Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
12 ember is jobb mint 2-3........Várni kell még pár napot,hátha jönnek a jelentkezők.lionelmessi19 írta:12en biztosan nem, 18 embernek össze kell gyűlni. A busznál 1-2 ember nem számítana, de a szállásnál nemtom. Lehet elég 16-17 is, de nembiztos.
Egyébként nem véletlen töröltem az előbb, legyél már türelemmel. több mint 1 hete indult a dolog, volt h napokig senki nem jelentkezett, te meg tegnap, és óránként kérdezgeted hogy most akkor mi van.
Legyetek türelmesek, még 1-2 napig lehet jelentkezni gondolom.
Ha nem jönne össze létszám, akkor sem kell kétségbe esni, ősszel valamikor (talán őszi iskola szünetre irányítva) egy bajnokira célozva indul repülős, valószínűleg létszámkötetlen út szintén Iván szervezésével, csak akkor esetleg én is tudnék menni és segíteni.
Számból vetted ki a szót, kis képzavarral élve. Sajnos én is úgy terveztem még kb ősszel na meg télen, hogy biztosan megyek,de mára ez esélytelenné vált, egyszerűen örülök, ha a szüleimtől egy pestig szóló vonatjegyre tudok pénzt kérni, ami nagyjából 700 ft. munkával pedig ne tudom megkeresni, csinálom, de sajnos vannak fontosabb dolgok, úgy a számláim, úgy a devizahitelünk stb... Ezt nem önsajnálatból írtam le, csak mutatva, hogy valszeg nem vagyok egyedül.Krojf írta:Én már rögtön az elején beírtam volna magamat, de anyagi problémákRonal.10 írta:ennyien leszünk?? 12... Hát ez 1 vagy másfél busz??
Vmi új fejlemény???
(nagyon csöndes ez a téma topic)
miatt még semmi nem biztos.
Az Eurobarca szinte összes felhasználója, aki persze Barcás kötődésű,
szívrepesve írná be magát, de ebben a bizonytalan, válsággal terhelt
időszakban sokunk annak örül, hogy egyáltalán lyuk van neki hátul.
Most nagyon meg kell gondolni minden fillért és nem mindegyikünk
szülei vannak ehhez a projekthez kellőképpen elengedve.
Ha minden tökéletes lenne az országban, akkor már régesrégen
teltház lenne.
De sajnos egyáltalán nincs így...
K.
Én már rögtön az elején beírtam volna magamat, de anyagi problémákRonal.10 írta:ennyien leszünk?? 12... Hát ez 1 vagy másfél busz??
Vmi új fejlemény???
(nagyon csöndes ez a téma topic)
Mint azt írta Tamás is ,20 euro / éj+reggeli+korlátlan üdítőfogyasztás,+5 euróért ,tehát 25t ért már vacsorát is kapsz.Amit írt Iván,tehát hogy 110-120 ezer,abban már benne van minden szerintem..Kralo írta:Ha jól látom 9 nap, amiből 2+2 nap az utazás.
Azt számolgatom, hogy mennyi +költőpénz kell majd az alapdíjhoz, hogy az ember kényelmesnek mondhassa magát pénzügyileg. Persze ez egyénre szabott, de segítsetek számoljuk ki a minimumot.
Étkezés (italozás).
Belépőjegyek. (gondolom az 5 napi programban nem csak a Camp Nouba megyünk a Gamperre)
Ajándékbolt.
Ezek jutottak most eszembe (ha van még valami szóljatok) melyeknek az áraira kíváncsi lennék, válaszokat várom a tapasztalt utazóktól (nem a googletól).
Sajnálom hogy nem tudsz jönni,jó lett volna megismerni mint Barcást.Titinho írta:Na sziasztok...
Megszületett a döntésem...nehéz volt, de ez van. Sajna idén nem tudok veletek tartani, bár már eléggé bele éltem magam kb. november-december óta, mióta felmerült az egész utazás.Pedig így, hogy busszal lenne az utazás sokkal jobb lenne az egész.
Mindenesetre az utazóknak kellemes utat és jó szórakozást kívánok! Biztos, hogy egy felejthetetlen élményben lesz részetek, pláne azoknak akik még nem voltak BCN-ban.
Egy szó mint száz, sajnálom de most nem és mégegyszer jó szórakozást mindenkinek!
Ugyanmárpety27 írta:Azért durván kened hogy csak akkor jössz ha megnyerjük a BL-t,megsértődtél a csapatra és így szeretnél bosszút állni?Ronal.10 írta:Megvárom a szerdai meccset. Megnyerjük akkor a buszon a helyemLáttom Roniee21 (Bence) már jelentkeztél.. apukád is jön?
Én 100%,hogy megyek. Apukám nem biztos.Ronal.10 írta:Megvárom a szerdai meccset. Megnyerjük akkor a buszon a helyemLáttom Roniee21 (Bence) már jelentkeztél.. apukád is jön?
Azért durván kened hogy csak akkor jössz ha megnyerjük a BL-t,megsértődtél a csapatra és így szeretnél bosszút állni?Ronal.10 írta:Megvárom a szerdai meccset. Megnyerjük akkor a buszon a helyemLáttom Roniee21 (Bence) már jelentkeztél.. apukád is jön?
Ha visszalapoznál megtudnál jó pár infót....Szállás 1 éjszakára,reggelivel és korlátlan üdítőfogyasztással 20 euro.. ha akarsz vacsorát is az már 25 euro.A szállás Iván barátjánál lenne,elég közel a központhoz.Ronal.10 írta:Na majd ha lesz konkrét leirás jeléentkezek. Szálás (hol, mennyibe kerül.)
Meccs (Mikor, Mennyibe kerül). Utazás ( hány óra, mennyibe kerül.) Költőpénz kb mennyi kell.
Élnézést de egy utazási iroda ezt mind leirja. Tudom h a szervezö nem egy utazási iroda de akkor is tudni akarom mire álldozom egész nyári diákmunkával összeszedett pénzem.
![]()
Sőt ha ennyire komoly a dolog ki lehetne irni egy kis cikkbe föoldalra minden infót.
akkor lapozz vissza, minden részletesen le van írva. Szánj rá egy kis időt, és megtudod azt, amit akarszRonal.10 írta:Na majd ha lesz konkrét leirás jeléentkezek. Szálás (hol, mennyibe kerül.)
Meccs (Mikor, Mennyibe kerül). Utazás ( hány óra, mennyibe kerül.) Költőpénz kb mennyi kell.
Élnézést de egy utazási iroda ezt mind leirja. Tudom h a szervezö nem egy utazási iroda de akkor is tudni akarom mire álldozom egész nyári diákmunkával összeszedett pénzem.
![]()
Sőt ha ennyire komoly a dolog ki lehetne irni egy kis cikkbe föoldalra minden infót.