ElBartimaeus írta:
Sőt nagyobb társaságban egy Rambó, vagy bármilyen másik jó kis akció film (Arnold Schwarzenegger, Silvester Stalone, vagy Chuck Norris főszereplésével) mindent überel!

Egyedül nem az igazi.
Nekem valaki nem tudna komolyabb filmeket ajánlani, szinte bármilyen stílusban jó, csak ne legyen adott esetben túl vontatott és lehet egy kis története is.

Ha vígjátékról volt szó és Rambo, akkor mindenkinek ajánlom figyelmébe a Rémbó fia című remeket. Amatőrfilmeseknek különösképp, lehet rengeteg ötletet szerezni

Jaéshát kedvenc vígjátékom a Nagy Lebowski, de ezt már agyonajnároztam itt.
Komoly film? Harold and Maude, dráma. Azért mindig ottvan az imdb top250ben... néha lecsúszik, de mindig visszatér
Goya kísérteteit is megnéztem. Nemolyan rossz az. Bááásszus ezt nem mondjátok komolyan, hogy ő rendezte a Száll a kakukk fészkére című filmet is? Deszarvagyok. Ezt nemtudtam. :S ( milyen már, hogy ez az ember tv filmet rendez meg játszik benne.. nc)
Ja meg mégcsak most, de megnéztem a Gran Torinot is. Hát, Eastwood már megint hatalmasatt alkotott mint színész és mint rendező egyaránt. Kár, hogy ebben a filmben játszik utoljára.
Ja, még egy vígjátékszerű eszembejutott ami nekem eléggé ütött és 3szor néztem meg moziban: Moszkva, Belgium című filmet. Kánba nyert különdíjat, a rendezés eggggészen kiváló szvsz, és a színészi játéka a főszereplő csajszinak, ahogyan lepukkant háziasszonyból egy igenjó csajjá alakul, illetve Johnny szerepében ennek a vikingkinézetű vörös emberkének is hibátlan.