Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mihu írta: Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....

Mondtam én, h ez az én követendő példám?Mihu írta:Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....Messithebest írta: Én is néztem![]()
Kezd izgalmas lenni...
Alekosz hatalmas
Mikor Éva leköpte Jerzyt megszólal: Éva,egészségedre.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen szakadtam
![]()
Mihu, igazad van,de nem k..va anyázott senki. "csak" annyit mondott,hogy takarítgatsz,mosogatsz "mint az anyád"...Mihu írta:Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....Messithebest írta:Én is néztemS.Agüero írta:Néztétek a mostani részt VV-be?![]()
Nagyon jó volt!![]()
Annyit röhögtem rajta...![]()
nem kis vita volt.Alek meg Éva hatalmas figurák.
![]()
Kezd izgalmas lenni...
Alekosz hatalmas
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen szakadtam
![]()
Gratulálok mind a kettőtöknek hogy szerintetek ez a követendő példa, hogy leköpjük a másikat, meg lek.rva anyázzuk...majd egy Eurobarcás találkozón ha elmegyünk mind a hárman, akkor köszönés helyett jól arcon köplek titeket, meg lek.rva anyázom mind a kettőtöket. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szakadni fogtok-e rajta....van egy sejtésem hogy nem....Messithebest írta:Én is néztemS.Agüero írta:Néztétek a mostani részt VV-be?![]()
Nagyon jó volt!![]()
![]()
Kezd izgalmas lenni...
Alekosz hatalmas
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezen szakadtam
![]()
detabarca írta:
Fenébe! Pedig próbáltam jól álcázni a Trójai barátomat
Fenébe! Pedig próbáltam jól álcázni a Trójai barátomatcsababarca írta:detabarca írta:Önnek 1 új e-mail üzenete érkezett!csababarca írta:Deta,ment egy pü.
köszi megkaptam.
de valamiért spam-be ment, csak véletlen néztem be oda
Én is néztemS.Agüero írta:Néztétek a mostani részt VV-be?![]()
Nagyon jó volt!![]()

detabarca írta:Önnek 1 új e-mail üzenete érkezett!csababarca írta:Deta,ment egy pü.
Önnek 1 új e-mail üzenete érkezett!csababarca írta:Deta,ment egy pü.

Na pont én is a vallásosra gondoltam, ami kiakasztott. Mert én eléggé komolyan hívő vagyok, bár ettől még lehet kritizálni az egyházakat, de ez túlzó és demagóg volt. A többi része viszont mind tartogat nagyon sok érdekességet és szerintem igazságot.csababarca írta:Akkor hajrá,pont van egy olyan része ami a vallással foglalkozik. Pár abban van néhány érdekes(?) dolog, amit még az én hitetlen lelkem sem vesz be![]()
Amit linkeltél az letölthető valahonnan magyar felirattal?
Hát én ezt szeretem benne. A vitákon tudok szórakozni a legjobban.davidvilla77 írta:Én néztem, de egyre szánalmasabb lesz ez az egész.S.Agüero írta:Néztétek a mostani részt VV-be?![]()
Nagyon jó volt!![]()
Amit ma is leműveltek...
Mint írtam Ncore-on leledzik és van hozzá felirat is. Más természetes lelőhelyet sajnos nem tudok.csababarca írta:Akkor hajrá,pont van egy olyan része ami a vallással foglalkozik. Pár abban van néhány érdekes(?) dolog, amit még az én hitetlen lelkem sem vesz be![]()
Amit linkeltél az letölthető valahonnan magyar felirattal?
Akkor hajrá,pont van egy olyan része ami a vallással foglalkozik. Pár abban van néhány érdekes(?) dolog, amit még az én hitetlen lelkem sem vesz bedetabarca írta:Érdekelne, amit kaptál, nagyon érdekel ez a téma. Én Ncore-on találtam a filmet, így van fent:Sanama írta:Melyik volt az a film? Mert láttam neten jópárat,de abból a többség selejt...
Amúgy youtube-n van rengeteg videó,egy kis angol kell hozzá,és eszméletlen...
Nekem itt fórumon Sjd küldött egy privátot,mert Ő ebből csinált valami dolgozatot,és rengeteg információt írt le,ha gondolod továbbíthatom Neked.
Mi is történt valójában 2001.09.11.-én?
9/11 Mysteries Part 1: Demolitions (Szeptember 11-én)
link
Nem találtam nevet és nem emlékszem rá, de igen, valószínűleg a Moore féle.
Azt is láttam, az is jó, de az általam említett film csak és kizárólag a szeptember 11.-ei katasztrófával foglalkozik. A Zeitgeist sorozat többi részével még adós vagyok, mert mostanában az ateista énem uralkodik a lelkemencsababarca írta:Csak nem a Zeitgeist moovie volt az?
Ha igen,akkor ajánlom a többi részét is,mind nagyon tanulságos.
Érdekelne, amit kaptál, nagyon érdekel ez a téma. Én Ncore-on találtam a filmet, így van fent:Sanama írta:Melyik volt az a film? Mert láttam neten jópárat,de abból a többség selejt...
Amúgy youtube-n van rengeteg videó,egy kis angol kell hozzá,és eszméletlen...
Nekem itt fórumon Sjd küldött egy privátot,mert Ő ebből csinált valami dolgozatot,és rengeteg információt írt le,ha gondolod továbbíthatom Neked.
Azt is láttam, az is jó, de az általam említett film csak és kizárólag a szeptember 11.-ei katasztrófával foglalkozik. A Zeitgeist sorozat többi részével még adós vagyok, mert mostanában az ateista énem uralkodik a lelkemencsababarca írta:Csak nem a Zeitgeist moovie volt az?
Ha igen,akkor ajánlom a többi részét is,mind nagyon tanulságos.
detabarca írta:
Kár, hogy akkor még nem voltam aktív tagja a fóruméletnek. Én is a sokak táborát erősítem egy bizonyos dokumentumfilm óta, amit foggal-körömmel próbált megakadályozni az amerikai kormány, hogy nyilvánosságra kerüljön...Asszem azóta se mehetett le egyik csatornán se, csak interneten tudták bemutatni az embereknek. Azóta a szkeptikusok (mint jómagam) elég nevetségesnek találják a magyarázatokat.
A levezetést illetően igazad van. Városias, fejlett mezőgazdaságú államokban alakulhat ki népességrobbanás. Viszont egyrészről még nem tártak fel ezerszámra megtalált ókori városokat, így nem kerültek, nem kerülhettek elő írásos anyagok ( sok helyről nem is fognak, nem kevés pusztításról van tudomása a tudománynak). Mindenesetre nem azt vitatom, hogy arányosan az általad említett államokban volt a legnagyobb népesség, hanem a mértéket, illetve a természetföldrajzi elemek emlegetését ( ezt nem nálad, hanem általában) érvként. Önmagában e területek kapcsán ezek inkább ellenérvek, mintsem bizonyítékok. A kínai forrásokból a hunokra vonatkozólag, míg görög forrásokból a szkítákra vonatkozólag tudjuk, hogy igen magas szintű szóbeliség volt az államaikban. Másrészről pedig fejlett államiságra és a letelepedettségükre utaló tárgyi bizonyítékok ezrei kerültek elő ( fémművesség, virágzó városok említése a forrásokban). Ezek szerint hatalmas birodalmakat fenn tudtak tartani szinte teljes mértékben az írásbeliség nélkül is.Asys írta:Lefagyott a gépem, kétszer küldtem el, még egy gondolatsort leírok azért:
Az én véleményem szerint, csakis ott lehetséges népességrobbanás, ahol fejlett földművelés van, ennek feltétele a munka és az ellátás megszervezése, azaz írásbeliséget és államiságot feltételez. Az első államok a városokban jöttek létre így a folyamvölgyi civilizációkban, ennek éghajlati és földrajzi okai voltak.
Biztos, hogy voltak azokon a területeken amiket írtál népek, de a lakosság számuk az előbbi felsorolt okokból nem haladhatta meg a folyamvölgyiekét. Ha mégis meghaladta, hol a bizonyíték? Írásbeliség és államiság bizonyítékai?
Végkövetkeztetésem, hogy abban az időszakban, Kr.e. 2-3 ezer körül Egyiptom, Mezopotámia stb. államalakulataiban tömörült az emberi népesség nagy része.
Melyik volt az a film? Mert láttam neten jópárat,de abból a többség selejt...detabarca írta:Kár, hogy akkor még nem voltam aktív tagja a fóruméletnek. Én is a sokak táborát erősítem egy bizonyos dokumentumfilm óta, amit foggal-körömmel próbált megakadályozni az amerikai kormány, hogy nyilvánosságra kerüljön...Asszem azóta se mehetett le egyik csatornán se, csak interneten tudták bemutatni az embereknek. Azóta a szkeptikusok (mint jómagam) elég nevetségesnek találják a magyarázatokat.Sanama írta: Ehhez az FBI,CIA témához. Azt hiszem régebben volt egy kis eszmecsere 911-ről,és azt hiszem ott is rengeteg dolog el volt titkolva,vagy nem tájékoztatták az embereket. Sokan azt is gondolták/ják,hogy "inside job" volt az egész....
Kár, hogy akkor még nem voltam aktív tagja a fóruméletnek. Én is a sokak táborát erősítem egy bizonyos dokumentumfilm óta, amit foggal-körömmel próbált megakadályozni az amerikai kormány, hogy nyilvánosságra kerüljön...Asszem azóta se mehetett le egyik csatornán se, csak interneten tudták bemutatni az embereknek. Azóta a szkeptikusok (mint jómagam) elég nevetségesnek találják a magyarázatokat.Sanama írta: Ehhez az FBI,CIA témához. Azt hiszem régebben volt egy kis eszmecsere 911-ről,és azt hiszem ott is rengeteg dolog el volt titkolva,vagy nem tájékoztatták az embereket. Sokan azt is gondolták/ják,hogy "inside job" volt az egész....