Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 2005-ös eredeti címe: Tom yum goong.soadroli írta:Az Ong-Bak 2-nek két része van?![]()
Mert van egy tavalyi,meg egy 2005-ös...
Hát katasztrófafilmekkel én óvatos vagyok, számomra eddig csak a Holnapután állt az übergagyi szint felett. De ebben a filmben bízom. És ilyen spec. effekteket szerintem is moziban kell látniTitinho írta:Az egyik legjobban várt film számomra: 2012 (a maja apokalipszis)
Ezt tuti, hogy moziban fogom megnézni.![]()
Nekem csak amiatt volt csalódás, mert sokkal többet vártam tőle előtte. Pláne az imdb réting volt durván jó magához a filmhez képest.Bányász írta:Én is megnéztem a 9-et.(köszi a feliratot...opensubtitles eszembe se jutott...)
Szerintem nincs vele különösebb baj.Jó ötlet és jó kidolgozás.Érdekes mese sztem.Engem abszolút lekötött arra a 70 percre.
Az mondjuk igaz,h egy kicsit sűrű így az egész,h ilyen rövid lett a film de nem bántam meg,h rászántam azt a kis időt.
Ja én néztem az első évadot és most tudom hogy sokan le fogtok hurrogni (és valami perverz módon várom ismessideco írta:Néziteke a Dexter nevű sorozatot? Én a 3évad 9dik részénél tartok.
Na jó,hát nem életem filmje (még animációsban semSlither írta:A trailer alapján nem tűnik annyira nagy számnak, de a zene elég bejövős. A filmet majd hétvégén meglesem, a sountracket viszont még ma leszedem majd.miihii írta:9
Óriási!
Nekem nagyon tetszett,abszolute ajánlós!
Köszi Szandi a régebbi beajánlásért!Még anno Te hívtad fel rá a figyelmem
A trailer alapján nem tűnik annyira nagy számnak, de a zene elég bejövős. A filmet majd hétvégén meglesem, a sountracket viszont még ma leszedem majd.miihii írta:9
Óriási!
én kicsit szomorú vagyok miattamiihii írta:9
Óriási!
http://www.opensubtitles.org/hu/search/ ... ovie-50477Azt meg lehet kérdezni,h honnan volt hozzá a felirat?
Azt meg lehet kérdezni,h honnan volt hozzá a felirat?miihii írta:9
Óriási!
Azóta megtudtam, hogy az eredeti egy 10enakárhány perces kisfilm... így már kicsit más a helyzet. Mert egy ilyen rövidségű sztorit elnyújtottak másfél órásra, az már úgy nem annyira biznisz.miihii írta:9
Óriási!
Nekem ofőm nézi ezt a sorozatot neki nagyon bejön. Nekem az ilyen sztorik nem nagyon jönnek besjd írta:Tegnap eljutottam odáig h megnézzem a Flash Forward első részét. Nekem a téma nagyon bejön, jól is van megcsinálva. Kicsit attól tartok h a főszereplők mennyisége túl kicsi ahhoz h hosszú időre életben tartsa a sztorit (megjegyzem minden sorozatból csak az 1. szezon az igazán jó)
Point Break! Google...chonggy írta:Ilúvatar írta: Nos, most néztem meg a filmet. Korábban nem láttam, nem is hallottam róla.
Azt kell hogy mondjam, hogy jó film. Nem unalmas. Ajánlós.
A vége nagyon tetszett, így kellett lennie.
az angol címét is leírnátok??
Ilúvatar írta:Nos, most néztem meg a filmet. Korábban nem láttam, nem is hallottam róla.Fernando írta:Újra megnéztem az egyik legjobb filmet amit valaha láttam. Holtpont. Keanu Reaves, Patrick Swayze főszereplésével. Eszméletlen jó sztori, film felépítés, jelenetek. 10/10. Egyértelmű.
Azt kell hogy mondjam, hogy jó film. Nem unalmas. Ajánlós.
A vége nagyon tetszett, így kellett lennie.