Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez nálam is így van és azért,mert nem az aktuális divat szerint öltözöm. az asszonnyal épp a minap beszéltünk erről. ő sok olcsó ruhát vesz,mert jövőre úgyis más lesz a trendi és akkor minek drága. én évente veszek egy pulcsit,de az gyakran 10fölött vanVictor_Valdes írta:Én r meg cipővel úgy vagyok, inkább veszek, 1-2 évente 13-14 ezerért, mint hogy minden hónapba ráköltsek 3-4 ezret egy kínaira..
Ez is, kivételes eset, hogy most vettem kínait...csak épp ez, rohadtul tetszett, pénz meg nincs márkásra..![]()
Ruhával is, inkább van kevesebb ruhám, de azok legyenek minőségiek. Mármint, nem adidas meg nike, csak butikos, mondhat bárki bármit, nekem az a tapasztalatom, hogy a kínais ruha közel sem bír annyit, mint egy olcsó butikos. Árban pedig hasonló..
Eazzy írta: Azért nem semmi az sem, hogy a 4-5k-ért vesztek papucsot![]()
Nyilván aki megteheti annak nem gond, nekem azért szemet üt, hogy felsoroltok itt 4-5 cipőt, hogy ez tavaszra ez télre, ez nyárra ez őszre ez buliba, ez ha kakilni megyek, blabla, és még papucs is 5k-értNem akármivel gurigáztok azért.
Én papucsban a Havaianasra esküszöm.daffy írta: nyárra pedig az idei év lesz az első,mikor papucsot veszek. a coreshop.hu-n találtam vans papucsot 4,5k-ért. a nike 6nál kezdődött tavaly,így nálam egyértelmű a helyzet.
deVictor_Valdes írta:Daffy, azt nem mondd, hogy ilyet akarsz:
http://coreshop.hu/termek/baja/2040
..mert ugyan ilyenem van.
nekem általában van A cipőm és ha az tönkremegy,akkor veszek újat. nagyon ritka az,mikor 2,max 3 pár hordható cipőnél többel rendelkezem. a papucs pedig azért kell,mert a régmúlt 25-30 fokjaihoz képest a nyári 40-45 leolvasztja a sportcipőt a lábamrólAzért nem semmi az sem, hogy a 4-5k-ért vesztek papucsot Laughing
Nyilván aki megteheti annak nem gond, nekem azért szemet üt, hogy felsoroltok itt 4-5 cipőt, hogy ez tavaszra ez télre, ez nyárra ez őszre ez buliba, ez ha kakilni megyek, blabla, és még papucs is 5k-ért Laughing Nem akármivel gurigáztok azért.
Mostani Pumákról nem tudok nyilatkozni, de én kb. 4-5 éve azért váltottam róla (és a Nikeról), mert nekem hamar szétjöttek és konkrétan kilyukadt a talpa (én a vékony talpú cipőket szeretem, úgyhogy úgy könnyebb). Azóta Lacosteot hordok, és azzal nem is volt nekem különösebb problémám és kényelmes is (hosszútávon nem), bár egy régebbinek kicsit már elvált a talpa kicsit, de azon kívül semmi bajom nem volt még velük (amit viszont a Nike/Pumáról nem tudok elmondani).L.Messi 10 írta:PumaLM10 írta:Szóval szerintetek az Adidas és a Nikenál vannak sokkal stabilabb cipők? Lehet van benne valami, nekem ezek max 1 évet szoktak bírni, és a mostani fehér Nikem is kezd repedni 1 év után.. Szóval ha venni akarok mostanában egy jó cipőt( nem 20-40 ezreset), akkor ne feltétlen a 2 nagy sportszergyártótól?
Nekem van most egy fél éves fekete vászon Puma, semmi gond, kényelmes, a "járóráncok" se nagyon látszanak rajta.
L.Messi 10 írta:Csak nekem nem passzol a képbe a szandál-zokni?Egyébként a "Kakas" tényleg szép cipőket gyárt.
Szandál-zokni kombó természetesen csak vicc voltBányász írta:Zoknival azért elég bevállalós a szandál Csabi...
Nem értem a Converse ellenességet.Sztem teljesen jó.Nekem eddig tökre jól bírták.
Az lehetmessideco írta:Game:
Télen szerintem itt nálunk, Csíkban nem bírnád ki egy ilyen Nike-ben
Legjobb télre a bakancs
PumaLM10 írta:Szóval szerintetek az Adidas és a Nikenál vannak sokkal stabilabb cipők? Lehet van benne valami, nekem ezek max 1 évet szoktak bírni, és a mostani fehér Nikem is kezd repedni 1 év után.. Szóval ha venni akarok mostanában egy jó cipőt( nem 20-40 ezreset), akkor ne feltétlen a 2 nagy sportszergyártótól?
Attól függ milyen cipőt akarsz.LM10 írta:Szóval szerintetek az Adidas és a Nikenál vannak sokkal stabilabb cipők? Lehet van benne valami, nekem ezek max 1 évet szoktak bírni, és a mostani fehér Nikem is kezd repedni 1 év után.. Szóval ha venni akarok mostanában egy jó cipőt( nem 20-40 ezreset), akkor ne feltétlen a 2 nagy sportszergyártótól?