Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jelöltelek.shutterisland írta: engem is lehet jelölni, és egyúttal csatlakozni a barcás karakterek csoportomhoz, már 63-an vagyunk benne, személyes ismerőseim & eurobarcások.
https://www.facebook.com/gdavidbarca
Hódolatom a kis hölgynek Smile:)add át neki légy szíves:DVery HappyS.Agüero írta:
Hát ki ez, ha nem egy úriember?![]()
Labrador nélkül...
gulyás mátyás, jászberénycsababarca írta:Szép a nővéred,legalábbis így képrőlS.Agüero írta:vártam ezt a kérdést...![]()
a csajom.![]()
amúgy a nővérem.
most veszettül kereslek fb-n,hogy azon keresztül láthassak több képet is
Szép a nővéred,legalábbis így képrőlS.Agüero írta:vártam ezt a kérdést...![]()
a csajom.![]()
amúgy a nővérem.
hazugság!kanty írta:"Csak" másfél fejjel magasabb, mint Te, de van időd még nőni.S.Agüero írta:vártam ezt a kérdést...![]()
a csajom.![]()
amúgy a nővérem.![]()
"Csak" másfél fejjel magasabb, mint Te, de van időd még nőni.S.Agüero írta:vártam ezt a kérdést...![]()
a csajom.![]()
amúgy a nővérem.
Jójó Matyika,de ki a lány?S.Agüero írta:
Hát ki ez, ha nem egy úriember?![]()
Labrador nélkül...
ha ezt lehetne lájkolni ..messideco írta:Szegény Matyi most megkapja a magáét
Te linkelted a labradoros, nuttelás sztorit.S.Agüero írta:ezt a labradorosat nem igazán értem.![]()
az lenne, h mielőtt átalakultam labradorrá, vagy mi?![]()
amúgy meg csak forralt bort és pezsgőt ittam.![]()
![]()
nem te mondtad, hogy felcsinált egy labrador vagy mi?S.Agüero írta:ezt a labradorosat nem igazán értem.![]()
az lenne, h mielőtt átalakultam labradorrá, vagy mi?![]()
amúgy meg csak forralt bort és pezsgőt ittam.![]()
![]()
Szerintem karira Geronazzo-féle szájfeltöltést kapott és ezt osztotta meg mindenkivel.sjd írta:Kb. fél percig tartott mire leesett, de ugyanannyi ideje röhögök is rajtaLionel85 írta:Ez a labrador előtt vagy után van?![]()
Egyébként ahogy elnézem a képet, Matyi elég korán kezdi az alkoholizálást, nekem ilyen fejhez legutóbb egy fél üveg pezsgő és egy feles pálinka kellett
Kb. fél percig tartott mire leesett, de ugyanannyi ideje röhögök is rajtaLionel85 írta:Ez a labrador előtt vagy után van?