Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
3 éves a Vans-om, de azon kívül, hogy a nap már eléggé kiszívta a színét, semmi baja, a talpa is tökéletes - pedig még télen is hordtam, amikor nem volt hó, latyak vagy -10 fok - tavasszal és ősszel minden hétköznapi lóti-futi intézni valóm esetén használom, mert hosszabb távú sétáknál is nagyon kényelmes.daffy írta:én strapabíróság szempontjából nem vennék semmilyen cipőt,melynek tornacipő talpa van. márpedig a converseknek az van. nálam fél nyár alatt lyuk kopik a talpukba

én strapabíróság szempontjából nem vennék semmilyen cipőt,melynek tornacipő talpa van. márpedig a converseknek az van. nálam fél nyár alatt lyuk kopik a talpukbakudu írta:Nyárra terveznék venni utcai cipőt.
Converse-ről mi a vélemény? Mennyire tartós/strapabíró?

Ezt nem tudtamfcbarca0827 írta:Mondjuk ezzel sokra nem megyünk, mert mindig máshogy vannak elrendezve a képek.![]()
Mondjuk ezzel sokra nem megyünk, mert mindig máshogy vannak elrendezve a képek.Game90 írta: Amúgy legjobban az 1. és a 9. csaj jött be
Innen is ment egyFecooo írta: http://www.hokkento.hu/?pageid=11
itt kéne B. Adrira szavazni, ahányszor csak tudtok, egészen április 12-ig!
Na azthiszem ma 2 ev hsz-e is szuletett.Lionel85 írta:Miért, mit csinál a karod, amikor ezeket a képeket nézed?Fecooo írta:hadd nyerjen az én karom!:D
![]()
zsepi legyen
Amúgy ment rá a szavi.

ment a szavazatFecooo írta:...
Takazumoteka MeshikiarizichikatoIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()
az én ninja nevem: Chimoshimome Nokuchukushi
Az enyémIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()
lui1698 írta:Tornagatyaszaga Hirosimasuziki

Chimochir TomoshizukushichiIlúvatar írta:WRITE YOUR NAME IN NINJA: A=ka , B=zu , C=mi , D=te , E=ku , F=lu , G=ji , H=r , I=ki , J=zu , K=me , L=ta , M=rin , N=to , O=mo , P=no , Q=ke , R=shi , S=ari , T=chi , U=do , V=ru , W=me , X=na , Y=fu , Z=zi
Szuperjó![]()
Engem is jobban vonzanak a wobblerek, viszont ezzel arányosan vonzzák a pénzemet isIlúvatar írta:
Érdekes, pedig mikor megvettem az első pergető botomat, egyből a wobblerekre ugrottam. Twisterekre nem is gondoltam, meg egyéb gumicsalikra. Na, a Rapalás wobblerre nem is csalódtam, két nap múlva mentem ki haverral Tassra, azzal az új bottal és Rapala wobblerrel fogtam 2,5kgs balint és 2,5kgs harcsát is első alkalomraHaverom dobott egy hátast, mert korábban mondta, h esküszik h le fogja sz.pni magát ha fogok harcsát egyből. És tessék, mondtam is neki h sz.pja le magát. xD Pedig a haver lassan 10 éve pecázik, és harcsához nem volt szerencséje, csak méret aluli volt neki. hogy őrjöngött hehe