Tök jó, h van ilyen topic, lányok is bemutatkozhatnak???
Na mindegy, most egy többgenerációs Eurobarca-közösség fog elbukni bennem, mert én nem a 4000. hsz-om után, hanem már a 80. hsz-om után felfedem magam.... ha nem baj
Gajdó Ritának hívnak, becenevem Ritu. Dunaújvárosban születtem 1988.08.18-án ( ozsimiki ezt figyuzd, ez az évszám beszél tényleg magáért...

). 3 éves koromig Ercsiben laktunk, aztán átköltöztünk Ráckeresztúrra, azóta is itt eszik a fene... Ja, Ráckeresztúr

Fejér megyében, Martonvásár és Ercsi között található, Bp.-től kb. 35 km-re.
Általános iskolámat itt a Petőfi S. Ált. Iskolában, majd gimnáziumi tanulmányaimat Érden a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban, angol tagozaton végeztem. (azóta úgy megutáltam az angolt, h csak na!) Most érettségizek

de minden írásbelim 5-ös lett, a magyar emelt szintem meg 85%-os lett, úgyh nagy esélyekkel nézek elébe egyetemi éveimnek, mert ELTE-BTK magyar szakra adtam be a jelentkezésemet. ...
Ööö.. itt tartok jelenleg az életrajzomban.

Más: én olyan vagyok, h nagyon kevés ember van, akit elismerek és szeretek. Mindent kritizálok, amit csak lehet. De vannak dolgok, amit szeretek: BARCA, foci, focit nézni, meccsre járni, focizni, futni, igényes filmeket nézni (kedvenc: Amelie csodálatos élete, Amerikai szépség), zenét hallgatni ( ez eléggé bonyolult dolog...

John Digweed, Nick Warren, aztán Edda, Kárpátia, és a nyugodt percekért: José Gonzales, Ennio Morricone és Yann Tiersen zenéi és még stbstbstb), foci, filmművészet, irodalom, írni, olvasni, foci, ALUDNI!!!! ja és a focit ki ne hagyjam...

Ja és szeretek pecázni, a víz megnyugtat nagyon. De állatvédő vagyok amúgy...
És az első 5 dolog, amit a legjobban utálok a Földön: 1. szúnyog 2. szél 3. eső 4. partjelző 5. légy
Na jó, ennyi legyen elég. Sok is volt....
Képet mindjárt linkelek...