Megnéztem már a filmet. Hááát... Egyszernézős, vége valahogy nem ütött nálam nagyot. De egyszer meg lehet nézni.marci6p írta: Nekem a halálos iram nem jött be, viszont nem is tudtam, hogy van úgymond Megtorló2. Tuti megnézem, mert nekem az első rész nagyon adta.
Mozi & Filmek
- ozsimiki
- Adminisztrátor
kudu írta:Szökés 4. évad 20. rész
Nos ezzel a résszel kapcsolatban már csak annyit tudok mondani, h nálam elérte azt a szintet a sorozat, mikor már tényleg túl van kombinálva. Így már nem is bánom, hogy nem lesz több évad, mert már túl csavaros a történet.
Hogy nem is testvérek Scofieldék, meg hogy most választania kell Sarah és Lincoln között...
Mondjuk azért arra kiváncsi leszek, hogy nyárra tényleg elkészül-e a film belőle. The Final Brake lesz állítólag a címe
Nekem még tetszik úgy ahogy, de nem bánom,h vége lesz, 3.évad szntem gyengébb volt,nem tetszett annyira, a top az az első, majd jön a 2., 4.és 3. nálam.
filmre kiváncsi leszek.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Szökés 4. évad 20. rész
Nos ezzel a résszel kapcsolatban már csak annyit tudok mondani, h nálam elérte azt a szintet a sorozat, mikor már tényleg túl van kombinálva. Így már nem is bánom, hogy nem lesz több évad, mert már túl csavaros a történet.
Hogy nem is testvérek Scofieldék, meg hogy most választania kell Sarah és Lincoln között...
Mondjuk azért arra kiváncsi leszek, hogy nyárra tényleg elkészül-e a film belőle. The Final Brake lesz állítólag a címe

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Találtam egy egész érdekes HBO sorozatot Brave New Voices. Fiatal amerikai "költőkről" szól, akik a nemzeti döntőben vesznek rész. Valószínűleg nem sokakat érdekel ezen a fórumon, de azért megemlítem. Akik szeretik a verseket, vagy csak akár rapben a szövegeket, azoknak viszont nagyon ajánlanám. Iszonyat "dope" rímek és mind tele tartalommal. 

- lui1698
- Llegenda del Barça
Hát nemtom, mikorra nézem meg, mert amit leszedtem az még mindig a fékész verzió. Sok látványelem nincs megcsinálva benne.marci6p írta:Remélem tetszeni fog az X-men, majd írd már be a véleményed![]()
Jó szurkolást estére!
Az első 5 percet néztem meg kb. (utánna jöttek a nagyon feltűnő "hibák").
Ezek alapján azt tudom mondani, hogy jól indul a film mindenképpen.
Nekem az összes X-men tetszett eddig.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Jugador del Barça
Én megnéztem a Wolverine-t!
Elfogult vagyok vele szemben, mert imádom a képregény adaptációkat és az effajta filmeket, mondjuk a másik oldala, meg az, hogy kritikusan szemlélek egy két darabot.
Szerintem a legjobb a 4 közül, egyszerűen végig a hatása alatt voltam, nekem nagyon bejött, igaz van benne egy két ferdítés, meg Deadpool is érdekesen fest benne. Nekem a Transformers volt a 10/10, akkor ez 7-8/10, de inkább 8.
Nekem a halálos iram nem jött be, viszont nem is tudtam, hogy van úgymond Megtorló2. Tuti megnézem, mert nekem az első rész nagyon adta.
Remélem tetszeni fog az X-men, majd írd már be a véleményed
Jó szurkolást estére!
Elfogult vagyok vele szemben, mert imádom a képregény adaptációkat és az effajta filmeket, mondjuk a másik oldala, meg az, hogy kritikusan szemlélek egy két darabot.
Szerintem a legjobb a 4 közül, egyszerűen végig a hatása alatt voltam, nekem nagyon bejött, igaz van benne egy két ferdítés, meg Deadpool is érdekesen fest benne. Nekem a Transformers volt a 10/10, akkor ez 7-8/10, de inkább 8.
Nekem a halálos iram nem jött be, viszont nem is tudtam, hogy van úgymond Megtorló2. Tuti megnézem, mert nekem az első rész nagyon adta.
Remélem tetszeni fog az X-men, majd írd már be a véleményed

Jó szurkolást estére!
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Vicky Cristina Barcelona
könnyed másfél óra Woody Allen-től, egy csodálatos helyen. Nekem bejött, mondhatni ezzel hangolok/tam az esti meccsre.

I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Megnéztem egy adag filmet a napokban:
Knowing: Hát többet vártam, egy Cage filmtől. Az alapötlet nem rossz, de a kivitelezés nem nagy szám. A vége meg kifejezetten rossz szerintem.
5/10
Halálos Iram: Na ez már jobb volt, mint az előző. A Tokio Driftet simán leveri, de az első részhez ez sem ér fel nálam.
7/10
Elrabolva: Jó kis pörgős akciófilm. Nekem tetszett. Nem nagyon lehet rajta utnatkozni. A főszerplő is nagyok királyul ajda elő a dolgokat.
8/10
Punisher War Zone: Az előző Punishert még anno láttam egyszer, de az tetszett. Erre nem mondanám, hogy bejött. Erőltetett vérengzés végig a filmben, a hangok is idegesítőek, és a szereplők is.
5/10
Estére akarom megnézni az X-ment. Vélemények róla?
Knowing: Hát többet vártam, egy Cage filmtől. Az alapötlet nem rossz, de a kivitelezés nem nagy szám. A vége meg kifejezetten rossz szerintem.
5/10
Halálos Iram: Na ez már jobb volt, mint az előző. A Tokio Driftet simán leveri, de az első részhez ez sem ér fel nálam.
7/10
Elrabolva: Jó kis pörgős akciófilm. Nekem tetszett. Nem nagyon lehet rajta utnatkozni. A főszerplő is nagyok királyul ajda elő a dolgokat.
8/10
Punisher War Zone: Az előző Punishert még anno láttam egyszer, de az tetszett. Erre nem mondanám, hogy bejött. Erőltetett vérengzés végig a filmben, a hangok is idegesítőek, és a szereplők is.
5/10
Estére akarom megnézni az X-ment. Vélemények róla?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
következő részről ne is beszéljünkozsimiki írta:Lost S05.E14:
enyhe jó rész volt, kíváncsian várom az utcsó részeket, +h Elois és Widmore,miért küldte a fiát meghalni, gondolom abban a 3 évben nagyon fontos kutatásokat végezhetett, ha megért ennyit a szüleinek (mert ők pontosan tudták amikor elküldték,h meg fog halni Dan...)

- Danka00792
- Director del Fútbol
Na megnéztem. Háááát.... nekem sem jön be. Jól indult, aztán teljesen értelmetlenség lett az egész filmböl. Ott tartottam, hogy vártam már a félelmet, amikor összecsinálom magam, megnéztem hogy mennyi van még a filmböl.. 20 perc... jólvan mondom itt sem lesz semmi.faithnomore írta:a strangersről annyit, hogy meg kell mondjam, én már láttam a filmet, és szerintem nagyon gyenge volt...én eszméletlenül untam magamat rajta, vontatott volt, teljesen idegesítő és nonszensz dolgok voltak benne és a vége teljesen hülyeség volt

- Rikinho20
- Jugador d'estrella
Én moziban láttam (mozifanatikusok éjszakáján)... és csak jót tudok róla mondani... ha nem is töltöd le barátom, megnézni mindenképp megnézheted (moziban persze)Benceee14 írta:Sziasztok.
Bocsi a zavarásért csak valami kedves ember válaszoljon légyszi.
A Magyarországon "Spancserek" címen futó "I love you,Man!" filmről tud valaki valamit? Érdemes letölteni?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lost S05.E14:
enyhe jó rész volt, kíváncsian várom az utcsó részeket, +h Elois és Widmore,miért küldte a fiát meghalni, gondolom abban a 3 évben nagyon fontos kutatásokat végezhetett, ha megért ennyit a szüleinek (mert ők pontosan tudták amikor elküldték,h meg fog halni Dan...)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sziasztok.
A Magyarországon "Spancserek" címen futó "I love you,Man!" filmről tud valaki valamit? Érdemes letölteni?

.halamadrid.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
a strangersről annyit, hogy meg kell mondjam, én már láttam a filmet, és szerintem nagyon gyenge volt...én eszméletlenül untam magamat rajta, vontatott volt, teljesen idegesítő és nonszensz dolgok voltak benne és a vége teljesen hülyeség voltCooh írta:a Resident Evil:Bioterror nem a film folytatása....nagyon el vannak tévedve egyesek...a Transformers 2 meg Június 24-én jön be a Mo-i mozikba...aki szereti a horrort annak figyelmébe ajánlom a: The Strangers című filmet ami igaz történet alapján készült,trailer: http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE&feature=fvst
csak leírtam a véleményemet, ettől függetlenül lehet hogy valakinek pont ez a stílus jön be, de nekem nagyon nem tetszett és nem is nagyon ajánlom
- miihii
- KHAL
Dexter megvoltnexam írta:HIMYM,Dexter
ezeket elkezdheted![]()

Közben utánanéztem kicsit a dolgaimnak és észre vettem,h még magam elől is sikerült kis híján eldugnom egy két sorozatot,amit már rég lekaptam,csak mindig volt fontosabb.
Ilyen az Irak,A Penge,és a Kemény Zsaruk 7. évadja.Szal azért nem leszek sorozat nélkül.

De amúgy is,mint említettem vannak elmaradásaim filmek terén,szal nem fogok unatkozni.
De azért köszi az ajánlót!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
HIMYM,Dexter
ezeket elkezdheted

ezeket elkezdheted

- miihii
- KHAL
Nos,a jó öreg Hőseink ismét megpihennek az újabb kalandok után...
Az eleje egy katyvasz volt,aztán ahogy lehiggadtak az időugrások,már követhetőbb lett a sztori.Szép lassan felsejlett,h merre halad a történet és mondhatom,igen csavaros lett.Én élveztem ezt a bővített kiadású 3.-4. (
) évadot is.Sztem hibátlan volt a dolog,volt benne minden.Ahhoz képest,h elég sok dolgon keresztül mentek a srácok,mégis volt eleje-közepe-vége a dolognak,kerek a sztori.(Bár ez így képzavar
)
Ez a finálé meg elég meghökkentőre sikeredett.Végre mutizták "Obamát",aki meglepően
kancsal volt
Szal továbbra is remek szórakozást nyújtott ez a fantasztikus (nemcsak a műfaját tekintve
) sorozat.
Mivel máris volt előzetes (jó szokásukhoz híven),így érkezni fog az 5. kötet is,amit már most várok!A trélerből látszik,h lesz nemulass
De addig sajna Hősök nélkül leszek kénytelen sínylődni
És mivel időközben a Sarah Connor Krónikái is kifutott,elég szomorú vagyok
Nah,mindegy még van készleten 20-25 film,ami porosodik a gépen meg kiírva,így azért feltalálom magam
Az eleje egy katyvasz volt,aztán ahogy lehiggadtak az időugrások,már követhetőbb lett a sztori.Szép lassan felsejlett,h merre halad a történet és mondhatom,igen csavaros lett.Én élveztem ezt a bővített kiadású 3.-4. (

Ez a finálé meg elég meghökkentőre sikeredett.Végre mutizták "Obamát",aki meglepően
kancsal volt

Szal továbbra is remek szórakozást nyújtott ez a fantasztikus (nemcsak a műfaját tekintve

Mivel máris volt előzetes (jó szokásukhoz híven),így érkezni fog az 5. kötet is,amit már most várok!A trélerből látszik,h lesz nemulass

De addig sajna Hősök nélkül leszek kénytelen sínylődni

Nah,mindegy még van készleten 20-25 film,ami porosodik a gépen meg kiírva,így azért feltalálom magam

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Körülbelül 4 hónapot várhatsz, mivel mi e hónapban játszottuk aGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Nem tudjátok, hol járhatnék utána annak, mikor jelenik meg itthon a Marley meg én DVD-n? Mindenhol kerestem már, de semmi infót nem találtam erről. Előre is köszönöm!
magyar bemutatótól 1 hónap távolságban.
Ha egy filmet kinéztél magadnak és tudod azt is, hogy itthon mikor
volt a bemutatója, akkor onnantól számítva fél év a DVD-verzió
megjelenése.
Addig a moziforgalmazásnak kell lehúznia róla az első bőrt.
K.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hello Mindenkinek!
Nem tudjátok, hol járhatnék utána annak, mikor jelenik meg itthon a Marley meg én DVD-n? Mindenhol kerestem már, de semmi infót nem találtam erről. Előre is köszönöm!
még a premier környékén néztem meg haverral, nem volt rossz, látványos volt, csak néha túúúl látványosnoname írta:Megnéztem a My bloody valentinet, természetesen az újat. Aki szereti a slasher horrorokat(Halloween, Péntek 13, Rémálom az Elm utcában...), annak mindenképp ajánlom. Megvannak a maga gagyi jelenetei, de szórakoztató. Jól sikerült!

sztem rendben volt, bár a meztelen csaj hentelését megint nem hagyták ki

- noname
- Llegenda del Barça
Megnéztem a My bloody valentinet, természetesen az újat. Aki szereti a slasher horrorokat(Halloween, Péntek 13, Rémálom az Elm utcában...), annak mindenképp ajánlom. Megvannak a maga gagyi jelenetei, de szórakoztató. Jól sikerült! 

A Fifa egy szégyen
- miihii
- KHAL
Utánanéztem közben,a címe:Cooh írta:elég pl. csak logikusan gondolkozni...pl az hogy semmi köze nincs a 3. és az "állítólagos 4. rész között"...(az igaz hogy a 3 rész között minimális áthidalások vannak)
DE:Resident Evil 4...Jeremy Bolt producer nyilatkozata:Még nem akarok erről beszélni. Még minden a tervezés fázisában van.Nagyon átgondolt, és kiválóan átdolgozott részt kívánunk forgatni, s ehhez idő kell. A dolog a halál fajtájáról fog szólni, ennél többet nem kívánok elárulni. Túl korai lenne.
Resident Evil:Afterlife lesz.Állítólag...
A saját védelmemben mondva (mivel korábban engem is megtévesztett ez a Degeneration cucc

Na,erre máris dörzsölöm a tenyerem

Danka00792 írta: Már töltö....veszem is meg

van még két másik film,nekem még nem sikerült megnéznem egyiket sem így nem tudok véleményt mondani róluk tehát ha nem jó akkor sorry:
1, Az Árvaház
info: http://filmoldal.hu/index.php?option=co ... s&id=13390
2, Amusement
info: http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=3381
1, Az Árvaház
info: http://filmoldal.hu/index.php?option=co ... s&id=13390
2, Amusement
info: http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=3381
- Danka00792
- Director del Fútbol
Hmm, ez jónak tünik!Cooh írta:aki szereti a horrort annak figyelmébe ajánlom a: The Strangers című filmet ami igaz történet alapján készült,trailer: http://www.youtube.com/watch?v=x1TBlPelvbE&feature=fvst