Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.05.23. 21:01:18

szajko írta:Mostanába kijött Vígjátékokat ajánlana nekem valaki?
Előre is köszíííí :wink:
Igenember, Példátlan példaképek, Esti mesék, Hamlet 2, Super Hero Movie de ezek közül nekem csak az első jött be, bár abba is volt pár rész amit kihagyhattak volna.
Jut eszembe a Sex Drive, na az vmi kegyetlen jó :D
szajko
Director del Fútbol

2009.05.23. 20:36:48

Mostanába kijött Vígjátékokat ajánlana nekem valaki?
Előre is köszíííí :wink:
kudu
Entrenador del Barça

2009.05.22. 12:47:21

Én most fogom megnézni a Made In Hungáriát, kiváncsi vagyok, hogy milyen :wink:

Valaki nem tud ajánlani valami újabb Steven Seagal-os filmet?
amit utoljára láttam tőle, az a Piszkos Lappal volt, de az nagyon tetszett :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.05.22. 12:29:40

uh-ah most néztem meg a Kaméleon című múvit és kegyetlen jó! Most kicsit magasra tette a lécet magának a magyar filmipar Valami Amerika 2, Made in, Kaméleon, Papír kutyák most nagyon harangozzák ezt az álom pont nyet izét amit még nem láttam, de a bemutatóból nem az jött le, hogy ezekkel a filmekkel említsem együtt, de ki tudja... (bár a papír kutyák annyira nem volt jó mint a többi, meg a Fenyő Mikis film is igazán a zene miatt adta, de várt hatást elérte, tetszett) szóval a sokat szidott gagyi tucat filmek árnyékát kicsit túllépték a készítők nagy örömömre, csak most megint élvezhetjük a le a fejjel, meg a 84326 és fél randi szintű filmeket hát elszomorodok :( inkább lett volna évente egy jobb, mint egy évbe 4 és utána semmi, de cáfoljanak rám és ha már csak a szintet tartják megéri nekem, hogy moziba megnézzem és/vagy DVD-n megvegyem!

Star Trek, 10/7 kicsit átcsapott vígjátékba, de nem ismerem annyira a többi részét, se a sorozatot szóval lehet mindig ennyi poén volt benne

Angyalok és Démonok, 10/6, ez megint csak abba a betegségbe esett mint a DVK, hogy túl jó volt a könyv...

The Children, 10/9, nagyon jó horror, semmi extra/újdonság nincs benne, de a borzongást, olyan szinten kiváltja, hogy a szőr végig áll a hátadon, de kb egy horrornak ez is a célja

És most jött ki a Hét élet dvd-n Will Smith-es film, amit nem is értek, hogy miért nem kapott szinte semmi díjat mégcsak jelölést is alig, eszméletlen megható és drámai film szóval csak nézzétek meg bátran és zsepit készítsetek ! :wink: :)
miihii
KHAL

2009.05.21. 23:04:08

Fernando írta:Tudna valaki valamit mondani a Crank 2-ről. Aki látta annak hogy tetszett. Az első részét nem tartottam sokra, lehet kihagyom a másodikat, ha vki el nem tántorít eredeti tervemtől... :lol:
Én láttam és nagyon tetszett.Körülbelül ugyanolyan lendületes,pörgős,szókimondó,ütős kis film,mint az első.Bár ha Te nem tartottad sokra az egyet,akkor fennáll a veszélye,h ez sem fog bejönni neked.Én elfogult vagyok,mert egyrészt óriási kedvencem JS,másrészt naon karmolom az ilyen filmeket.Könnyed szórakozást nyújt,kikapcsol és sosem lesz Oscarra jelölve :lol:
Szal tömören a véleményem:
akinek bejött a Crank,annak a folytatás is tuti ütni fog,akinek nem tetszett,annak ez sem fog.SZTEM :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.21. 21:53:20

Tudna valaki valamit mondani a Crank 2-ről. Aki látta annak hogy tetszett. Az első részét nem tartottam sokra, lehet kihagyom a másodikat, ha vki el nem tántorít eredeti tervemtől... :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lui1698
Llegenda del Barça

2009.05.21. 21:52:48

albicelesteX írta:Szevasztok!South Park évadokat nem tudja valaki honnan kaphatnék le?
Ide regelsz és szedheted is:

http://sp.hostoffice.hu/main/?welcome=1
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.21. 21:52:46

albicelesteX
A Vadász

2009.05.21. 21:50:32

Szevasztok!South Park évadokat nem tudja valaki honnan kaphatnék le?
Kép
miihii
KHAL

2009.05.21. 11:52:39

House írta:
Saviola írta:Star Trek - 10/9,mert a főszereplő irritált. :wink:
Angyalok és Démonok: 9/10, mert Ewan McGregor túlélte. :D
Star Trek:
Nekem is naon tetszett.(Főleg Sylar,mint Mr. Spock 8) )Nem rossz időtöltés megnézni...

Angyalok és démonok:
Háát,ez már annyira nem jött be.Olyan,mintha a Da Vinci kódot néztem volna más nevekkel,kifejezésekkel.Nem olyan rossz,csak vhogy DVK után semmi külcsi...

A 109. utas (Passengers):
A leírás alapján egy naon jó filmnek tűnt,de nekem csalódás volt.Kitalálható,h mi lesz a vége (legalábbis nekem sikerült :lol: ),volt már jópár ilyen múví. :?

Igenember (Yes Man):
Egyszer-kétszer elmosolyodtam rajta,de összességében nem tetszett.Pedig bírom JC-t,de szvsz elég gyenge film.

Légy a holdon:
Részemről ezt is lehúzom,nem vmi nagy eresztés ez a mese.Karmolom az animációs filmeket,de nem vesztettem volna semmit,ha nem látom...
House
Entrenador del Barça

2009.05.21. 10:41:39

Saviola írta:Star Trek - 10/9,mert a főszereplő irritált. :wink:
Angyalok és Démonok: 9/10, mert Ewan McGregor túlélte. :D
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.05.21. 01:11:24

Star Trek - 10/9,mert a főszereplő irritált. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.21. 00:45:25

24, 7.évad finálé (23 & 24.rész):

hogy lehet így abbahagyni, nyitva hagynak csomó mindent (jó Jack-et nem,mert köztudott h lesz 8.évad),na de egy évadzáróban, le kell zárni az évadot, illetve ILLIK :!: :!: :!: 24.rész vége felé nézem,h még mennyi van,már csak 10perc és semmi, már csak 5 és semmi, mutatják percekig a lelkizős elnökcsaládot, áááá atya ééégg...Tony függőben, kecseg Wilson függőben, nah majd a 8.évadból elvesz 1-2 részt,h megtudjuk, végülis csak 1évet kell várni :? nekem tetszett ettől független ez az évad is, végülis Tony bevállalta,h megöl pár ártatlant, csak,h megbosszulja a feleségét és leendő fiát, már 3része számítottam hasonlóra,de ettől még féli rossz maradt...Lary pl,vagy háznyi FBI-os akit csak úgy kinyírt volna, nem beszélve a metrós fertőzésről amit akart, meg még az elején ugye a repcsik...szóval érdekes lesz mit kezdenek vele a 8.ban, kell a karaktere :)
JACK POWAAA!!! 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.18. 23:00:16

Game90 írta:
ozsimiki írta:Szökés 4.évad utcsó két rész, azaz sorozat befejező részek (21-22):
Ugyanúgy, mint neked, nekem is fura érzéseim vannak. Jobban örültem volna egy happy end-nek, de hát ez van...

Ebben a ráadás részben sztem lesz még 1-2 csavar, szóval én abban sem vagyok biztos, hogy Michael meghalt. Ezek a forgatókönyvírók bármire képesek :D

Gretchen sztem a 4. évad 16. részében meghalt. Vagy nem? :D
Sajnos nem lesz Michael halálával semmi csavar,és ez nem spoiler, de ezt lehet tudni,hogy abban a "filmben" csak azt a 4évet mutatják be,amit most kihagytak,és hát a vége nem változik,azt már láttuk...Sarah mondja az ifjabb Michaelnek,h megyünk apuhoz,és mennek a temetőbe,neve is ottvan..szntem meghalt...Gretchen nem halt meg abban a részben :wink:
Kép
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.05.18. 21:51:29

Nem hiszem el h meghalt Scofield. 23. részt elolvastam de nem irnak erröl. Mindegy elég [auto_cenzúra] érzéssel kapcsoltam ki a TV-t :? . Életem legjobb sorozata volt. Grat az egészhez. :!: :)
PCsabi
aka Game90

2009.05.18. 18:39:48

ozsimiki írta:Szökés 4.évad utcsó két rész, azaz sorozat befejező részek (21-22):
Ugyanúgy, mint neked, nekem is fura érzéseim vannak. Jobban örültem volna egy happy end-nek, de hát ez van...

Ebben a ráadás részben sztem lesz még 1-2 csavar, szóval én abban sem vagyok biztos, hogy Michael meghalt. Ezek a forgatókönyvírók bármire képesek :D

Gretchen sztem a 4. évad 16. részében meghalt. Vagy nem? :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
noname
Llegenda del Barça

2009.05.17. 19:43:39

lui1698 írta:Family Guy 4. évad hány részes?
30
A Fifa egy szégyen
lui1698
Llegenda del Barça

2009.05.17. 19:39:36

Family Guy 4. évad hány részes?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.05.17. 12:28:05

kudu írta:
Igen, elég szomorú vége lett....
Így utólag sajnálom, hogy véget ért, jó volt mindig várni az új részeket, a fordulatos, eseménydús cselekményt. Az utolsó részben tényleg mindenki megjelent, aki igazán főszereplőnek számított.
Nem tudok egyszerűen többet írni a végéről, mert ezt meg kell nézni, leírni nem lehet, olyan hangulata volt az utolsó két epizódnak.
Ez volt a legjobb sorozat, amit valaha néztem, nem tudom, hogy most egyáltalán találok-e más hasonló kaliberű sorozatot.
Viszlát Prison Break! :cry:

Hát igen ,vége lett,nekem is az egyik kedvencem volt...nagyon szerettem,jó karakterek,fordulatos események,kiszámíthatatlanság jellemezte a sorozat egészét...

Kudu nézd a Lostot :P
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2009.05.17. 00:22:46

Kamarilla írta:
miihii írta:Utóbbinak a második részét is merem ajánlani figyelmetekbe,ami olyan friss,h még meleg :D
Csak a feléig láttam a 2. részt, de nekem annyira nem tetszik! Túlságosan a börtönben van az egész, vmi változatosság nem ártana! :roll: Az egyet azért szerettem nagyon mert mozgalmas volt és változtak a helyszínek! :D Am a vége milyen? :D Élvezhető, vagy hogy zárul? Püt vki! :roll: Köszike! :D
Ha a feléig nézted cs,akkor ne is folytasd,végig a sitkón játszódik :roll:
Sztem jól követték le az első részt ezzel,h itt összezárták a két riválist.Miért kellett volna változtatni a helyszíneken?Így nyomasztóbb a szitu sztem.Az elejétől a végéig élvezhető a film,legalábbis én így voltam vele...
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.16. 23:37:19

miihii írta:Utóbbinak a második részét is merem ajánlani figyelmetekbe,ami olyan friss,h még meleg :D
Csak a feléig láttam a 2. részt, de nekem annyira nem tetszik! Túlságosan a börtönben van az egész, vmi változatosság nem ártana! :roll: Az egyet azért szerettem nagyon mert mozgalmas volt és változtak a helyszínek! :D Am a vége milyen? :D Élvezhető, vagy hogy zárul? Püt vki! :roll: Köszike! :D
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
kudu
Entrenador del Barça

2009.05.16. 22:57:53

ozsimiki írta:Szökés 4.évad utcsó két rész, azaz sorozat befejező részek (21-22): ...

Igen, elég szomorú vége lett....
Így utólag sajnálom, hogy véget ért, jó volt mindig várni az új részeket, a fordulatos, eseménydús cselekményt. Az utolsó részben tényleg mindenki megjelent, aki igazán főszereplőnek számított.
Nem tudok egyszerűen többet írni a végéről, mert ezt meg kell nézni, leírni nem lehet, olyan hangulata volt az utolsó két epizódnak.
Ez volt a legjobb sorozat, amit valaha néztem, nem tudom, hogy most egyáltalán találok-e más hasonló kaliberű sorozatot.
Viszlát Prison Break! :cry:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.16. 22:41:03

Szökés 4.évad utcsó két rész, azaz sorozat befejező részek (21-22):

smilet se teszek,mert sok mindent elárulnék, sajnos már az orvérzésnél gondoltam,h meghal, és a végén már biztos voltam benne,h a temetőbe mennek...hát érdekes befejezés, mindenkinek jó lett,csak neki nem,de legalább gondolom volt 1-2 szép éve. Kellermanon néztem,bár 2.évad végén éreztem,h nem halt meg,na de kérem szépen, egy dolog,h még úgy ahogy bírtam is 2.évadban,de egy többszörös gyilkosból, h lehet már képviselő...azt még megértem,h vhogy felmentést kap,mert segített az egészet megtorpedózni,de képviselő? nah sebaj, szerettem ezt a sorozatot,és ilyen lezárással, fura érzéseim vannak, nem kerek,ill sajnos a legkerekebb is egyben. mindenesetre nem fogom megnézni előröl, így h tudom h meghal, tuti nem....

szerk: lesz még egy 88perces film aszhem belőle 27.én jön ki,végülis az az utolsó rész,de az elvileg azt a 4évet mutatja be amit most a végén átugrottak,szóval ott még lesz Michael is gondolom... (megjegyzem zseniálisan oldották meg,ahogy mutatták a többieket)

szerk2: Gretchent hol hagyták bammmeg :?: :D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.05.16. 22:58:55-kor.
Kép
miihii
KHAL

2009.05.16. 14:33:05

Sharky írta:
bali 15 írta:FUTBALLFAKTOR....Ki ismeri? :twisted: :twisted: :twisted:
Nem rossz, nem rossz, de nekem a Huligánok (Green Street Hooligans) - Elijah Wood főszereplésével - jobban tetszik. Azt láttad :?:
Valóban,nem rossz film a Futball factory sem,de a GSH nekem is jobban bejön.
Utóbbinak a második részét is merem ajánlani figyelmetekbe,ami olyan friss,h még meleg :D
Válasz küldése