ismerős innen a cikk szerzője, de nem a személye a fontos, hanem a tartalom
http://stadionturista.blog.nepsport.hu/ ... brecenben/
Ez egy kicsit felidegesít... "Az egész beruházást az állam fizeti, a debreceni adófizetőknek ez egy fillérjébe sem kerül" Nekem ez kicsit sántít. Honnan a lópikulából van az állam pénze? az adófizetőkéből... nem a debreceni adófizetőkéből? honnan tudod? Mo 2. legnagyobb városa lennénk, szerintem van elég polgár innen is akinek az adóját viszont láthatja! BKV-t is tolják pesten, 4es metrot és még sorolhatnék rengeteg olyan dolgot, ami nem debrecenben épül v akármi, de mégis az állam fizeti és én 99%át nem fogom használni! Ne legyünk igazságtalanok, én is bosszantónak tartom, hogy 10mrd-ot ugyan mire költenek, teljesen jogos, de ne a csapattól és a várostól vonjuk ezt meg, mert mind2 megérdemli. Lehet nyavajogni, hogy háda aki dunántúlon van, hogy jön válogatott meccsre el ide, hát öregapám, úgy ah tanulta, 1-2meccsről beszélünk évente, ki lehet bírni v az utazást v a meccsnélküliséget és senki nem lesz kizárva, ez nagy baromság. Vízfejű ország vagyunk ígyis, és a hatalmas közvélemény még tesz is érte h ez így maradjon.
És még azt is megértem, hogy miért nem jön a többi csapat stadionjára is hasonló kezdeményezés(de ez már politika), de míg nálunk már lassan évtizedes probléma, hogy saját városunk csapatának a mérkőzéseire el kell utaznunk! Képzeld el, hogy a Győri ETO kézisei a BL meccseiket, Pécsen kéne játszaniuk v a Pécsi kosarasoknak, Pesten v a Veszprémi kéziseknek Sopronba és még sorolhatnám. Ha valami bicskát nyithat bárkinek is, az nem más mint az ÁR és a POLITIKA! De kéremszépen, a sírás rívás közepette, akinek gondja van az árral és h fidesz miatt, az gondoljon már arra is, hogy ki a pukedlire szavazott 1éve! 10/8 már tagadja de a 2/3után kár. EZ EGY POLITIKAI DÖNTÉS, a város és a csapat csak annyiról tehet, hogy olyan eredményeket ért el, ami tiszteletre méltó volt még 1-2éve, addigra mostmár szidás jön csak. BRAVO!
De beszélhetnék a Videotonról is akár...