Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.15. 18:50:34

Tegnap néztük a Gran Torinot,Clint Eastwood főszereplésével.Hatalmas film,mindenkinek ajánlom. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.08.15. 18:24:32

A napokban lehetőségem volt megnézni a "Made in Hungária" című klasszikust újra. Óriási film :lol:

Mikitől Bigarin és a kelet-német "kislányokon" keresztül Rönéig mindenki marha nagyot alakított. A számok is nagyon jók benne, poénok repkednek, egyszóval, lehetséges, hogy még egyszer vetítésre kerül. :)

Csak ajánlani tudom mindenkinek, a kedvenc számom pedig a Twistin' at the hot dog Stand lett belőle 8)

Röné csaja nem kicsit szépség 8)
.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.15. 12:13:52

messideco írta:
csababarca írta:
Honnan tudták meg Harryék hogy Hugrabug Helga kelyhe a horcrux?mert én úgy emlékszem hogy tervezgettek,mikor meg bementek a gringottsi széfbe akkor már konkrétan azt keresték.

Erre szeretnék választ kapni.
Logikaval jottek ra. Mindegyik alapitoval kapcsolatban volt egy hocrux ha jol emlekszem... :idea:
pontosan. Harry azért nézett emlékeket Dumbledorral, hogy ezekre rájöhessen, hogy megismerje. és látta is a 6-ban emlékben, ahogy megszerzi a kelyhet(csak ez a filmből ugye kimaradt...)
messideco
Presidente del Barça

2009.08.15. 12:08:44

csababarca írta:Van itt valami HP fan?:D
Mert tegnap végeztem a 7. kötet elolvasásával,és egy dolog nem tiszta

Honnan tudták meg Harryék hogy Hugrabug Helga kelyhe a horcrux?mert én úgy emlékszem hogy tervezgettek,mikor meg bementek a gringottsi széfbe akkor már konkrétan azt keresték.

(az "olvasd át újra" típusú válaszokat ne erőltessük :wink: )
Logikaval jottek ra. Mindegyik alapitoval kapcsolatban volt egy hocrux ha jol emlekszem... :idea:
Kép
"And my heart will leave you never."
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.08.15. 12:08:13

csababarca írta:Van itt valami HP fan?:D

lol :lol: :lol: pont ezen gondolkoztam én is... régebben mikor kijött elolvastam a könyvet, akkor valahogy minden passzolt, de miután megnéztem a 6-ot filmen, elolvastam újra az utolsó részt, és nekem sem tiszta... most ezt kérdezgetem mindenkitől aki haverok közül HP fan :lol:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
barcaloki
Jugador del Barça

2009.08.15. 12:02:17

Szerintem eredeti nyelven is kipróbálhatnád, mert azok az eredeti poénok.
A ferge..teges=Legen...dary

Nem tudom, hogy a Comedy mit akar, de ősszel elkezdhetnék adni, mert USA ba már az 5.évad jön 2hónap múlva.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.08.15. 11:40:20

vki tudja, h Comedi Central mikor kezdi el adni a How I met Your Mother 4. évadját? már nagyon várom, de feliratosan meg fura lenne sztem, mert az első 3 évadot is szinkronosan néztem (úgy kb 3 nap alatt megnéztem 8) ). szal aki tud erről vmit, az írja már meg! thanks!

és hogy ne csak kérjek, hanem vmivel "szolgáljak" is Nektek: nem rég láttam egy filmet, és nagyon megtetszett, szóval ajánlom ezt:
In Bruges (Erőszakik, nevetséges a magyar cím, sokkal jobb filmről van szó, mint amelyinre a cím utal...) Colin Farrell nagyon nagyot játszik benne!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.08.15. 09:09:16

Van itt valami HP fan?:D

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bouba
Capitá del Barça

2009.08.14. 15:22:08

FCBarca88 írta: Másik HBO-s kedvencem a Californication, elvileg lesz 3.évada, már várom.
Ebben is van minden, ami kell a jó népnek.
Az nem HBO-s ,csak nálunk megy ott.
Egyébként tényleg jó...
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.08.14. 12:46:09

Slither írta: Én a megjelenése óta folyamatosan követem és írtam már is róla. Nyári szezon legjobbja. AZ HBO sorozatok mindig nagyon színvonalasak. 8)
Másik HBO-s kedvencem a Californication, elvileg lesz 3.évada, már várom.
Ebben is van minden, ami kell a jó népnek.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
kurdt
Megmentő :)

2009.08.14. 12:31:29

Pókerarcok c. film az Matt Damon, Edward Norton, John Malkovich, stb...;
DiCaprio nincs benne.
Ettől függetlenül szerintem arra gondolsz....

Rounders (1998)
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.08.14. 12:29:37

FCBarca88 írta:
TrueBloodot néz valaki? Egy hónapja kattantam rá(kellett valami új sorozat), és egész jó. 2.évad 8.részénél tartok, 17.én jön a legújabb. Először furcsálltam, de azóta egyre jobban bejön.
Én a megjelenése óta folyamatosan követem és írtam már is róla. Nyári szezon legjobbja. AZ HBO sorozatok mindig nagyon színvonalasak. 8)
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.14. 12:28:56

FCBarca88 írta:. A Másnaposokkal várok még picit, de sok jót mondanak/írnak róla, remélem nem lesz csalódás.
.
Ne várj vele!!!! :lol: Hatalmas film!!!!Mikor néztem épp rossz hangulatom volt, de ez a film vissza hozta az élet kedvem :lol:

Mindenkinek ajánlom :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.08.14. 12:20:12

Fanboys: na ez nálam abszolút ütött :D Bár a kedvenc vígjátékom még mindig a Trópusi vihar, de ez erősen megközelítette. A Másnaposokkal várok még picit, de sok jót mondanak/írnak róla, remélem nem lesz csalódás.

TrueBloodot néz valaki? Egy hónapja kattantam rá(kellett valami új sorozat), és egész jó. 2.évad 8.részénél tartok, 17.én jön a legújabb. Először furcsálltam, de azóta egyre jobban bejön.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.08.14. 11:56:07

Úgy kb. 2 hete ment a film +-on egy Leonardo Di Caprio-s pókeres film
a címe asszem Pókerarcok volt nekem kegyetlen mód bejött ajánlani tudom mindenkinek
aki viszont tud segíteni h honnan tudnám leszedni annak nagyon megköszönném:)
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2009.08.13. 22:28:50

Ma végre volt egy kis időm, beraktam a Watchmen Director's Cut BD-t Maximum Movie Módban. Ez lényegében annyi, hogy megy a film, közben néha belép a rendező Zack Snyder és elkezd magyarázni a forgatáskor. Máskor egy időskálán összehasonlítják a filmbeli és a valódi történelmet. Néha meg lehet állni skicceket nézegetni, hogy is tervezték a filmet.
Egyszer Jeff Gibbons beszélt 10 percet.

Szóval eljutottam kb a főcím utáni második jelenetig 46 perc alatt, ha lesz időm folytatom. Eszméletlen dolog, a minősége meg... A komédiás kabátján még a fonat is látszik...
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Tim
Mezei fórumozó

2009.08.13. 19:17:21

lui1698 írta: és esetleg tudnál mondani 1-2 anime címet, mert kismilliót találtam, de nem tudom melyikek az igazán jók. :?:
Nem biztos hogy egyezik az ízlésünk,de ajánlhatok párat.
A Fecooo által említett FMP például nekem is tetszett,nem sok mecha van benne,szinkronja sem rossz. Nézz bele a Soul Eaterbe,jó sztori,egyedi karakterek(kicsit olyan mintha egy Gorillaz klippet néznél :lol: ),kötelező a Trigun,és a Cowboy Bebop.Mindkettő elérhető szinkronosan is.
Ajánlom még az egyik kedvencemet a Samurai Champloo-t,ebben keveredik
a középkori japán,és a mai modern hip-hop/grafittis kultúra.Elsőre kicsit vadnak hangzik,de nagyon jó! Aztán ott van még a Green Green Tv,ami tulajdonképpen ecchi(erősen erotikus tartalmú),de elég szórakoztató.
Kötelező darab az Azumanga Daioh is.Nagyon jó még a Tengen Toppa Gurren-Lagann(magyarul még hülyébb címe van :lol: ),és megemlitem még a Hetalia nevű sorozatot,amelynek az az érdekessége,hogy országokat személyesítenek meg benne.Az egyik legnépszerűbb karakter Hungary-chan 8) .Nem meglepő módon később férjhez megy Ausztriához..
Dióhéjban ennyit :lol: Ha beszerzési forrás kell,keress meg privátban,szívesen segítek!
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2009.08.13. 19:02:44

Fecooo írta:Lui van egy anime, ami ugyan első látásra "robotos, gyilkolászós", de a humora vmi eszméletlen jó. a Full Metal Panic!

és ami meg semmi más, csak humor, az a Full Metal Panic: Fumoffu. 12 részes összesen, de kegyetlen jó! nekem az egyik kedvencem lett. nem láttam eredeti nyelven, csak magyarul, de javaslom te is magyarul nézd meg :D

(előbbit rád bízom megnézed-e, utóbbit viszont ki ne hagyd! :D )

és miután megnézted várom a véleményedet róla :D
ok, megkeresem és leszedek majd pár részt.
csak nemtom mikor mert most még a kemény zsarukat szedem, utánna meg Barca meccseket terveztem, hogy beszerzem ami még hiányzik( van jópár).
de véleményt majd írok és kössz a tippet :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.13. 18:53:46

Mivel már nekem is itt pihent egy ideje a gépemen a Coraline és a titkos ajtó ezért szántam rá időt és megnéztem.

Hát annyi bizonyos,h felettébb érdekes.Nagyon különleges hangulata van és szuper a képi világa.Amúgy pedig mese.Szóval akinek nincs ínyére a fantázia világ az sztem kerülje el.Igaz,h nem az a tipikus gyerek mese de aki megnézi az majd rá fog jönni,h mire gondoltam amikor azt írtam,h mese. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.13. 16:25:53

Lui van egy anime, ami ugyan első látásra "robotos, gyilkolászós", de a humora vmi eszméletlen jó. a Full Metal Panic!

és ami meg semmi más, csak humor, az a Full Metal Panic: Fumoffu. 12 részes összesen, de kegyetlen jó! nekem az egyik kedvencem lett. nem láttam eredeti nyelven, csak magyarul, de javaslom te is magyarul nézd meg :D

(előbbit rád bízom megnézed-e, utóbbit viszont ki ne hagyd! :D )

és miután megnézted várom a véleményedet róla :D
lui1698
Llegenda del Barça

2009.08.13. 16:17:22

Slither írta:Az az ízlésedtől függ. Milyen témájú/történetű/karakterű animét néznél szívesebben?
Én alapvetően inkább mangákat olvasok, animéket nem nézek annyira, de a legtöbb sorozat általában mindkét verzióban létezik, így tudok ajánlgatni. :roll:

hát mondjuk pl a Dragon Ball volt az ami eléggé bejött, meg ugye most a Death Note. Mást nem nagyon néztem még.
inkább ilyesmi típusúak. a robotos, jövőben játszódó cuccok annyira nem.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.08.12. 22:52:31

lui1698 írta:
és esetleg tudnál mondani 1-2 anime címet, mert kismilliót találtam, de nem tudom melyikek az igazán jók. :?:
Az az ízlésedtől függ. Milyen témájú/történetű/karakterű animét néznél szívesebben?
Én alapvetően inkább mangákat olvasok, animéket nem nézek annyira, de a legtöbb sorozat általában mindkét verzióban létezik, így tudok ajánlgatni. :roll:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2009.08.12. 21:59:50

A Surrogates-t én is várom, az Airbender meg egy Cartoon Network sorozat filmváltozata. Szerintem érdemes belenézni.

GI Joe-ról írtam pár sort, minimálisan spoileres:
http://rhynnhosei.blog.hu/2009/08/12/g_ ... v_new_hope

Meg talán ez is érdekes vitatéma: (kommenteljesek nyugodtan!)
http://rhynnhosei.blog.hu/2009/08/12/ni ... _nap_alatt

Most nézem, ez volt az 1500. :)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
miihii
KHAL

2009.08.12. 21:52:08

Én is beültem a G.I. Joe-ra.
Nekem is tetszett ez a darálás 8) Többektől hallottam,h elég sivár a sztorija.
Azért nem olyan rossz ez a rágcsálóbomba hajkurászás :P Éppen elég ennyi sztori ahhoz,h rá lehessen építeni ezt a zúzást.NAon korrekt a látványvilága és a hanghatása a filmnek,engem eltalált.

A mozielőzetesben volt két film,ami naon érdekel:
Bruce Willis főszereplésével:Surrogates.
Én a Robot feeling,de asszem kapkodhatjuk majd a fejünket ezen is :D
trailer

Jónak ígérkezik,mint ahogy M. Night Shaymalayan jövő évi produkciója:
The last airbender (Az utolsó léghajlító)
Durrvaa lesz,az ez is,az biztos.
trailer

Coraline-t két napja "érlelem" a gépemen,de sztem hamarosan belenézek.Majd írok róla...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lui1698
Llegenda del Barça

2009.08.12. 21:31:57

Tim írta:
lui1698 írta: Hát eddig én se voltam egy anime zabáló. (DB-t ismertem egyedül)
De a DN meghozta a kedvem hozzájuk, és lehet, hogy lekapkodok párat.
Nagyon jó animék vannak mindenféle témában,szerintem rá fogsz kattanni :lol: A DN Slitherhez hasonlóan nekem sem tetszett annyira,de nem rossz.
Ha lehet eredeti nyelven nézd őket,felirattal.Bár sajnos lehet találkozni rettenetes rossz fordításokkal is..
A kemény zsaruk pedig nagyon jó sorozat! Mondom ezt annak ellenére hogy nem vagyok oda a bűnügyi sztorikért.Nálam 10/10.
és esetleg tudnál mondani 1-2 anime címet, mert kismilliót találtam, de nem tudom melyikek az igazán jók. :?:
Kép
Válasz küldése