Pár film amit mostanság néztem meg:
A Szaddám-klán: többen ajánlották itt is, meg kicsit olvasgattam róla, és leszedtem.
Nem bántam meg az az igazság. Alapból érdekelnek az ilyen témájú cuccok, plusz ez egy elég igényes munka szvsz. És akkor ott van még az Uday-t alakító Philip Arditti, aki tuti, hogy valami sorozatgyilkos.

10/7
District 9: ez viszont elég nagy csalódás számomra. Nem rossz film, de sokkal többet vártam az előzetesek alapján. A közepe fele kicsit ellaposodik, viszont az utolsó jelenetek tetszettek. Így 10/6
Tüske: na ezt Önnek NEM AJÁNLOM !!! Kb. 10 percet bírtam nézni. Nem is értem, miért vannak ilyen filmek? Bevallom ennek nem néztem utánna, csak úgy spontán leszedtem, de annyira gyík, hogy az nem igaz. Valami tüskés sündisznó vagy macska vagymiazisten öli a népet. 10/2, mert jókedvem van.
Parancsra tettük: az Abu Ghraib - ban történt dolgokat(rabokat aláztak meg, kínoztak) mesélik el, a katonák, és a nyomozók. 10/7
A csendes bérgyilkos:egy öngyilkosjelölt bérgyilkos és egy menekülő feleség sztorija. Michael Keaton,és Kelly MacDonald neve meggyőzött, hogy nézzem meg.
Elég nagy hibának bizonyult. Nagyon gyenge. Tulajdonképpen nincs is benne semmi. Mire kibontakozna már vége is. Alig van benne élet, csoda ,hogy nem aludtam el rajta. 10/3