Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.28. 18:21:48

Én Április 11.-én Chris Ferguson, és József Attila születés napján :D Szeretem a pókert , és az irodalmat is, ez nem lehet véletlen :lol:
Deus
Boixos Nois

2011.01.28. 18:16:24

Mihu írta:Az üzenetek mindenkinek topicban messideco kollega kikereste a január 28.-án született híres emberek listáját. Megnéztem az én születésnapomat. Május 11.-e. És ezt találtam:

1904 – Salvador Dalí katalán-spanyol szürrealista festőművész
1984 – Andrés Iniesta Luján spanyol labdarúgó
1989 – Giovani dos Santos mexikói labdarúgó

Ezek után még csoda hogy Barca drukker lettem? :lol: :lol: :lol:
az enyémnek is érdekes lehet az eredménye, mivel július 4. -én születtem. Amerika? :D
KépKép
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.28. 18:10:17

Az üzenetek mindenkinek topicban messideco kollega kikereste a január 28.-án született híres emberek listáját. Megnéztem az én születésnapomat. Május 11.-e. És ezt találtam:

1904 – Salvador Dalí katalán-spanyol szürrealista festőművész
1984 – Andrés Iniesta Luján spanyol labdarúgó
1989 – Giovani dos Santos mexikói labdarúgó

Ezek után még csoda hogy Barca drukker lettem? :lol: :lol: :lol:
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2011.01.28. 14:57:47

csababarca írta:gyanús ez nekem,én is ezt mondtam neki,hogy szerintem kötöttek valami ilyet,amikor az előfizetést csinálták.

Majd bemegyünk a helyi telenorba,és megkérdezzük,az a biztos.
Először én sem akartam, de a csaj engem is rábeszélt (és milyen jól tette!). Lehet, nálatok is ez a helyzet. :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.01.28. 14:22:37

Sajnos kevesen gondolkodnak így,de panel lakásba tényleg nem való kutya.
Én állatkínzásnak tartom,az a napi két-háromszori séta nem fedezi az állat mozgásigényét.
Ez azért ugye nem teljesen igaz.Szoktam nézni Animal Planeten a 101 nagykutya című műsort.És ott pl rengeteg fajtáról mondták,h nyugodtan tartható lakásba sőt rengeteg van amit inkább ott ildomos tartani.

Haveromnak volt francia bulldogja és abszolút nem volt nagy mozgásigénye.Azt hiszem,h ez jellemző is arra a fajtára.Szóval szerintem nyugodt szívvel tartható tömbházban is.

Nekem sajnos nincs kutyám de ha majd egyszer eljutok addig,h lesz egy kis házikóm akkor majd tuti lesz egy Beagle-m meg egy Fox Terrierem. :)

Ha már felhoztam Animal Planetet akkor megkérdem,h valaki nézi e rajtam kívül néha?Van egy ajánló ami alatt nagyon jó muzsika megy és sajnos nem sikerül rájönnöm,h mi a muzsika címe.A sötétedés után című spot-ot ha valaki látta már(nagyon jó spot) és esetleg tudja a zene címét ami megy az ajánló alatt az kérem ne habozzon és ossza meg velem. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.28. 14:21:53

Fecooo írta:ha nincs kimondottan mobilnetes előfizetés, akkor rohadt drága az adatforgalom... pár mega után kiszámláznak ennyit...

androidos telefon esetén töltsd le neki wifin keresztül az android marketből az APNDROID nevű programot és azzal tudod korlátozni a mobil-adatforgalmat ;)

http://droidpulse.tumblr.com/post/234939169/apndroid

a cikkben írja azt is, h a telefonon hogyan tilthatod le az adatforgalmat, amikor wifire csatlakozik a teló ;)
Köszi, megpróbáljuk.
De wifinél nem kéne lenni adatforgalom mennyiség számlázásnak,mivel az ingyenes.
Enrique írta: Igen, ha a wifi elérhető, akkor automatán azt használja (az enyém legalábbis mindenképpen.) Egyébként nem fizettetek elő valamilyen adatcsomagra? Androidos telefonnál nem hátrány. (Ez pl. pont 1000 Ft: http://www.telenor.hu/internet/mobiltel ... ine-100mb/).

gyanús ez nekem,én is ezt mondtam neki,hogy szerintem kötöttek valami ilyet,amikor az előfizetést csinálták.

Majd bemegyünk a helyi telenorba,és megkérdezzük,az a biztos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.28. 14:16:21

ha nincs kimondottan mobilnetes előfizetés, akkor rohadt drága az adatforgalom... pár mega után kiszámláznak ennyit...

androidos telefon esetén töltsd le neki wifin keresztül az android marketből az APNDROID nevű programot és azzal tudod korlátozni a mobil-adatforgalmat ;)

http://droidpulse.tumblr.com/post/234939169/apndroid

a cikkben írja azt is, h a telefonon hogyan tilthatod le az adatforgalmat, amikor wifire csatlakozik a teló ;)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2011.01.28. 14:12:41

csababarca írta:Nekem az összeg az érdekes. Ilyen összeg valami szolgáltatás használatánál szokott kijönni,mintha valami díj lenne.
Androidos neki,majd megoldjuk.
De ha wifi be van kapcsolva,aktív, csatlakozva van a hálózathoz,akkor elvileg azt használja kapcsolatnak nem?
Igen, ha a wifi elérhető, akkor automatán azt használja (az enyém legalábbis mindenképpen.) Egyébként nem fizettetek elő valamilyen adatcsomagra? Androidos telefonnál nem hátrány. (Ez pl. pont 1000 Ft: http://www.telenor.hu/internet/mobiltel ... ine-100mb/).
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.28. 14:06:37

Enrique írta:
csababarca írta:a wifi használat elvileg ingyenes a mobilon nem?
mert barátnőm is wifin keresztül netezett januárban, és a telenor kiszámlázott neki 998 HUF-t net címén.
Nekem elég egyértelműnek tűnik, hogy akkor nem csak wifit használta. Ha androidos a telefonja, töltsön le valamilyen adatforgalom monitorozó programot, azzal tökéletesen lehet látni, a wifi / 3g mennyit használ.

Nekem az összeg az érdekes. Ilyen összeg valami szolgáltatás használatánál szokott kijönni,mintha valami díj lenne.
Androidos neki,majd megoldjuk.
De ha wifi be van kapcsolva,aktív, csatlakozva van a hálózathoz,akkor elvileg azt használja kapcsolatnak nem?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2011.01.28. 13:58:18

csababarca írta:a wifi használat elvileg ingyenes a mobilon nem?
mert barátnőm is wifin keresztül netezett januárban, és a telenor kiszámlázott neki 998 HUF-t net címén.
Nekem elég egyértelműnek tűnik, hogy akkor nem csak wifit használta. Ha androidos a telefonja, töltsön le valamilyen adatforgalom monitorozó programot, azzal tökéletesen lehet látni, a wifi / 3g mennyit használ.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.28. 13:04:10

a wifi használat elvileg ingyenes a mobilon nem?
Vito
Llegenda del Barça

2011.01.28. 10:48:44

nálunk van két belga mali. belga juhász egyik alfaja, fegyelmezett és elég kemény kötésű kutyák, őrzésre kiváló, a hím az iskolában kettesével rendezi le a dobermannokat. itt egy video a kollégákról: http://www.youtube.com/watch?v=bmnFK2aewCw
Tim írta:Egyébként régen megfogadtam,hogy mindenképpen bullterriert fogok tartani akit Rollinsnak fognak hívni(Henry Rollins után),vagy Vitonak :lol: De mivel ismerek egy Vito nevű úriembert,ezt a verziót kilövöm nehogy sértődés legyen belőle :wink:

ne viccelj Tim! nem szeretném tönkretenni a régi álmod! :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.28. 10:17:42

Nekem gyerekoromban volt kutyám, tacskó, a betondzsungelben nem tarthattunk volna nagyobb kis jószágot!Öcsi volt a neve!Röhögtek is a haverok, mikor anyu leszólt focizás közben, hogy Öcsit vinni kell picit mozogni!
Meg volt hörcsög is :lol:
Sajnos már elpusztultak, most egy macskám van (én nem igazán szeretem a macskákat, de elvagyunk vele) Freddy a neve, meg egy Gekkó, neki Sanyi a neve :lol:
Ráadásul színváltós , s annyira kis aranyos, bár harap mint állat, volt már, hogy „kiszabadult”, s le föl rohangált a falon, na egy 1,5 óra volt elkapni!
Kutya tervben van, de majd meglátjuk!Én imádom a kutyákat, mert minden érzésük őszinte!
Őszintén tud szeretni, s megismeri a rossz embereket!Öcsi is megugatta mindig a szomszédot, s soha nem értettük mi a baja vele, aztán a „bácsit” elvitték a yardok…..Nem tudni miért, de a kutya tudta, hogy nem jó ember!
De minden állat aranyos, kivéve az ember állat :lol:
Majd én is tolok képeket a cukiságokról (nem én hívom így őket....) :lol:
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.28. 10:16:46

Fernando írta:Ha már állatok,: nekem nincs, nem is kell volt, meghalt. A lényeg: haveromnak van egy hörcsöge. Baromi ronda hörcsög, össze vissza hullik a szőre minden baja van és debil feje van, nah őt hívják Sanyikának. :lol:

Egy ismerősömnek meg patkánya van, nem fogjátok kitalálni hogy hívják: Figo. :lol:

A kutyákat én személy szerint nem kedvelem, főleg a városban (én ott lakom). Semmi értelme panelba a kutya, összehugyozza a lépcsőházat meg ugat, bravo. Vidéken elkél.
Király Sanyi? :D Fóóónok! xD

A kutyák jó a fővárosba is, mint nekünk kertes házban. A paneldogok tényleg gázosak, mert nagy a mozgásigényük, és az amúgy is elfoglalt gazdinak mindig kell pár órát a napjából rászánnia arra, hogy levigye a kutyát. Akár naponta többször is. Szerintem se panelba való a kutya, de nagyon is hasznos, jobb ha van.

A patkánynak viszont szép a neve, egyet tudok érteni vele. :twisted:
Kép
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.28. 10:02:55

Ha már állatok,: nekem nincs, nem is kell volt, meghalt. A lényeg: haveromnak van egy hörcsöge. Baromi ronda hörcsög, össze vissza hullik a szőre minden baja van és debil feje van, nah őt hívják Sanyikának. :lol:

Egy ismerősömnek meg patkánya van, nem fogjátok kitalálni hogy hívják: Figo. :lol:

A kutyákat én személy szerint nem kedvelem, főleg a városban (én ott lakom). Semmi értelme panelba a kutya, összehugyozza a lépcsőházat meg ugat, bravo. Vidéken elkél.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.28. 09:46:23

Na ilyen van az utcánkban egy háznál kettő is. Nem kis koncertet adnak, amikor előttük megyek el az én kutyámmal. :D

Asszem medveölő a neve, nagyon durva jószág. :) Kb. 2-3 kg hús naponta nem? :D
Nyáron azért nem kicsit lehet melege.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.28. 09:02:44

A kutyákhoz visszatérve. Nekünk egy skótjuhászunk van. Kis kora óta van nálunk, áprilisban lesz 3 éves! :) Roninak hívják. Volt egy másik is, de sajnos másfél évvel ezelőtt meghalt. :(
Eddig csak ilyen fajta kutyánk volt. Nem egy véreb, nem túl jó házőrzőnek, viszont rendkívül könnyen tanul, játékos és gyerkebarát! :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.01.27. 23:28:38

Kalap1988 írta:Mindenesetre akkor mindketten kapjunk, ne csak én :D
Legyen, én is ludas vagyok. Önkéntesen bannolom magam, azaz 1 hétig nem írok! Elnézést a szabályszegésért! A jövőben jobban odafigyelek.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.27. 23:10:24

Tim írta:
Sanama írta:
csababarca írta:van egy tp link routerem már régóta.
Jelszavas is elvileg,de mégis azt veszem észre,hogy néha nagyon lassú.
Arra gyanakszom,hogy a szomszédok is használják.
Plusz pénzbe nem kerül,de azért mégis nah... :?

Valaki ért ehhez?
http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa

itt szerintem meg tudják mondani,hogy mit kell ügyeskedned.
Ha jelszavas,akkor nem hiszem,hogy a szomszédok használnák(feltéve,ha nem hackerekről van szó:) )
Vagy ha nincs egy bizonyos linux live cd a birtokukban.Mindenképp cserélj jelszót valami erősebbre.
Beszéltem sógorral,holnap megnézi. Ő ért hozzá.
Plusz anyum mondta most,hogy már mondta neki a szomszéd,hogy a netünket használják....mondom,kösz hogy szólsz :? :D
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.27. 23:00:25

Sanama írta:

Valaki ért ehhez?

Ha jelszavas,akkor nem hiszem,hogy a szomszédok használnák(feltéve,ha nem hackerekről van szó:) )
Vagy ha nincs egy bizonyos linux live cd a birtokukban.Mindenképp cserélj jelszót valami erősebbre.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.27. 22:52:04

Sanama írta:

Valaki ért ehhez?

A lassúság nálam is előfordul,akkor kell újraindítani,és nekem utána jó.

Ha nagyon nem megy,akkor irj PÜ-t.

Köszi.Abból gondolom,hogy valaki használja,mert 2 mac cím van sokszor az aktív mac címeknél.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.01.27. 22:50:23

Valaki ért ehhez?

A lassúság nálam is előfordul,akkor kell újraindítani,és nekem utána jó.

Ha nagyon nem megy,akkor irj PÜ-t.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.27. 22:31:44

van egy tp link routerem már régóta.

Valaki ért ehhez?
Tim
Mezei fórumozó

2011.01.27. 22:29:24

El fanático írta:.. mivel panelba nem hozhattam magammal.
Sajnos kevesen gondolkodnak így,de panel lakásba tényleg nem való kutya.
Én állatkínzásnak tartom,az a napi két-háromszori séta nem fedezi az állat mozgásigényét.Én is kedvelem a kutyákat,a lányom meg imádja őket,de sajnos nem tarthatok.Egyébként régen megfogadtam,hogy mindenképpen bullterriert fogok tartani akit Rollinsnak fognak hívni(Henry Rollins után),vagy Vitonak :lol: De mivel ismerek egy Vito nevű úriembert,ezt a verziót kilövöm nehogy sértődés legyen belőle :wink:

Viszont a horgászat nem tudott megfogni,annak ellenére hogy a Balaton mellett nőttem fel,illetve a környezetemben szinte mindenki horgászik.
A halat viszont szeretem(talán a ponty,és a busa kivételével),úgyhogy fogjátok csak őket,és én feláldozom magam ha enni kell :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.27. 22:16:28

Kalap1988 írta:
Egyébként jókor a modi és egyéb reakció, mert épp megegyeztünk, hogy befejezzük.
egyébként akkor jön a modi és egyéb reakció,amikor azt észrevesszük.

mit lehet befejezni? amit elkezdtetek, el szabadott volna kezdeni?

1hét mostantól indul.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése