóbb, mint a bonyhádi Tescóban...rohanok
Nem állítólag hanem biztosan a koreaiak az oka az ilyen magas komáromi albérlet áraknak.LG írta: ↑2020.11.14. 12:47:28Az szerintem nagyon jó Pesten. Én Révkomáromban forintra átszámítva nagyjából 126 ezret fizetek egy hónapra. Mondjuk néztem is, hogy itt kb. ugyanolyan árak vannak, mint ott, állítólag a sok koreai miatt ennyire magasak.Nekem személy szerint a lakás rezsivel, közös költséggel, tv+nettel együtt télen lesz nagyon maximum 120. És azért nem egy 20 nm-es lyukban lakom a putri kellős közepén.![]()
Persze. Van ez,meg a kulfoldon melozol,barmit,barhol te tele vagy es biztos az elet napos oldalan szulettel,ajandek az eleted,es a k anyadat hogy kiralykodsz csak egesznap es omlik rad a love,mert “kint egyszerubb mint otthon.”Nero. írta: ↑2020.11.14. 10:41:58
JahEz egy ilyen tipikus dolog otthon amúgy szerintem, hogy aki külföldön dolgozik az csinálhat bármit akkor is tuti hogy “egy londoni McDonald’s-ban” mosogat
De egyébként vendéglátásban dolgozom (most már mint üzletvezető) de én is a konyhán kezdtem, viszont itt mindenki segít mindenkinek tehát ha nekem épp nincs mit tennem, viszont a konyhán elvannak úszva akkor szó nélkül beállok segíteni, ezt úgy hívjàk hogy csapatmunka.
Tény, jókor fogtam ki ezt a kecót, most kicsit lementek az árak a korona miatt.Az szerintem nagyon jó Pesten. Én Révkomáromban forintra átszámítva nagyjából 126 ezret fizetek egy hónapra. Mondjuk néztem is, hogy itt kb. ugyanolyan árak vannak, mint ott, állítólag a sok koreai miatt ennyire magasak.![]()
És oda még ezután fog csak az igazi tömeg menni.LG írta: ↑2020.11.14. 12:47:28Az szerintem nagyon jó Pesten. Én Révkomáromban forintra átszámítva nagyjából 126 ezret fizetek egy hónapra. Mondjuk néztem is, hogy itt kb. ugyanolyan árak vannak, mint ott, állítólag a sok koreai miatt ennyire magasak.Nekem személy szerint a lakás rezsivel, közös költséggel, tv+nettel együtt télen lesz nagyon maximum 120. És azért nem egy 20 nm-es lyukban lakom a putri kellős közepén.![]()
Az szerintem nagyon jó Pesten. Én Révkomáromban forintra átszámítva nagyjából 126 ezret fizetek egy hónapra. Mondjuk néztem is, hogy itt kb. ugyanolyan árak vannak, mint ott, állítólag a sok koreai miatt ennyire magasak.Nekem személy szerint a lakás rezsivel, közös költséggel, tv+nettel együtt télen lesz nagyon maximum 120. És azért nem egy 20 nm-es lyukban lakom a putri kellős közepén.
Nekem személy szerint a lakás rezsivel, közös költséggel, tv+nettel együtt télen lesz nagyon maximum 120. És azért nem egy 20 nm-es lyukban lakom a putri kellős közepén. Hozzáteszem, hogy 80%-ban jövök haza hétvégente, szóval azért nem sokat vagyok otthon, így alacsony a rezsi, mert fogyasztás alapján megy.Nero. írta: ↑2020.11.14. 11:12:37Kiadó lakás Pesten: 100+rezsi (ha nem bérelsz akkor valószínűleg törlesztőd van)
Étkezés: 30-50 ezer/hónap
Tömegközlekedés (auto is lehetne): 10 ezer
Váratlan kiadások: 20-30 ezer?
Szórakozás: Konditerem, mozi, buli stb. 20-30/hónap
És már el is ment 250-300 ezer forint, és akkor még nem éltél olyan hű de nagy életszinvonalon, és megtakarításod sincs mèg.
Szerintem a fenti matekban Matyi az egyik leghitelesebb ember, ugyanis ő pontosan így él és dolgozik Budapesten, telibe tudja neked mondani a számokat. Hozzáteszem, h ő a spórolós fajta.Nero. írta: ↑2020.11.14. 11:12:37Kiadó lakás Pesten: 100+rezsi (ha nem bérelsz akkor valószínűleg törlesztőd van)
Étkezés: 30-50 ezer/hónap
Tömegközlekedés (auto is lehetne): 10 ezer
Váratlan kiadások: 20-30 ezer?
Szórakozás: Konditerem, mozi, buli stb. 20-30/hónap
És már el is ment 250-300 ezer forint, és akkor még nem éltél olyan hű de nagy életszinvonalon, és megtakarításod sincs mèg.
A népbutító rendszereknél ez egy bevett szokás. Mussolini, Hitler, Rákosi, a kínaiak, az arabok és még sokan mások felhasználták/felhasználják a sportot propagandaeszköznek. A szomorú az, hogy az ilyen eszközök még 2020-ban is működnek.úgy tűnik hogy a foci a fidesz politikai eszköze lett.
Kiadó lakás Pesten: 100+rezsi (ha nem bérelsz akkor valószínűleg törlesztőd van)
Nem gondolta komolyan, mivel itthon még 5 év múlva is ott járunk majd,hogy lesznek akik 200 alatt keresnek,miközben évente tisztességesen emelkedik minden,az élelmiszerektől kezdve,had ne soroljam
nekem is van, hogy beállok. a manager társammal mosogatni, nekem nem derogál ezt megtenni, meg őt sem.Nero. írta: ↑2020.11.14. 10:41:58
JahEz egy ilyen tipikus dolog otthon amúgy szerintem, hogy aki külföldön dolgozik az csinálhat bármit akkor is tuti hogy “egy londoni McDonald’s-ban” mosogat
De egyébként vendéglátásban dolgozom (most már mint üzletvezető) de én is a konyhán kezdtem, viszont itt mindenki segít mindenkinek tehát ha nekem épp nincs mit tennem, viszont a konyhán elvannak úszva akkor szó nélkül beállok segíteni, ezt úgy hívjàk hogy csapatmunka.
Csak egy-két reklámot kapok el az M4en vagy origon, de nem lennék meglepve ha a külföldre költöző magyarok otthon hazaárulónak lennének beállítva.
Emeljék fel a minimálbért 400 ezer nettóra (nem olyan sok az, 1200 euró) és akkor legtöbbünk hazaköltözne.
Szerinted az Audi, a Mercedes vagy a Samsonite nem tudná kifizetni ezt az összeget a gyári munkásnak és befizetni utána az adót
Jahmiro. írta: ↑2020.11.14. 10:13:46Kimesz kulfoldre a konnyebb utat valasztva,hogy egy senki legyel?Nero. írta: ↑2020.11.13. 21:15:20Nekem az a bajom a magyar futballal, hogy nekem innen kintről (és nem azért írom le hogy külföldi magyar vagyok mert felvágni((wtf??)) akarok, hanem azért mert emiatt lehet hogy nem látom olyan pontosan a dolgokat) úgy tűnik hogy a foci a fidesz politikai eszköze lett.![]()
Kimesz kulfoldre a konnyebb utat valasztva,hogy egy senki legyel?Nero. írta: ↑2020.11.13. 21:15:20Nekem az a bajom a magyar futballal, hogy nekem innen kintről (és nem azért írom le hogy külföldi magyar vagyok mert felvágni((wtf??)) akarok, hanem azért mert emiatt lehet hogy nem látom olyan pontosan a dolgokat) úgy tűnik hogy a foci a fidesz politikai eszköze lett.