Mozi & Filmek
the boy in the striped pyjamas.. hát valami eszméletlen a történet. elvileg volt könyvbe is, de ilyet. teljes katarzis. végét sajnáltam..
10/9
10/9
- miihii
- KHAL
Ajánlanék egy filmet.
Az a címe,h VÉDD MAGAD! (Find Me Guilty).Vin DIESEL a főszereplője,aki egy maffiózót alakít.Egy egész olasz gengsztercsalád vád alá kerül és a majd' 2 éves tárgyaláson ő saját magát védi.Nem is akárhogyan
Naon jól adja magát,az isteni VIN.ÉS VAN HAJA A FILMBEN!!!
Nem is kevés
Igaz történetet dolgoz fel,S. Lumet filmje.
Érdemes megnézni
Az a címe,h VÉDD MAGAD! (Find Me Guilty).Vin DIESEL a főszereplője,aki egy maffiózót alakít.Egy egész olasz gengsztercsalád vád alá kerül és a majd' 2 éves tárgyaláson ő saját magát védi.Nem is akárhogyan

Igaz történetet dolgoz fel,S. Lumet filmje.
Érdemes megnézni

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
HolnapalbicelesteX írta:Mikor lesz Szöké 4. évad?

- albicelesteX
- A Vadász
Mikor lesz Szöké 4. évad?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
mekkora egy népművészeti cserépedény a kedvencedPerrero írta:24 s07e18
bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg!!!! Tony mégis gonosz?????? legalább larryt kinyirta, az amugyis egy g.ci... érdekel, hogy jackel mi lesz, bár elvileg lesz 8ik évad is...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rikinho20
- Jugador d'estrella
szerintem még senki nem látta...Caesarka írta:Valaki látta már a Gettó milliomost (Slumdog Millionaire)? Nagyon jó film, nem véletlen jelölték nagyon sok, kiemelkedő címre! Aki teheti, nézze meg, tökéletesen bemutat egy szegény, szerencstélen indiai fiú nagyon szerencsés happy end-ben végződő életét! De, hogy mennyit szenved addig... Azt mindenki maga ítélje meg!Nézzétek meg!

- Caesarka
- Jugador del Barça
Valaki látta már a Gettó milliomost (Slumdog Millionaire)? Nagyon jó film, nem véletlen jelölték nagyon sok, kiemelkedő címre! Aki teheti, nézze meg, tökéletesen bemutat egy szegény, szerencstélen indiai fiú nagyon szerencsés happy end-ben végződő életét! De, hogy mennyit szenved addig... Azt mindenki maga ítélje meg!
Nézzétek meg! 

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- Nóbi
- Capitá del Barça
Na igen, én most kattantam ráSlither írta:Egyik kedvenc sorozatom. Egyszerűn hatalmas!Nóbi írta:Big Bang Theoryt nézi valaki?

Sheldon (alias Doppler-effekt) for president!

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én úgy gondoltam,h akit elengedtek az állomásnál az szúrta le Mellisht és az lőtte le Millert is...mert eléggé hasonlítanak egymásra.
Most Te meg az állítod két külön személyről van szó...
nézhetem meg újra a filmet... 
Most Te meg az állítod két külön személyről van szó...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Deus
- Boixos Nois
Nem ő azBányász írta:és újra felötlött bennem a kérdés:
A vége felé az a német katona szúrja le Mellisht akit elengedtek ott a rádió állomásnál vagy minél?

a késes jelenet meg csak egy extra...
Átszíneztem hátha valaki még nem látta,annak elég spoileres lenne.
B.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Megnéztem újra a Ryan közlegény megmentését és újra felötlött bennem a kérdés:
A vége felé az a német katona szúrja le Mellisht akit elengedtek ott a rádió állomásnál vagy minél?
Bennem erősen élt/él a gyanú,h ő az de(mert hát úgy van "értelme" az egész jelenetnek) wikipédia szerint nem ő az
most valójában mi az igazság?
Bennem erősen élt/él a gyanú,h ő az de(mert hát úgy van "értelme" az egész jelenetnek) wikipédia szerint nem ő az

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.04.07. 13:06:59-kor.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Fernando
- Llegenda del Barça
Sokan vagyunk így ezzelultrasur írta:Láttam a Prison Break 4 évadjának első 15 részét hát eszmáletlen jó
imádom!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- lui1698
- Llegenda del Barça
http://www.delmagyar.hu/noi_oldal/15_ev ... k/2093898/
15 év után véget ért a Vészhelyzet.
Bár én mostanában már nem néztem, inkább a régi részeket követtem figyelemmel.
15 év után véget ért a Vészhelyzet.
Bár én mostanában már nem néztem, inkább a régi részeket követtem figyelemmel.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Entrenador del Barça
De legalább dvd-n ám! 990ért meg tudtam venni szerencsére, bár meg kéne találnom a dvd távirányítóját, hogy az extrákat is láthassam.lui1698 írta:Hatalmas mozi.VIII.Henrik írta:Kutyaszorító
Megunhatatlan.
Meg is nézem

Páran párban: Igen, sajnos Jeffrey nagyon hiányzott az utolsó részből, de a személyét megformáló Richard Coyle a filmes és színházi szerepekre kívánt inkább koncentrálni.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Láttam a Prison Break 4 évadjának első 15 részét hát eszmáletlen jó
imádom!
imádom!
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Eddig halogattam hogy megnézem,mivel kicsit idegenkedem a sztoritól.Slither írta: Megnéztem még az Afro Samurájt is, és jobb volt, mint amira számítottam. Nem szeretem a vérengzős animéket, de ez most elég hangulatos volt. A zene is sokat "segített".
Ha tetszett,ajánlom a Samurai Champloo-t.Nagyon jó történet,egyedi karakterek,és nem annyira véres(de azért épp eléggé..

Samurai Champloo

- kennyke04
- Entrenador del Barça
Én leszedtem, de csak kizárólag mozi után nézem meg, mert rontaná az élménytSlither írta:Vki belenézett már a nemrég kiszivárgott Wolverine moziba? Egész érdekes/vicces látni a félig kész filmet. Még látszanak a kábelek a szereplőkön, meg CG sincs befejezve, így sok helyen még látni a textúrázatlan szürke objektumokat.

- Melkor
- Entrenador del Barça
A páran párban nekem is óriási kedvencemVIII.Henrik írta:Táppénz. "Hurrá"!!
Most nézhetek filmeket. A tv-ben most forog az A múlt nélküli ember, aztán a Páran párban, régi, de annál nagyobb kedvenc vígjáték sorozatomat nézem meg. Most kezdtem el a 3., utolsó előtti évadot, de már most sajnálom, hogy nem lett 5. évad.
Este pedig újra Showder klub?! Végre! Bödőcs 4ever!

Nem is értem miért nem lett sokkal sikeresebb sorozat??

Egyébként sajnos a 4. évad nem lett olyan jó, mert kiszállt az egyik szereplő...
Amúgy az amik ebből a sorozatból (is) csináltak remake-et, de elég nagyot bukott.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- lui1698
- Llegenda del Barça
Hatalmas mozi.VIII.Henrik írta:Tegnap megnéztem újra, hosszú idő után Tarantino Kutyaszorítóját a táppénznek köszönhetően, így egy kis kedvcsinálóként belinkelem ide eme klippet: http://www.youtube.com/watch?v=g2dbEuUI5aE
Akár a zenék topicba is tehettem volna.
Megunhatatlan.
Meg is nézem

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Vki belenézett már a nemrég kiszivárgott Wolverine moziba? Egész érdekes/vicces látni a félig kész filmet. Még látszanak a kábelek a szereplőkön, meg CG sincs befejezve, így sok helyen még látni a textúrázatlan szürke objektumokat.
Megnéztem még az Afro Samurájt is, és jobb volt, mint amira számítottam. Nem szeretem a vérengzős animéket, de ez most elég hangulatos volt. A zene is sokat "segített".

Megnéztem még az Afro Samurájt is, és jobb volt, mint amira számítottam. Nem szeretem a vérengzős animéket, de ez most elég hangulatos volt. A zene is sokat "segített".

-
- Entrenador del Barça
Tegnap megnéztem újra, hosszú idő után Tarantino Kutyaszorítóját a táppénznek köszönhetően, így egy kis kedvcsinálóként belinkelem ide eme klippet: http://www.youtube.com/watch?v=g2dbEuUI5aE
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.