Mozi & Filmek
-
- Entrenador del Barça
Ma az m1-en 22:25-kor Kutyaszorítóban 

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
megnéztem a Nyolc tanú című filmet, nagyon tetszett, viszont a végével nagyon elrontották szerintem.
spoiler:
a totálisnál is nagyobb véletlennek köszönhették,h az elnökök végül nem rabolták el, szóval ez lehúzza nálam.
spoiler:
a totálisnál is nagyobb véletlennek köszönhették,h az elnökök végül nem rabolták el, szóval ez lehúzza nálam.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Bunyós filmnek nem volt rossz, de azért nem estem hátra tőle.Fernando írta:Never Back Down... Ige-igen. Az tényleg jó film. Azt még angolul láttam, nekem is nagyon bejött.
Nekem kicsit rövid volt, meg sablonos. (bár ezek már csak ilyenek)
De mondom, saját kategóriájában tűrhető.
A Bunyót meg még nem látta, de ezek után már nemtom, h megéri-e megnéznem.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- noname
- Llegenda del Barça
MOst néztem meg a Shinjuku incident-et, Jackie Chan-nel a főszerepben.Hát itt már elmaradnak a bunyós jelenetek(már Jackie se mai csirke
), de viszont színészként remeket alakít. Egy megézést mindenképp megérdemel!

A Fifa egy szégyen
- Fernando
- Llegenda del Barça
Never Back Down... Ige-igen. Az tényleg jó film. Azt még angolul láttam, nekem is nagyon bejött.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
A Rockhajó sztem egy nagyon jó film.Valami eszméletlen jó hangulata van és nagyon jó zenék szólnak benne.Azt mindenképp ajánlom.
A másik amit láttam a listáról az a Bunyó.
Hát az sztem iszonyat gyenge film.
Értelmetlen párbeszédek,össze - vissza sztori...ráadásul a bunyók is gyengék...
Ha már verekedős film a közelmúltból akkor a Sose hátrálj meg!(bár az azt hiszem 2008-as)Az valamivel látványosabb meg kicsivel értelmesebb.Bár az se egy Oscar díjas alkotás ugye...
De a Bunyó az tényleg iszonyat gyenge.Sztem.
A másik amit láttam a listáról az a Bunyó.
Hát az sztem iszonyat gyenge film.

Ha már verekedős film a közelmúltból akkor a Sose hátrálj meg!(bár az azt hiszem 2008-as)Az valamivel látványosabb meg kicsivel értelmesebb.Bár az se egy Oscar díjas alkotás ugye...
De a Bunyó az tényleg iszonyat gyenge.Sztem.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Papírkutyák is jó,lehet rajta röhögni...
Nekem tetszett.

Nekem tetszett.

- noname
- Llegenda del Barça
A rockhajó nekem tetszett, jó kis film.Fernando írta:Amik mostanában nálam terítéken lesznek: (vélemények jöhetnek)
-Rockhajó
-2012 (moziba)
-Paranormal Activity (ugyancsak moziba)
-Bunyó
-Paprkutyák
A Paranormal Activity-t kb 10 perc után abbahagytam.
A Fifa egy szégyen
Az utolsó ház balraCooltiszo írta:Egyébként tudnátok ajánlani szerintetek jó horror filmeket? Sajnos rengeteg [auto_cenzúra] van az utóbbi években, de vannak jók is azért (amik tetszettek: Trick'r Treat(bár ez nem mint horror tetszett igazán, hanem egy jó filmnek tartom), Shutter(Árnykép), Hírnök).
Egyébként általában jobban bejönnek a nyomasztós, fosatós, mint a gyilkolós filmek, de mindkettőből vannak jók és rosszak is.
Lehet, hogy volt szó róla régebben már itt, én mostanában láttam ezt a filmet.
Nem igazi horror, nem is túl fosatós, viszont ha nyomasztó filmet akarsz nézni, akkor ajánlom. Ha nem túl gyenge a lelkivilágod.

Halii!
Tudnátok a Próbatételhez, vagy a Töréshez hasonló filmet ajánlani?
köcce
Tudnátok a Próbatételhez, vagy a Töréshez hasonló filmet ajánlani?
köcce

- Fernando
- Llegenda del Barça
Amik mostanában nálam terítéken lesznek: (vélemények jöhetnek)
-Rockhajó
-2012 (moziba)
-Bunyó
-Paprkutyák
Más:
Eszméletlenül rákattantam egy új sorozatra, a címe: FlashForward. AxN-en szokták nyomni minden hétfőn este 9-kor. Nos én természetesen angol szinkronnal és magyar felirattal nézem. Ezidáig 8 részt sikerült megnéznem. Majd nemsokára neki esek a 9.-nek. Hihetetlen jó a története, és nincs benne egy unalmas rész se. Emellett a főszereplők karakterei is nagyon megfogtak. Nincs tökéletes ember...
-Rockhajó
-2012 (moziba)
-Bunyó
-Paprkutyák
Más:
Eszméletlenül rákattantam egy új sorozatra, a címe: FlashForward. AxN-en szokták nyomni minden hétfőn este 9-kor. Nos én természetesen angol szinkronnal és magyar felirattal nézem. Ezidáig 8 részt sikerült megnéznem. Majd nemsokára neki esek a 9.-nek. Hihetetlen jó a története, és nincs benne egy unalmas rész se. Emellett a főszereplők karakterei is nagyon megfogtak. Nincs tökéletes ember...

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- miihii
- KHAL
Kakaltatos filmeket szigoruan csakis ejszakai uzemmodban nezekkennyke04 írta:2 tanács:miihii írta:Valamikorra napirendre tűzöm,aztán majd jelentkezem,h mizu.
-mivel a hangzás benne a legfontosabb, de az elég gyengécske mivel nem eredeti dvdről van még, és mivel h nem is 5.1 vagy DTS mindenféleképp fülessel ajánlom és azt is úgy, hogy próbálj minden neszt észre venni, nagyon fülelj!
-ha lehet este kezd el nézni vagy legalábbis legyen sötét és egyedül, csak kicsit jobban átélje az ember
szerintem 10/8a film... nem lövöm le a poént, h mikor fejeztem én meg be pont a filmet, majd film nézése közbe rá lehet jönnide azt elárulhatom, hogy a kihűlésben lévő monitor recsegése ropogása közben ki-ki vert a verejték...

Igyekszem megfogadni a tanacsokat

De elotte leugrok a boltba egy-ket liberoert

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Pszichothriller a műfaja.Nekem is tetszett a Paranormal. Nem igazi horrar, nem nagyon tudom besorolni, ha ráhangolódik az ember, akkor tud nyomasztó lenni.
Nekem is nagyon bejött, bár aki nem tudja beleélni magát a filmekbe, az felejtse is el, mert úgy végtelenül unalmas. Lefekvés előttre ajánlott.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nekem is tetszett a Paranormal. Nem igazi horrar, nem nagyon tudom besorolni, ha ráhangolódik az ember, akkor tud nyomasztó lenni.
Egyébként tudnátok ajánlani szerintetek jó horror filmeket? Sajnos rengeteg [auto_cenzúra] van az utóbbi években, de vannak jók is azért (amik tetszettek: Trick'r Treat(bár ez nem mint horror tetszett igazán, hanem egy jó filmnek tartom), Shutter(Árnykép), Hírnök).
Egyébként általában jobban bejönnek a nyomasztós, fosatós, mint a gyilkolós filmek, de mindkettőből vannak jók és rosszak is.
Egyébként tudnátok ajánlani szerintetek jó horror filmeket? Sajnos rengeteg [auto_cenzúra] van az utóbbi években, de vannak jók is azért (amik tetszettek: Trick'r Treat(bár ez nem mint horror tetszett igazán, hanem egy jó filmnek tartom), Shutter(Árnykép), Hírnök).
- kennyke04
- Entrenador del Barça
2 tanács:miihii írta:Valamikorra napirendre tűzöm,aztán majd jelentkezem,h mizu.
-mivel a hangzás benne a legfontosabb, de az elég gyengécske mivel nem eredeti dvdről van még, és mivel h nem is 5.1 vagy DTS mindenféleképp fülessel ajánlom és azt is úgy, hogy próbálj minden neszt észre venni, nagyon fülelj!
-ha lehet este kezd el nézni vagy legalábbis legyen sötét és egyedül, csak kicsit jobban átélje az ember
szerintem 10/8a film... nem lövöm le a poént, h mikor fejeztem én meg be pont a filmet, majd film nézése közbe rá lehet jönni

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- faithnomore
- Entrenador del Barça
palesz77 írta:hy. Valaki tudna ajánlani egy jó romantikus filmet?
amiket láttam, és tetszettek:
Ugylt truth, Igazából szerelem, P.S. I love you, Holiday, és az Ünneprontók Ünnepe stílus is jöhet.
Nem csak ezeket láttam, de ezek voltak a legjobbak, valami hasonlót írhatna valaki, előre is kösz
ha még aktuális akkor mondanám neked a Ház a tónál c. filmet, szerintem elég jó volt, olyan barátnővel nézős kategória Keanu Reeves megint nagyot alakít benne
ha felkeltette bárki érdeklődését:
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=78734
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
A barátaim is cifrákat szoktak káromkodni, amikor a "szinkronizált" részek egyszercsak elkezdenek angolul bregyogni, majd újra magyarul folytatják.socio66 írta:Mi az Istenért nem szinkronizálták még le a szeptemberre beígért hetedik évados Family Guy részeket![]()
Tud valaki valami infót erről?
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- noname
- Llegenda del Barça
Megnéztem egy scifit: Pandorum
Nekem tetszett. Nem egy kiugróan j film, de egy nézést mindeképp megér. Amúgy imdb-n hasonló filmeknek rakták be a Doghouset,My bloody valentinet és a Terminator 4et, hát annyit megsúgok h kb annyi köze van ezekhez a filmekhez mint nekem a baletthez.
Nekem erről a filmről az Alien jutott eszembe leginkább: az is egy elszigetelt hajón játszódik és az emberek harcolnak a szörnyeteg(ek) ellen.Sztem akinek tetszettek az Alienek, az nézze meg. Nekem tetszett, reális az imdb-s osztályzat is: 7/10
UI: A séta a múltban-t én is láttam(azon NAGYON kevés romantikus filmek egyike, amik tetszettek, valóban nagyon megható.)
Nekem tetszett. Nem egy kiugróan j film, de egy nézést mindeképp megér. Amúgy imdb-n hasonló filmeknek rakták be a Doghouset,My bloody valentinet és a Terminator 4et, hát annyit megsúgok h kb annyi köze van ezekhez a filmekhez mint nekem a baletthez.

Nekem erről a filmről az Alien jutott eszembe leginkább: az is egy elszigetelt hajón játszódik és az emberek harcolnak a szörnyeteg(ek) ellen.Sztem akinek tetszettek az Alienek, az nézze meg. Nekem tetszett, reális az imdb-s osztályzat is: 7/10
UI: A séta a múltban-t én is láttam(azon NAGYON kevés romantikus filmek egyike, amik tetszettek, valóban nagyon megható.)
A Fifa egy szégyen
- barcamessi
- Jugador del Barça
Ha romantikus film akkor nálam a "Séta a múltba" az abszolút nyerő film! Akárhányszor nézem meg mindig elbőgöm magam rajta
Amúgy meg most a héten néztem meg 2 régebbi Stephen King filmet, a "Halálsoron", és a "A remény rabjai" című filmeket! Hát nem tudok mit mondani róluk, egyszerűen zseniális mind a 2 film, nálam abszolút 10/9.5 mindkettő
Aki nem látta még őket sürgősen nézze meg 

Amúgy meg most a héten néztem meg 2 régebbi Stephen King filmet, a "Halálsoron", és a "A remény rabjai" című filmeket! Hát nem tudok mit mondani róluk, egyszerűen zseniális mind a 2 film, nálam abszolút 10/9.5 mindkettő

V I S C A E L B A R C A
- Capon
- Llegenda del Barça
Azt hiszem tegnap romantise filmekről volt szó pár hsz-ben. tegnap megnéztem a The Ugly Truth című filmet és nagyon tetszett. Aki teheti nézze meg.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mi az Istenért nem szinkronizálták még le a szeptemberre beígért hetedik évados Family Guy részeket

- miihii
- KHAL
vs.Barcaforever írta:Nem tudom ki mit hallott, de nekem annyira ajánlották a Paranormál Activityt, h megnéztem végre.Leírások szerint nagyon fel kellett készülnöm, mert be fogok pisilni!![]()
Hát vmi hihetetlen, én pl végig nevetettem mennyire gagyi.Mindegy lett volna, ha én vagyok a szereplő a bnőmmel.
Max 200.000 Ft költségvetés 2 neve nincs szereplővel, de lám-lám be tudtak törni így is a külföldi mozikba.Őszinte részvétem, aki betéved e miatt a moziba.
10/1-2, de csak a gagyi jelenetek miatt.
Az ízlések és pofonok újabb remek példájagergo9 írta: Mi kisebb-nagyobb baráti társasággal éppen most nézzük aztán pont cigi szünet van így tudok írni róla durván egy óra után.
Nekem nagyon bejövős a film. Ha a spanyol REC-t esetleg láttad akkor ez is tetszeni fog bár nem is hasonló a téma, a paráztatást hasonlóan épitik fel. Eddig 10/8, ha a vége ütős lesz 10/8.5, bár lehetne vmivel attraktívabb a főszereplő csaj![]()

Valamikorra napirendre tűzöm,aztán majd jelentkezem,h mizu.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel