Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mióta elsőnek kiraktad azóta napi 3x-4x szavazok.Fecooo írta:http://www.hokkento.hu/?pageid=11
gyerünk emberek, gyűljenek a szavazatok B. Adrinak! aki gépnél van szavazzon óránként! (most is hozzáteszem, elnézést kérek attól, akit esetlegesen zavar!)
Dennis Bergkamp?Bob_Marley írta:
![]()
Ljunberg?

Ezek kimondottan vagy találkozók vagy nagyobb ilyen stílusú összejövetel vagy ünnepségkor természetes, de rendes utcai, széles körben elterjedt viseletről azért nem beszélhetünk szerintem.Tim írta:Hej pedig..Egy rövid videó:Harajuku girls,itt pedig a helyi rockabilly klub heti találkozója a parkban. Nem beszélve arról hogy a lolita/gothiclolita,a ganguro mint stílus,teljesen elfogadott,és persze a cosplay kávézók ahol cseléd jelmezes lányok lesik a kívánságod,és mesternek,vagy gazdámnak szólítanak(esetleg bátyusnak,ha erre van igényedFernando írta: Tim! Nálam azért Japán sántít, bátyám kint él, nem mesélt ilyenekről.És őszintén nehezen is tudom elképzelni, hogy ezek nagy tömegben elterjedtek lennének.
) egyéb érdekességek ITT. Persze ez csak az egyik oldala Japánnak,mert például láthattok olyasmit is mint ez a fogadó ami potom 1300 éve üzemel..
Bob_Marley írta:...

a deichmannba nagyon jó áron szoktak lenni cuccok. én is betérek olykor-olykor. 2 éve pl egy fila cipőt vettem 18k helyett 9ért.faithnomore írta:http://www.deichmann.hu/site/images/987450_pp.jpg
ma vettem, le volt árazva 12-ről 6-ra
ha tehetitek nézzetek be ebbe a boltba, jó akcióik vannak most nagyon
LOL! Vennék ilyet és haverom ágya mellé raknám éjszaka mikor ő alszik xDmiihii írta:A legkeményebb:
erősebb gyomrúaknak
Asszem erre mondják,h még szerencse h lehet kapniMinden valamirevaló háztartás elengedhetetlen kelléke ez.Főleg az ingyenes behajózás miatt érdemes rendelni.Egyszerűen kihagyhatatlan ajánlat

Jóóóóó! Ilyet én is akarok, bár 108 dollár az nagyon húzós :/ kinek van ennyi pénze ?:/
Hej pedig..Egy rövid videó:Harajuku girls,itt pedig a helyi rockabilly klub heti találkozója a parkban. Nem beszélve arról hogy a lolita/gothiclolita,a ganguro mint stílus,teljesen elfogadott,és persze a cosplay kávézók ahol cseléd jelmezes lányok lesik a kívánságod,és mesternek,vagy gazdámnak szólítanak(esetleg bátyusnak,ha erre van igényedFernando írta: Tim! Nálam azért Japán sántít, bátyám kint él, nem mesélt ilyenekről.És őszintén nehezen is tudom elképzelni, hogy ezek nagy tömegben elterjedtek lennének.

Gyakorlatilag így vagyok én is, főleg NewYorker, néha DC, én is ezeket a színesebb, kreatívabb cuccokat kedvelem. Cipő nálam max. 16-18k, de azt is csak akkor veszek, ha már kivan lyukadva az előzősocio66 írta:hát ha nincs pénzem akkor jeans club,meg pár középáras butik,esetleg new yorker,ha van akkor vans,etnies,volcom,dc,fundango, oneill,heavy tools..
ilyen színesebb,kreatívabb,egyedibb cuccok.
cipő az amire 1-másfél évente kiadok 20k-t is akár,a többi cuccnál azért van határ.
pólónál 5-6k,nadrág 7-8k,pulcsi kb 10k.
és kb 'szezononként' veszek két-három cuccot,tehát télre mondjuk egy farmer meg két pulcsi,most nyárra egy rövidgatya mindenképp,hozzá esetleg egy új öv és egy-két jobb póló.
Ez nagyon tetszik!L.Messi 10 írta:Egyébként most ilyenem van:
http://i2.wearecdn.net/images/2011/02/0 ... 15-2-0.jpg