hellyeah

Elsőre annyira nem jött be, de így sokadjára valami zseniális lett, főleg a zene. Corey is király mint mindig, de itt a muzsika jobban megfogott. Jövőre élőben is meghallgatjukdavi10 írta: Szerk.: Közben új Slipknot szám:
Slipknot - Solway Firth
Na ez most odavert, Corey eszméletlen nagyot tol, ekkorát nem vártam tőle. Így 1-2 hallgatás után szerintem ez a legjobb szám amit az All Hope Is Gone-éra óta kiadtak.
jaja vagy pl Opium of the People, Left Behind, Wait and Bleed...meg az 5. lemezről egy csomó számot amit még sose nyomtakgeridoss írta:Killpopot meg a Dead memoriest én is hiányoltam.
Tuti nem Corey fia, szerintem ez elég bizonyítékdavi10 írta: Egyedül a hangzással volt probléma, de amúgy nagyon odatették magukat. Örök elégedetlenkedőként a "kiegészítő" emberekkel annyira nem voltam megelégedve.
A 2015-ös arénabulin az volt az érzésem, hogy mp-re pontosan meg volt koreografálva, hogy melyikük mikor hova megy micsinál, kicsit hiányoltam a spontaneitást. A mostanin meg kicsit visszafogottak voltak, de az új srác ("tortilla man" aki a net szerint vagy Corey, de inkább Clown fia) nagyon verette, meglátszott az a kb. 20 év korkülönbség. De ez csak szőrszálhasogatás, nagyon nagyot zúztak.
Corey meg a legkarizmatikusabb frontember akit élőbe láttam.
Jelen!soadroli írta:Volt feszten volt valaki? Slipknot nagyon adta
Életem legjobb koncert élménye voltsoadroli írta:Volt feszten volt valaki? Slipknot nagyon adta
hát szerintem ne várjuk el hogy olyan legyen mint 18-20 éve. úgy érzem lesznek sokkal durvább számok is az albumondavi10 írta:...
Hát most vegyük példának a Wellhellot, Fluor vajon azért váltott élesen műfajt, mert változott az ízlése? Vagy mert az "Álljunk össze, mint két kicsit lego" több pénzt hoz neki, mint a G.cigránát?MatyiG írta:Pedig régebben volt néhány értelmes számuk is, most meg mennek ezek...![]()
És három nap alatt fél milliós megtekintés fölött, inkább ez a baj.