Na majd a Transformers 2 kielégit

Azért én a 2,5 órával is ki tudok egyezni.Kamarilla írta:Kár, hogy nem 7 órás a film!House írta:Tudom, hogy nem sokat ér a könyv ilyenkor mert hát azért csak nem lehet 7 órás film.. Mindenesetre, a trailerből kiderült, könnyen lehet, hogy méltó lesz a könyvhöz ez a film, odatette magát a rendező.Mármint ami a hatásokból kiderül.
![]()
Mivel elég sokszor elolvastam már, érdeklődve várom!
Kár, hogy nem 7 órás a film!House írta:Tudom, hogy nem sokat ér a könyv ilyenkor mert hát azért csak nem lehet 7 órás film.. Mindenesetre, a trailerből kiderült, könnyen lehet, hogy méltó lesz a könyvhöz ez a film, odatette magát a rendező.Mármint ami a hatásokból kiderül.
Tudom, hogy nem sokat ér a könyv ilyenkor mert hát azért csak nem lehet 7 órás film.. Mindenesetre, a trailerből kiderült, könnyen lehet, hogy méltó lesz a könyvhöz ez a film, odatette magát a rendező.Perrero írta:a könyv ilyenkor semmit nem ér, mert nyílván rengeteget kifognk hagyni, amúgy trailer alapján jó lesz. -az eddigiek is 2-2,5 óra körül mozogtakHouse írta:Júliusban jön az új Harry Potter film, a 6. a félvér herceg. Ki várja?
Olvastam az összes könyvet, ez talán a legizgalmasabb. Jah és 154 perces lesz.
hibák voltak a final breakben,aláírom, ahogy az összes többi részben is, legyen bármelyik évad, szntem teljesen méltó volt hozzá,és ahogy olvasgattam,a többségnek bejött az utolsó jópár rész. izlések és pofonok.Fernando írta:Teljesen egyet értek veled G-Jay. Ugyanezt énis észrevettem. Nem tetszett. Nem volt méltó a PB-hez.
Fernando írta:A 22 rész végén lévő 4 éves időugrást dolgozza fel. Hogy hogyan is halt meg Scofield...Sanama írta:Ja,hogy van olyan is... Nemláttam,de akkor megnézem
A 22 rész végén lévő 4 éves időugrást dolgozza fel. Hogy hogyan is halt meg Scofield...Sanama írta:Ja,hogy van olyan is... Nemláttam,de akkor megnézem
Nekem nagyon tetszett, jól fel volt építve, méltó befejezés.Fernando írta:
Más.: Megnéztem ma végre a PB-Final Break-et. Hát szomorú vége lett, de nekem ez nem tetszett. Annyira áhh. Most a csaj van börtönbe meg, hogy ha már felmentették őket miért nem tisztázták ezt is. Hova tűnt Kellermann stb stb...
Na ez is megvan.G-Jay írta:Ha már sorozatbó zenét kérdezett valaki, akkor nekem tudnátok segíteni, hogy a Joey főcímdala az pontosan mi? Köszi