Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.05.11. 21:36:38

marci6p írta: Nekem a halálos iram nem jött be, viszont nem is tudtam, hogy van úgymond Megtorló2. Tuti megnézem, mert nekem az első rész nagyon adta.
Megnéztem már a filmet. Hááát... Egyszernézős, vége valahogy nem ütött nálam nagyot. De egyszer meg lehet nézni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.11. 21:16:44

kudu írta:Szökés 4. évad 20. rész

Nos ezzel a résszel kapcsolatban már csak annyit tudok mondani, h nálam elérte azt a szintet a sorozat, mikor már tényleg túl van kombinálva. Így már nem is bánom, hogy nem lesz több évad, mert már túl csavaros a történet.
Hogy nem is testvérek Scofieldék, meg hogy most választania kell Sarah és Lincoln között... :roll:
Mondjuk azért arra kiváncsi leszek, hogy nyárra tényleg elkészül-e a film belőle. The Final Brake lesz állítólag a címe

Nekem még tetszik úgy ahogy, de nem bánom,h vége lesz, 3.évad szntem gyengébb volt,nem tetszett annyira, a top az az első, majd jön a 2., 4.és 3. nálam.

filmre kiváncsi leszek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kudu
Entrenador del Barça

2009.05.11. 21:14:42

Szökés 4. évad 20. rész

Nos ezzel a résszel kapcsolatban már csak annyit tudok mondani, h nálam elérte azt a szintet a sorozat, mikor már tényleg túl van kombinálva. Így már nem is bánom, hogy nem lesz több évad, mert már túl csavaros a történet.
Hogy nem is testvérek Scofieldék, meg hogy most választania kell Sarah és Lincoln között... :roll:
Mondjuk azért arra kiváncsi leszek, hogy nyárra tényleg elkészül-e a film belőle. The Final Brake lesz állítólag a címe
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.11. 21:07:58

Találtam egy egész érdekes HBO sorozatot Brave New Voices. Fiatal amerikai "költőkről" szól, akik a nemzeti döntőben vesznek rész. Valószínűleg nem sokakat érdekel ezen a fórumon, de azért megemlítem. Akik szeretik a verseket, vagy csak akár rapben a szövegeket, azoknak viszont nagyon ajánlanám. Iszonyat "dope" rímek és mind tele tartalommal. 8)
lui1698
Llegenda del Barça

2009.05.06. 20:16:53

marci6p írta:Remélem tetszeni fog az X-men, majd írd már be a véleményed :wink:
Jó szurkolást estére!
Hát nemtom, mikorra nézem meg, mert amit leszedtem az még mindig a fékész verzió. Sok látványelem nincs megcsinálva benne.
Az első 5 percet néztem meg kb. (utánna jöttek a nagyon feltűnő "hibák").
Ezek alapján azt tudom mondani, hogy jól indul a film mindenképpen.
Nekem az összes X-men tetszett eddig.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.06. 19:39:33

Én megnéztem a Wolverine-t!
Elfogult vagyok vele szemben, mert imádom a képregény adaptációkat és az effajta filmeket, mondjuk a másik oldala, meg az, hogy kritikusan szemlélek egy két darabot.
Szerintem a legjobb a 4 közül, egyszerűen végig a hatása alatt voltam, nekem nagyon bejött, igaz van benne egy két ferdítés, meg Deadpool is érdekesen fest benne. Nekem a Transformers volt a 10/10, akkor ez 7-8/10, de inkább 8.

Nekem a halálos iram nem jött be, viszont nem is tudtam, hogy van úgymond Megtorló2. Tuti megnézem, mert nekem az első rész nagyon adta.
Remélem tetszeni fog az X-men, majd írd már be a véleményed :wink:
Jó szurkolást estére!
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.05.06. 19:30:31

Vicky Cristina Barcelona :) könnyed másfél óra Woody Allen-től, egy csodálatos helyen. Nekem bejött, mondhatni ezzel hangolok/tam az esti meccsre.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.05.04. 18:42:45

Megnéztem egy adag filmet a napokban:

Knowing: Hát többet vártam, egy Cage filmtől. Az alapötlet nem rossz, de a kivitelezés nem nagy szám. A vége meg kifejezetten rossz szerintem.

5/10

Halálos Iram: Na ez már jobb volt, mint az előző. A Tokio Driftet simán leveri, de az első részhez ez sem ér fel nálam.

7/10

Elrabolva: Jó kis pörgős akciófilm. Nekem tetszett. Nem nagyon lehet rajta utnatkozni. A főszerplő is nagyok királyul ajda elő a dolgokat.

8/10

Punisher War Zone: Az előző Punishert még anno láttam egyszer, de az tetszett. Erre nem mondanám, hogy bejött. Erőltetett vérengzés végig a filmben, a hangok is idegesítőek, és a szereplők is.

5/10

Estére akarom megnézni az X-ment. Vélemények róla?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.01. 19:29:13

ozsimiki írta:Lost S05.E14:

enyhe jó rész volt, kíváncsian várom az utcsó részeket, +h Elois és Widmore,miért küldte a fiát meghalni, gondolom abban a 3 évben nagyon fontos kutatásokat végezhetett, ha megért ennyit a szüleinek (mert ők pontosan tudták amikor elküldték,h meg fog halni Dan...)
következő részről ne is beszéljünk :D (mondjuk ne is). valami eszméletlen mik mennek. szerintem ez volt az eddigi legjobb rész az évadban. szegény dan. :/
Danka00792
Director del Fútbol

2009.05.01. 19:00:22

faithnomore írta:a strangersről annyit, hogy meg kell mondjam, én már láttam a filmet, és szerintem nagyon gyenge volt...én eszméletlenül untam magamat rajta, vontatott volt, teljesen idegesítő és nonszensz dolgok voltak benne és a vége teljesen hülyeség volt
Na megnéztem. Háááát.... nekem sem jön be. Jól indult, aztán teljesen értelmetlenség lett az egész filmböl. Ott tartottam, hogy vártam már a félelmet, amikor összecsinálom magam, megnéztem hogy mennyi van még a filmböl.. 20 perc... jólvan mondom itt sem lesz semmi. :roll: :)
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.05.01. 11:58:43

Benceee14 írta:Sziasztok.
Bocsi a zavarásért csak valami kedves ember válaszoljon légyszi.
A Magyarországon "Spancserek" címen futó "I love you,Man!" filmről tud valaki valamit? Érdemes letölteni? :-)
Én moziban láttam (mozifanatikusok éjszakáján)... és csak jót tudok róla mondani... ha nem is töltöd le barátom, megnézni mindenképp megnézheted (moziban persze) :D nagyon ott van a film... én szakadtam rajta :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.01. 11:21:09

Lost S05.E14:

enyhe jó rész volt, kíváncsian várom az utcsó részeket, +h Elois és Widmore,miért küldte a fiát meghalni, gondolom abban a 3 évben nagyon fontos kutatásokat végezhetett, ha megért ennyit a szüleinek (mert ők pontosan tudták amikor elküldték,h meg fog halni Dan...)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Benceee14
Barça C

2009.05.01. 10:45:11

Sziasztok.
Bocsi a zavarásért csak valami kedves ember válaszoljon légyszi.
A Magyarországon "Spancserek" címen futó "I love you,Man!" filmről tud valaki valamit? Érdemes letölteni? :-)
.halamadrid.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.04.30. 23:41:00

Cooh írta:a Resident Evil:Bioterror nem a film folytatása....nagyon el vannak tévedve egyesek...a Transformers 2 meg Június 24-én jön be a Mo-i mozikba...aki szereti a horrort annak figyelmébe ajánlom a: The Strangers című filmet ami igaz történet alapján készült,trailer: http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE&feature=fvst
a strangersről annyit, hogy meg kell mondjam, én már láttam a filmet, és szerintem nagyon gyenge volt...én eszméletlenül untam magamat rajta, vontatott volt, teljesen idegesítő és nonszensz dolgok voltak benne és a vége teljesen hülyeség volt

csak leírtam a véleményemet, ettől függetlenül lehet hogy valakinek pont ez a stílus jön be, de nekem nagyon nem tetszett és nem is nagyon ajánlom
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
miihii
KHAL

2009.04.30. 23:33:56

nexam írta:HIMYM,Dexter
ezeket elkezdheted :wink: :)
Dexter megvolt :wink:
Közben utánanéztem kicsit a dolgaimnak és észre vettem,h még magam elől is sikerült kis híján eldugnom egy két sorozatot,amit már rég lekaptam,csak mindig volt fontosabb.
Ilyen az Irak,A Penge,és a Kemény Zsaruk 7. évadja.Szal azért nem leszek sorozat nélkül. :wink:
De amúgy is,mint említettem vannak elmaradásaim filmek terén,szal nem fogok unatkozni.
De azért köszi az ajánlót! :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
nexam
Jugador del Barça

2009.04.30. 20:56:02

HIMYM,Dexter
ezeket elkezdheted :wink: :)
miihii
KHAL

2009.04.30. 19:26:13

Nos,a jó öreg Hőseink ismét megpihennek az újabb kalandok után...
Az eleje egy katyvasz volt,aztán ahogy lehiggadtak az időugrások,már követhetőbb lett a sztori.Szép lassan felsejlett,h merre halad a történet és mondhatom,igen csavaros lett.Én élveztem ezt a bővített kiadású 3.-4. ( :wink: ) évadot is.Sztem hibátlan volt a dolog,volt benne minden.Ahhoz képest,h elég sok dolgon keresztül mentek a srácok,mégis volt eleje-közepe-vége a dolognak,kerek a sztori.(Bár ez így képzavar :D )
Ez a finálé meg elég meghökkentőre sikeredett.Végre mutizták "Obamát",aki meglepően
kancsal volt :lol:
Szal továbbra is remek szórakozást nyújtott ez a fantasztikus (nemcsak a műfaját tekintve :D ) sorozat.
Mivel máris volt előzetes (jó szokásukhoz híven),így érkezni fog az 5. kötet is,amit már most várok!A trélerből látszik,h lesz nemulass :wink:

De addig sajna Hősök nélkül leszek kénytelen sínylődni :( És mivel időközben a Sarah Connor Krónikái is kifutott,elég szomorú vagyok :cry:
Nah,mindegy még van készleten 20-25 film,ami porosodik a gépen meg kiírva,így azért feltalálom magam :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.04.30. 18:59:41

Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Nem tudjátok, hol járhatnék utána annak, mikor jelenik meg itthon a Marley meg én DVD-n? Mindenhol kerestem már, de semmi infót nem találtam erről. Előre is köszönöm!
Körülbelül 4 hónapot várhatsz, mivel mi e hónapban játszottuk a
magyar bemutatótól 1 hónap távolságban.
Ha egy filmet kinéztél magadnak és tudod azt is, hogy itthon mikor
volt a bemutatója, akkor onnantól számítva fél év a DVD-verzió
megjelenése.
Addig a moziforgalmazásnak kell lehúznia róla az első bőrt.
K.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2009.04.30. 18:54:00

Hello Mindenkinek!
Nem tudjátok, hol járhatnék utána annak, mikor jelenik meg itthon a Marley meg én DVD-n? Mindenhol kerestem már, de semmi infót nem találtam erről. Előre is köszönöm!
noname
Llegenda del Barça

2009.04.29. 22:44:23

Fecooo írta:bár a meztelen csaj hentelését megint nem hagyták ki :D
Sok hosszú év tapasztalata bizonyítja h azt a hasonló filemkből nem szabad kihagyni.
:D
A Fifa egy szégyen
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.29. 22:30:43

noname írta:Megnéztem a My bloody valentinet, természetesen az újat. Aki szereti a slasher horrorokat(Halloween, Péntek 13, Rémálom az Elm utcában...), annak mindenképp ajánlom. Megvannak a maga gagyi jelenetei, de szórakoztató. Jól sikerült! 8)
még a premier környékén néztem meg haverral, nem volt rossz, látványos volt, csak néha túúúl látványos :D

sztem rendben volt, bár a meztelen csaj hentelését megint nem hagyták ki :D
noname
Llegenda del Barça

2009.04.29. 22:25:36

Megnéztem a My bloody valentinet, természetesen az újat. Aki szereti a slasher horrorokat(Halloween, Péntek 13, Rémálom az Elm utcában...), annak mindenképp ajánlom. Megvannak a maga gagyi jelenetei, de szórakoztató. Jól sikerült! 8)
A Fifa egy szégyen
miihii
KHAL

2009.04.29. 20:48:12

Cooh írta:elég pl. csak logikusan gondolkozni...pl az hogy semmi köze nincs a 3. és az "állítólagos 4. rész között"...(az igaz hogy a 3 rész között minimális áthidalások vannak)
DE:Resident Evil 4...Jeremy Bolt producer nyilatkozata:Még nem akarok erről beszélni. Még minden a tervezés fázisában van.Nagyon átgondolt, és kiválóan átdolgozott részt kívánunk forgatni, s ehhez idő kell. A dolog a halál fajtájáról fog szólni, ennél többet nem kívánok elárulni. Túl korai lenne.
Utánanéztem közben,a címe:
Resident Evil:Afterlife lesz.Állítólag...

A saját védelmemben mondva (mivel korábban engem is megtévesztett ez a Degeneration cucc :oops: ),volt az első 3 rész,meg az infó,h lesz majd a 4.Aztán jött a hír,h már javában készül.Majd pedig kiderült,h ez bizony animációs bugi,és ha nem is illik bele a sorba,de tulajképp ez a 4. Resident Evil film.Aztán nemrég olvastam (legnagyobb örömömre),h lesz "normális" 4. epizód is.
Na,erre máris dörzsölöm a tenyerem :P
Danka00792 írta: Már töltö....veszem is meg :P
:lol: :lol: :lol:
Cooh
Jugador del Barça

2009.04.29. 20:37:03

van még két másik film,nekem még nem sikerült megnéznem egyiket sem így nem tudok véleményt mondani róluk tehát ha nem jó akkor sorry:
1, Az Árvaház
info: http://filmoldal.hu/index.php?option=co ... s&id=13390
2, Amusement
info: http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=3381
Danka00792
Director del Fútbol

2009.04.29. 20:18:55

Cooh írta:aki szereti a horrort annak figyelmébe ajánlom a: The Strangers című filmet ami igaz történet alapján készült,trailer: http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE&feature=fvst
Hmm, ez jónak tünik! :wink: Már töltö....veszem is meg :P
Válasz küldése