Mozi & Filmek
Igen, érdemes rászánni az időt az első évadra nem is olyan sok idő és hozzánőnek a szereplők az emberhez. Legalábbis nálam így volt.
Hozzájutottam némi szenvedés után a harmadik évad első részéhez, feliratot is szereztem hozzá erre indítom és kiderül, hogy valami tök más. Úgy imádom ezt...
Hozzájutottam némi szenvedés után a harmadik évad első részéhez, feliratot is szereztem hozzá erre indítom és kiderül, hogy valami tök más. Úgy imádom ezt...
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nos, nem tudom, így már olyannyira kíváncsivá tettél, hogy azokat az epizódokat meg is lesem a közeljövőben. Mondjuk tőlem maga a sorozat témája távol áll, de lehet, hogy megváltozik a véleménye. Egyébként a leányzóról én nem tudok ilyen véleményt alkotni, még igencsak fiatalkának látszik, s hát hogy is mondjam, rendkívül törékenynekBenga írta:Dehogy vagy indiszkrét.
Mivel csak egy-két részt láttál ezért igazából nehéz lesz elmagyaráznom, hogy mi fogott meg benne. Nem tudom mennyit láttál belőle, de a 2 évad 7. részét láttam először véletlenül a Cool-on, és ott döntöttem el, hogy miatta végig nézem. Persze az más kérdés, hogy ő alig szerepelt de az a rész megmutatja, hogy milyen is ő valójában és, hogy van mögöttes tartalom a dílerkedés meg a bulizás mögött.
szerk: ja és marha jó csaj úgy mellesleg.![]()

Top színésznők (leginkább esztétikai megközelítésből):
Paz Vega, Jessica Biel, Penelopé Cruz, Catherine Bell, Meg Ryan, Eva Longoria, Scarlett Johansson, de még folytathatnám

Valaki rövid véleményt, képet a Breaking Badről?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Fúú srácok most jöttem haza a moziból. A Becstelen Brigantikot néztük meg.
Hát....nem is tudom uh. Tarantino hozta a formáját. Brutális és ennek ellenére vicces is
. Nekem nagyon tetszett.
. Furcsán alkot képet a nácikról. Voltaképpen parodizálja őket.
.
Hajrá Loki!!!!
Hát....nem is tudom uh. Tarantino hozta a formáját. Brutális és ennek ellenére vicces is

Hajrá Loki!!!!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nagyon nagy film! Tényleg kötelezö darab, én már kétszer is láttam, plusz volt egy jelenet (amikor a lányát elrabolják, és telefonon utasitja hogy menjen be az ágy alá stb... az nagyon nagy jelenet) amit többször megnéztem, viszapörgettem.Fecooo írta:a Taken-t én is meg fogom nézni, csak legyen rá időm :S

Csak fura, hogy nekem mindig Qui Gon Jin járt az eszemben, amikor néztem a föszereplöt.

Nálam (ha már igy torrestoni is szépen értékelte a filmetek

Dehogy vagy indiszkrét. 
Mivel csak egy-két részt láttál ezért igazából nehéz lesz elmagyaráznom, hogy mi fogott meg benne. Nem tudom mennyit láttál belőle, de a 2 évad 7. részét láttam először véletlenül a Cool-on, és ott döntöttem el, hogy miatta végig nézem. Persze az más kérdés, hogy ő alig szerepelt de az a rész megmutatja, hogy milyen is ő valójában és, hogy van mögöttes tartalom a dílerkedés meg a bulizás mögött.
Amúgy a többieket is egy kivétellel egytől-egyig kedveltem.
A harmadik évadhoz még nem tudtam hozzájutni :/
(Ebben valaki segíthetne, hálás lennék)
szerk: ja és marha jó csaj úgy mellesleg.
Amúgy aki szeretne egy jó sorazatot nézni annak ajánlom figyelmébe kezdentek az első évad kilenc részét, az utolsó kettő szerintem hibátlanra sikeredett. Vannak benne jó poénok és némi dráma is.

Amúgy a többieket is egy kivétellel egytől-egyig kedveltem.
A harmadik évadhoz még nem tudtam hozzájutni :/
(Ebben valaki segíthetne, hálás lennék)
szerk: ja és marha jó csaj úgy mellesleg.

Amúgy aki szeretne egy jó sorazatot nézni annak ajánlom figyelmébe kezdentek az első évad kilenc részét, az utolsó kettő szerintem hibátlanra sikeredett. Vannak benne jó poénok és némi dráma is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2009.08.25. 18:04:43-kor.
a Taken-t én is meg fogom nézni, csak legyen rá időm :S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.08.25. 23:30:36-kor.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Elrabolva - 10/7
Régóta nem láttam ilyen jó akciófilmet. A történetet nem mondanám sablonosnak, a képi világ pedig több, mint jó. Az akciójeleneteket nagyon jól megtervezték, s bár mindig is tartózkodtam az egy ember a világ ellen, mégis diadalmaskodik jellegű sztoriktól, amennyire lehetett realisztikus volt, és elég szépen lekötötte a figyelmem. Ha már akciófilm, legyen ilyen szintű.
Isteni szikra - 10/6
Nagy érdeklődéssel vágtam bele, tetszett a történet. Az elején voltak momentumok, melyeken megakadt az elektrotechnikus szemem, de ezeket leszámítva jól megalkották, szuper színészi teljesítményekkel, igaz a végső része már kissé unalmas volt, de még így is jó kis drámának nevezném.
Aberrált élvezetek - 10/7
Csak ámultam és bámultam Bill Pullman alakítása láttán. Erre mondom, hogy zseniális. A történet sem volt rossz, de bőven kiszámítható, viszont végig ott volt a feszültség és az a nyomott érzés, ami miatt ajánlani tudom mindenkinek. Igaz teljesen más, de mégis a bennem keltett összhatás miatt azt mondom egy kicsit hasonlított a Fűrészhez.
Tudás - 10/4
Nagyon szuper kis alapötlet volt, kezdésnek kitűnő, viszont mivel ilyen irányba tolódott el a történet már egyáltalán nem tetszett. Mást vártam, reálisabb valamit, jobban kibontva. Rengeteg kifogásom volt közben. Egyedül az első két katasztrófa jelenet kárpótolt, mert azt szerintem nagyon élvezhetően megalkottak.
Parkolópályán - 10/1
Erről inkább nem is írnék, mivel az első negyed óra után inkább kikapcsoltam.
Egyébként találkoztam most egy sorozattal, erről kellene vélemény, mielőtt belenéznék: Breaking Bad
Benga: azt írtad, Effy miatt rossz nem lehet. Kíváncsivá tettél, mivel láttam egy-két részt, de nem maradt meg, hogy kiről is van szó. Rákerestem, s beugrott, a hibbant drogos csaj. Nos, ha nem vagyok indiszkrét, mi az, amiért ő garantálja számodra, hogy jó lesz? Akkorát alakít, vagy esetleg gerjedsz rá?
Ha még aktuális, van a HIMYM első négy évadáról (az első három szinkronos) letöltési linkem (addat, megaupload, rapidshare).
Fecó, nem sokat voltam itthon, de ma este már leszek!
Régóta nem láttam ilyen jó akciófilmet. A történetet nem mondanám sablonosnak, a képi világ pedig több, mint jó. Az akciójeleneteket nagyon jól megtervezték, s bár mindig is tartózkodtam az egy ember a világ ellen, mégis diadalmaskodik jellegű sztoriktól, amennyire lehetett realisztikus volt, és elég szépen lekötötte a figyelmem. Ha már akciófilm, legyen ilyen szintű.
Isteni szikra - 10/6
Nagy érdeklődéssel vágtam bele, tetszett a történet. Az elején voltak momentumok, melyeken megakadt az elektrotechnikus szemem, de ezeket leszámítva jól megalkották, szuper színészi teljesítményekkel, igaz a végső része már kissé unalmas volt, de még így is jó kis drámának nevezném.
Aberrált élvezetek - 10/7
Csak ámultam és bámultam Bill Pullman alakítása láttán. Erre mondom, hogy zseniális. A történet sem volt rossz, de bőven kiszámítható, viszont végig ott volt a feszültség és az a nyomott érzés, ami miatt ajánlani tudom mindenkinek. Igaz teljesen más, de mégis a bennem keltett összhatás miatt azt mondom egy kicsit hasonlított a Fűrészhez.
Tudás - 10/4
Nagyon szuper kis alapötlet volt, kezdésnek kitűnő, viszont mivel ilyen irányba tolódott el a történet már egyáltalán nem tetszett. Mást vártam, reálisabb valamit, jobban kibontva. Rengeteg kifogásom volt közben. Egyedül az első két katasztrófa jelenet kárpótolt, mert azt szerintem nagyon élvezhetően megalkottak.
Parkolópályán - 10/1
Erről inkább nem is írnék, mivel az első negyed óra után inkább kikapcsoltam.
Egyébként találkoztam most egy sorozattal, erről kellene vélemény, mielőtt belenéznék: Breaking Bad
Benga: azt írtad, Effy miatt rossz nem lehet. Kíváncsivá tettél, mivel láttam egy-két részt, de nem maradt meg, hogy kiről is van szó. Rákerestem, s beugrott, a hibbant drogos csaj. Nos, ha nem vagyok indiszkrét, mi az, amiért ő garantálja számodra, hogy jó lesz? Akkorát alakít, vagy esetleg gerjedsz rá?

Ha még aktuális, van a HIMYM első négy évadáról (az első három szinkronos) letöltési linkem (addat, megaupload, rapidshare).
Fecó, nem sokat voltam itthon, de ma este már leszek!

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.25. 15:34:12-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
ha már Gyalog galopp...bowlinggolyo írta:Akk az alapokat ajánlom mint pl:Gyalog galopp vagy éppen a Macskajajmatyi02 írta:Tudom már jó párszor láttam![]()
akkor a Brian életét se hagyd ki Matyi

-
- Entrenador del Barça
Akk az alapokat ajánlom mint pl:Gyalog galopp vagy éppen a Macskajajmatyi02 írta:Tudom már jó párszor láttam![]()

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Jim Carrey és Adam Sandler összes (legutóbb előbbitől láttam az Igenembert, nagyon jó)matyi02 írta:Hello!
Valaki tudna nekem valami jó vígjátékot ajánlani?![]()
-
- Entrenador del Barça
Ment egy pü a how i met your motherrel kapcsolatbanpalesz77 írta:Köszi BengaMegnéztem az első rész, és lenne egy kérdésem: Az a nő, akivel találkozik az első részben, az nem az, akit el fog venni? Csak mert a TV-ben láttam későbbi részt, és még mindig vele volt együtt
Légyszi írja meg valaki, nagyon izgatna
Jöhet PÜ-ben is, csak írja meg valaki,

A Másnaposokat tudom ajánlani jó film.matyi02 írta:Hello!
Valaki tudna nekem valami jó vígjátékot ajánlani?![]()
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Köszi Benga
Megnéztem az első rész, és lenne egy kérdésem: Az a nő, akivel találkozik az első részben, az nem az, akit el fog venni? Csak mert a TV-ben láttam későbbi részt, és még mindig vele volt együtt
Légyszi írja meg valaki, nagyon izgatna
Jöhet PÜ-ben is, csak írja meg valaki, 

A videoplayeren fent van az első évad felirattal. Kezdetnek az is valami.
Más: Megnéztem a Skins első két évadát, szerintem szenzációs, pl első évad uccsó két része stb. Kíváncsi vagyok a 3. évadra hallottam róla jót is rosszat is, Effy lesz benne szóval olyan vészes nem lehet
.
Ja, mielőtt elfejtetem volt szerencsém az új Tarantino filmhez és eléggé beütött, a végén kicsit le is fagytam. Nálam tizes skálán valahol a nyolcas és a kilences között van.
Más: Megnéztem a Skins első két évadát, szerintem szenzációs, pl első évad uccsó két része stb. Kíváncsi vagyok a 3. évadra hallottam róla jót is rosszat is, Effy lesz benne szóval olyan vészes nem lehet

Ja, mielőtt elfejtetem volt szerencsém az új Tarantino filmhez és eléggé beütött, a végén kicsit le is fagytam. Nálam tizes skálán valahol a nyolcas és a kilences között van.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hy. Sokak segítségét kérem
Le akarom szedni valahonnan a How I met your mothert. Ebben kérnék segítséget, jöhet PÜ-be, ha szabályellenes ide linkelni - remélem kérni nem az
. Torrent oldalakon nem vagyok regelve...
Ha így is tudtok segíteni, azt megköszönném 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Én láttam. Csak a főszereplő miatt néztem meg, mert tetszett amit az odaátban nyújtott. De ez a film... Nekem nagyon nem jött be. Annyi hülyeség van benne. Pl.: Hogy került hozzá nyíl? Sose használt nyilat Jason. Nekem nem igazán nyerte el a tetszésem.soadroli írta:Péntek 13-mat(2009-es) látta valaki?
Sztem nagyon nagy!![]()
Ellenben néztem pár jó filmet mostanában:
Éjszaka a múzeumban 2: Jó kis sztori, ott folytatódik szinte ahol abbamaradt, vannak benne marha nagy poénok 10/8.5
College: Sokan a pitével hasonlítják össze, de sztem inkább Superbad-es, de annál viszont jobb, marha nagy poénok vannak benne, nekem nagyon bejött. 10/9
Narancsvidék: Többször is láttam már, de most is tudtam rajta röhögni. Jack Black hatalmas színész. 10/9
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Nem tudok róla, hogy terveznék folytatni.messideco írta:
Pff... A rajyfiom nem erdekel. Akkor vege ay X-mennek. Ha jol lattam a 3as vegen Magneto megmoyditott egz sakkbabut. Gondoltam h lesz folytata.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
Pff... A rajzfilm nem erdekel. Akkor vege az X-mennek. Ha jol lattam a 3as vegen Magneto megmozditott egy sakkbabut. Gondoltam h lesz folytatas.rhynn írta:
A rajzfilm?
Mert a filmből eddig csak 3 volt, plusz előzménynek a Wolverine: Origins. Ennek készül a folytatása, nekiálltak írni a forgatókönyvet, 2011 vagy 2012 lehet.
Más meg X ügyben nem készül...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2009.08.23. 15:27:12-kor.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
A rajzfilm?messideco írta:Nem tudja vki, az X-men 5 mikor jelenik meg?
Mert a filmből eddig csak 3 volt, plusz előzménynek a Wolverine: Origins. Ennek készül a folytatása, nekiálltak írni a forgatókönyvet, 2011 vagy 2012 lehet.
Más meg X ügyben nem készül...
Rhynnblog:
Rhynnblog:
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Az év filmje, főleg, hogy a Sherlockot áttolták januárra.Bányász írta:Becstelen Brigantyk(Inglourious Basterds):
Egy szerény 10/10et dobok neki.Brad Pitt hatalmas.És a többiekkel sincs gond sőt...
Háború,humor minden mi kell.Sztem remek film.
Ezt a filmet moziban kell megnézni, ott jön át az érzés igazán.
Avatar és Legion lehet még nagy kihívó,bár előtti Trailere valahogy nem jött be. Jelmezes helyett CGI Jar-Jar Binksek nem érdekelnek

Rhynnblog:
Rhynnblog:
Péntek 13-mat(2009-es) látta valaki?
Sztem nagyon nagy!

Sztem nagyon nagy!