Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most ezen meg ne sértődjél már.Ilúvatar írta:jólvan, nem vitázom. Megváltoztattam az aláírást. Heppy?
Egyéb sportokba meg nem fogok írni, mert nem tudhatja az a horgászfórumozó, hogy éppen horgászról írtam ott.
Nem véletlen hogy horgász topicot akartam indítani. De mindegy, nem pazarlom az energiámat rá. Inkább a pecázásra fogom fordítani.
nyugi, a holnapi meccsre már el van téve egy doboz arany ászok.Mihu írta:Sör nélkül meg milyen már meccset nézni?Lionel85 írta:Én egyszer megengedtem magamnak 399-ért egy Estrella Dammot az Auchanból, de amúgy én is 2-300 Ft közötti söröket iszom. Valahogy nem jó szájízzel innám azokat a söröket a Paulanerben, mert tudom, hogy kumma drága...Az nem is igazi meccsnézés.
Ilúvatar írta:Lehet, hogy nem véletlen...
Egyébként ne nagyon számíts új topicra. Kezdj el írogatni az Egyéb sportokba, aztán ha heteken át annyira népszerű lesz, akkor lehet róla szó. De ennek alapján millió és egy másik topicot is indíthatnánk, mindegyikre lehetne 10 jelentkezőt találni. Nem beszélve az eddigi tapasztalatokról, ott van pl a fejtörős topic, az is 3-4 hétig élmenő volt, most meg...De lehetne többet is sorolni.
jólvan, nem vitázom. Megváltoztattam az aláírást. Heppy?
Sör nélkül meg milyen már meccset nézni?Lionel85 írta:Én egyszer megengedtem magamnak 399-ért egy Estrella Dammot az Auchanból, de amúgy én is 2-300 Ft közötti söröket iszom. Valahogy nem jó szájízzel innám azokat a söröket a Paulanerben, mert tudom, hogy kumma drága...
Áhh, az milyen tróger dolog már.MessiFan írta:Majd meccs előtt megveszitek a piát és táskában beviszitek.
Szilveszterkor mi ezt csináltuk
jólvan, nem vitázom. Megváltoztattam az aláírást. Heppy?Drigo írta:Lehet, hogy nem véletlen...Ilúvatar írta:Mindenki olvassa el az aláírásomat légyszives... Mert eddig rohadt kevés PM -et kaptam...
Egyébként ne nagyon számíts új topicra. Kezdj el írogatni az Egyéb sportokba, aztán ha heteken át annyira népszerű lesz, akkor lehet róla szó. De ennek alapján millió és egy másik topicot is indíthatnánk, mindegyikre lehetne 10 jelentkezőt találni. Nem beszélve az eddigi tapasztalatokról, ott van pl a fejtörős topic, az is 3-4 hétig élmenő volt, most meg...De lehetne többet is sorolni.
Hát...4 cl jäger 890, itt kb. 360-400 a feles...és sorolhatnám. Minden a fele kb.Mihu írta:Én is néztem hogy nem semmi áron dolgoznakVictor_Valdes írta:Aztaa, most, hogy nézem, tényleg rohadt drága ez a sörház....vagy csak én vagyok nagyon csóró.
![]()
Igaz hogy Pest meg mittudomén, de Debrecenben pl az egyik szórakozóhelyen 600 a Red Bull, it meg 990. De említhetném a whiskey-t is. Az is kb 30%-al olcsóbb még Nyíregyháza egyik legmenőbb italbárjában is...Dobtam egy hátast mikor megláttam az árakat
Én egyszer megengedtem magamnak 399-ért egy Estrella Dammot az Auchanból, de amúgy én is 2-300 Ft közötti söröket iszom. Valahogy nem jó szájízzel innám azokat a söröket a Paulanerben, mert tudom, hogy kumma drága...Mihu írta:Én is néztem hogy nem semmi áron dolgoznakVictor_Valdes írta:Aztaa, most, hogy nézem, tényleg rohadt drága ez a sörház....vagy csak én vagyok nagyon csóró.
![]()
Igaz hogy Pest meg mittudomén, de Debrecenben pl az egyik szórakozóhelyen 600 a Red Bull, it meg 990. De említhetném a whiskey-t is. Az is kb 30%-al olcsóbb még Nyíregyháza egyik legmenőbb italbárjában is...Dobtam egy hátast mikor megláttam az árakat
Én is néztem hogy nem semmi áron dolgoznakVictor_Valdes írta:Aztaa, most, hogy nézem, tényleg rohadt drága ez a sörház....vagy csak én vagyok nagyon csóró.
![]()
Lehet, hogy nem véletlen...Ilúvatar írta:Mindenki olvassa el az aláírásomat légyszives... Mert eddig rohadt kevés PM -et kaptam...
Fecooo írta:Augusztus 4 híresebb szülöttei:
* Shelley, Percy Bysshe (1792)
* Vuitton, Louis (1821)
* Yamamoto, Isoroku (1884)
* Queen Mother, The (1900)
* Armstrong, Louis (1901)
* Gonzales, Alberto (1955)
* Thornton, Billy Bob (1955)
* Obama, Barack (1961)
* Clemens, Roger (1962)
* Sprouse, Dylan and Cody (1992)
khm...(vezetőnek születtem, és kitartó vagyok?
)
jó nekünk Csaba!
Honnan tudtad?MichaaBee írta:Szerintem 1989-ben. De csak tipp.![]()
Szerintem 1989-ben. De csak tipp.sjay írta:1995-ben láttam napvilágot, te?:Dlluisllach89 írta:Szerk.: sjay! Amúgy évjáratod?
1995-ben láttam napvilágot, te?:Dlluisllach89 írta: Alap
De rengeteg fontos dolog történt még.
Muhi csata, vulkánkitörés, relativitás elmélet- nap híres szülötteit és elhalálozóit nem is számítva- 1954 április 11 a világ legunalmasabb napja 1990 óta a "True Knowledge Answer Engine" szerint
Utóbbi wiki
Szerk.: sjay! Amúgy évjáratod?
Én Szeptember 27-én születtem,még sem lettem Roma drukkerIlúvatar írta:az enyémnek is érdekes lehet az eredménye, mivel július 4. -én születtem. Amerika?Mihu írta:Az üzenetek mindenkinek topicban messideco kollega kikereste a január 28.-án született híres emberek listáját. Megnéztem az én születésnapomat. Május 11.-e. És ezt találtam:
1904 – Salvador Dalí katalán-spanyol szürrealista festőművész
1984 – Andrés Iniesta Luján spanyol labdarúgó
1989 – Giovani dos Santos mexikói labdarúgó
Ezek után még csoda hogy Barca drukker lettem?![]()
![]()
Alapsjay írta:Te is 11.-ei srác vagy?:Dlluisllach89 írta: Egy napon születtünk akkor Thiagoval
Te is 11.-ei srác vagy?:Dlluisllach89 írta:Egy napon születtünk akkor Thiagovalsjay írta:Én Április 11.-én Chris Ferguson, és József Attila születés napjánSzeretem a pókert , és az irodalmat is, ez nem lehet véletlen
Egy napon születtünk akkor Thiagovalsjay írta:Én Április 11.-én Chris Ferguson, és József Attila születés napjánSzeretem a pókert , és az irodalmat is, ez nem lehet véletlen