Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Halálsoron nagyon jó film,bár nem annyira mint a könyv.A második,és harmadik filmet nem láttam.A harmadikat sem,de sokan dícsérték többek közt egy olyan srác aki imádja a pankrációt,és elég jó ízlése van a filmek terén. Az utolsó három pedig kötelező!bouba írta:Halálsoron
Nincs bocsánat
Titokzatos folyó
A pankrátor
Nagy Lebowski
Gyalog galopp
A szakasz
Ezek vannak "betárazva"! Nektek mi a véleményetek róluk??
Halálsoron:bouba írta:Halálsoron
Nincs bocsánat
Titokzatos folyó
A pankrátor
Nagy Lebowski
Gyalog galopp
A szakasz
Ezek vannak "betárazva"! Nektek mi a véleményetek róluk??
Terminátor 4et moziba láttam kötelező darab, főleg annak aki figyelemmel kisérte eddig is a Connor családot.Izgalmas akciódús részletek, de van benne szeretet is.Ha még nem láttad a trainerét ne is nézd meg, mert fontos dolgokat tudsz meg belőle, ami a végén és a közepén tudunk meg a filmben.Fernando írta:Véleményeket kérek![]()
Terminator 4
Family Guy Movie
Képlet
Góóól 3
Épp tegnap "vettem meg",az előzetese nagyon tetszett.Úgy volt,h ma meló után meg is nézem,de aztán a csajim meggyőzött,h inkább az Alkonyat legyen belőle.Saviola írta:Forever Strong.Rögbis film,nekem nagyon tetszett,csak ajánlani tudom.
Hát én még a legnagyobb jóidulatommal se tudok 5nél jobbat adni rá.Ilúvatar írta:Képlet (Knowing)
10/10
Igenlui1698 írta:Száll a kakukk fészkére? Érdemes megnéznem?
http://famguy1.comli.com/familyex.html Itt van 3 különleges rész. 1: A Stewie Untold Story (Vagyis a film, amelyikről beszéltetek) 2: Blue Harvest (Star Wars kifigurázás, Peter meséli) 3: 100. epizód (melyben interjúk, és egyéb nyalánkságok vannak.)Tim írta:Nem. Amit belinkeltél az gyakorlatilag a 4.évad utolsó 3 része amit hivatalosan így adtak le.Nálunk három külön epizódként sugározta a comedy.
Létezik a film,torrent oldalakon megtalálhatjátok,viszont nincs hozzá felirat.
Legalább is én nem találtam.
Szerk.:Mégis csak igazad van.Az a movie amit belinkeltél.A többi stimmelKivéve hogy van hozzá felirat,a szokott helyről tölthető.
Biztosat nem tudok,de sztem hagyományosan,szeptember környékén nyomulnak újra a kedvenc Hőseink.gonosz írta:Hi! Tudja valaki, hogy mikor lesz Heroes folytatás? Mármint nem a magyar tv-ben...
Nem. Amit belinkeltél az gyakorlatilag a 4.évad utolsó 3 része amit hivatalosan így adtak le.Nálunk három külön epizódként sugározta a comedy.Danka00792 írta:Ejha, én sem. Ez lenne az?Barcaforever írta:
Family Guy Movie???Nem is hallottam róla.Kötelező darab, nem kérdés.
http://www.imdb.com/title/tt0385690/
Most arra gondolsz ami zene a videó alattt megy?Riquelme10 írta:Légyszives, ha valaki meg tudná írni,hogy a főoldalon lévő videó(Házi videó a Camp Nou-ból - bajnoki) betétdalának a címét.
nagyon tetszik
Köszi
(Maxwell, Ibra, Frank jöhet, Martín, Hleb, Gudi maradjon)
Ejha, én sem. Ez lenne az?Barcaforever írta:Family Guy Movie???Nem is hallottam róla.Fernando írta:Véleményeket kérek![]()
Terminator 4
Family Guy Movie
Képlet
Góóól 3Kötelező darab, nem kérdés.
Family Guy Movie???Nem is hallottam róla.Fernando írta:Véleményeket kérek![]()
Terminator 4
Family Guy Movie
Képlet
Góóól 3
Képletet láttátok már? Moziban adják most. Új Nicolas Cage-es film. Állítólag nagyon üt. Én kíváncsi lennék rá. Lehet elis megyek megnézni majd.LM10 írta:Jaja...szinte csak epizódszerepe van benne...bűn rossz film...Egyébként van vmi új és jó film?Fernando írta:Én nemtudom nem láttam. De azthiszem már nem Munezről szól. De javítsatok ki, ha...