Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.06. 00:00:15

GB óriási arc, a 300 óta követem a vele fémjelzett filmeket. A csúf igazság egy erős 10/6, a gyengébb filmjei közül való, de ott is hozta. Ellenben hasonló filmje a P.S. I love you, nos az nekem valamiért rendkívül tetszett, óriásit "Ride, Sally, ride"-ol benne! :lol:
Egyébként több filmben is énekelhetne. A Törvénytisztelő polgár pedig nem rossz, kicsit lebutított Saw benyomás, J. Fox értékelhetetlen, Gerard érdekes szerepben, nekem nem ízlett így igazán, nem "Butleres". A film olyan 10/5.5, talán kicsit több vérrel és fondorlatosabb cselekménnyel (az volt az érzésem, hogy messzemenő túlzás a történet, ennyire in medias res kezdés helyett sokkal realisztikusabb kellett volna, így elfogadhatóbb lett volna) élvezhetőbb, nyilván kevésbe eladható, de értékesebb film lett volna.

Legenda vagyok: már csak Bob Marley miatt is megütötte a 10/7-et, egyébként micsoda széria volt az másfél, két éven belül Willtől (Boldogság nyomában - Legenda vagyok - Hancock - Hét élet)! Még egy-két komolyabb szerep és alakítás, s az én szememben felér Denzel szintjére.

A hétvégén talán mindegyiket sikerül meglesnem Az időutazó felesége - Genova - Imaginarium of Dr. Parnassus trióból, ezek érdekesnek tűntek.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
MR. TROMORT777

2010.02.05. 22:42:57

miihii írta:Éjjel megnéztem a Ki nevet a végén (Funny People) c. filmet.
Adam Sandler és Seth Rogen a két főszereplő,akik stand up komédiásokat játszanak (biztos megerőltető volt mindkettőnek :P ).MAjd' két és fél órás a múví és nekem nagyon bejött.Hatalmas szövegek vannak benne,de ez gondolom nem meglepő.Ezen kívül van egy drámaibb szál is a történetben,ami szintén a helyén van,jól együtt tud futni a két szál.
Bátran ajánlom mindenkinek!
Hali! Én köszönöm szépen, elég volt az írásod, meg annyi h Adam Sandler játszik benne. Megnéztem, és télleg jó kis film. Köszi :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2010.02.05. 20:33:44

sjd írta:
levproff írta:Ma este megnézem a HBO-n a Legenda vagyok-ot.
Egyszer, mintha már láttam volna belőle részleteket és akkor nagyon tetszett, de most végre meg is tudom nézni teljesen.

Vélemény a filmrűl'? :)
Utána este elgondolkodtam, h az ablakomat milyen könnyű is betörni, így hogy nincs egy 30 centis fémlap előtte.... :D

Nekem bejött (mondjuk azért az előző 1000 napot megcsinálhatnák egy -56 évados sorozatban, az se lenne rossz)
Eszméletlen hogy milyen film az. :shock:
Miután megnéztem én is elgondolkoztam hogy nembiztos hogy elég a Velux függöny. :D Nagyon elgondolkodtató az hogy micsoda korlátlan szabadsága van a főszereplőnek és hogy mennyire magányos. :(
sjd
Llegenda del Barça

2010.02.05. 20:27:25

Egyszer, mintha már láttam volna belőle részleteket és akkor nagyon tetszett, de most végre meg is tudom nézni teljesen.

Utána este elgondolkodtam, h az ablakomat milyen könnyű is betörni, így hogy nincs egy 30 centis fémlap előtte.... :D

Nekem bejött (mondjuk azért az előző 1000 napot megcsinálhatnák egy -56 évados sorozatban, az se lenne rossz)
miihii
KHAL

2010.02.05. 19:27:19

Ilúvatar írta:
miihii írta:Én meg a Csúf igazságot (The Ugly Truth) pótoltam az imént.
Nagyon tetszett,főleg Gerard Butler karaktere.Óriási figura 8)
nem véletlenül Gerard Butler a kedvenc színészem a top3 -ban :) skót akcetusa miatt imádom baromira :)
Nekem is egyre feljebb lép a ranglistámon,kumma jó filmjei vannak.Főleg mostanában,dömping jön ki tőle/vele.De nem is baj,amíg ilyen jóféle portékákban szerepel és teszi ezt igen frankón. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2010.02.05. 18:55:04

nem véletlenül Gerard Butler a kedvenc színészem a top3 -ban :) skót akcetusa miatt imádom baromira :)
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.05. 18:52:08

Nekem bejött,remélem feliratosan adják.Bár lehet nem mindenkinek jön be az hogy a film 75%ban egyedül van jelen a főszereplő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
levproff
Director del Fútbol

2010.02.05. 18:46:41

Ma este megnézem a HBO-n a Legenda vagyok-ot.

Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.02.05. 16:34:29

Kanty!Nemrég kértél jó vígjátékot.Ez az :wink:
Am merész váltás,h vígjátékot kértél tegnapelőtt és megnézted az Avatart meg A pankrátort :lol: Ezeket ki ajánlotta? :lol: :P :wink:
Ha már Gerard Butler...
Most vetítem a "Törvénytisztelő polgár" című darabját.
Nem is olyan rossz!
Tudom ajánlani!
Jamie Foxx, Oscar-díjas fekete aktorral megerősítve...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.05. 14:48:36

Az elitélt.

Nagyon jó film. Mindenkinek ajánlom aki esetleg még nem látta. Az elején nincs egy felvezető rész rögtön a dolgok közepébe vág. Nem a szokásos börtönös film, hiszen sokkal mélyebb a mondandója. Engem igazán nem a Wade Porter a főszereplő karaktere fogott meg, hanem John Smith(sorozatgyilkos) személye, aki rossz ''hire'' ellnére mégis pozitiv szereplő. Tanulságos film, el lehet az rajta gondolkodni.
:wink:

Miihii egyre inkább ''bekeményitek'' :P :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.05. 09:10:31

miihii írta: Kanty!Nemrég kértél jó vígjátékot.Ez az :wink:
Am merész váltás,h vígjátékot kértél tegnapelőtt és megnézted az Avatart meg A pankrátort :lol: Ezeket ki ajánlotta? :lol: :P :wink:
A barátnőmmel nézem a vigjátékokat :P :wink: , ezért mondtam, h legyen vmi könnyed, amelyiken lehet röhögni.

Az Avatart megnéztem mert mindenki róla beszél és azt gondoltam, h nélküle nem teljes az életem, hát az. :P 8)

A Pankrátor az meg tényleg egy egész jó kis film, ami igazám tetszik benne az az utolsó jelent. Nem zárja le a történetet, a Te(néző) fantáziájára van bizva, lehet rajta agyalni, h mi is történt.
miihii
KHAL

2010.02.05. 01:20:50

Én meg a Csúf igazságot (The Ugly Truth) pótoltam az imént.

Kanty!Nemrég kértél jó vígjátékot.Ez az :wink:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.02.05. 00:44:39

Ma bepótoltam egy nagy nagy lemaradásomat és megnéztem végre a Kapj el ha tudsz! című filmet.És azt kell mondjam igen tetszett.A két remek főszereplővel meg a frankó mellékszereplőkkel eleve nem is lehetett volna rossz alkotás de így,h az élet ilyen vagány sztorit kerekített a dolgokból egy parádés film lett a vége. :)

Azért nem semmi élete volt a főhősnek...

Meg az elmúlt hetekben sort kerítettem még két filmre amit ajánlanék(ha még nem tettem meg).Az egyiket mondjuk sztem nem is kell nagyon ajánlani.Az 500 days of Summer-ről van szó.Amiről ugye igen sokan ódákat zengtek,na én ezt nem teszem meg de tudnék én is.. :)

A másik meg a Papírsárkányok című mozi.Nekem nagyon tetszett.Más egyebet nem mondanék. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2010.02.05. 01:20:56-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kudu
Entrenador del Barça

2010.02.04. 19:31:11

Most fejeztem be a Dexter 4. évadját.

Ekkora évadzárást :shock: :shock:

Hihetetlen egy sorozat.

Miikor kezdődik az 5. évad? :oops:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
El fanático
Entrenador del Barça

2010.02.04. 19:07:57

levproff írta:"Törvényre törve". Milyen film?Csak mert ma adja a Cool és azt mondják nem rossz. :?
Ezt a filmet megboldogult tinikoromban ha nem láttam 50szer, akkor egyszer sem, még mindig megvan VHSen valahol. Nem rossz, nem olyan, hogy egyszerre kommandós, buddhista szerzetes, robbantási szakember meg szakács és a többi, de pont ezért jó - meg aki szereti az ilyen NYC szegény negyedeiben játszódó akciófilmeket, azt a feelinget, amit mind az összesnek sajtája valahol, akkor ez is bejövős lehet.
Kép
miihii
KHAL

2010.02.04. 17:47:18

Éjjel megnéztem a Ki nevet a végén (Funny People) c. filmet.
Adam Sandler és Seth Rogen a két főszereplő,akik stand up komédiásokat játszanak (biztos megerőltető volt mindkettőnek :P ).MAjd' két és fél órás a múví és nekem nagyon bejött.Hatalmas szövegek vannak benne,de ez gondolom nem meglepő.Ezen kívül van egy drámaibb szál is a történetben,ami szintén a helyén van,jól együtt tud futni a két szál.
Bátran ajánlom mindenkinek!
Fecooo írta:
levproff írta:"Törvényre törve". Milyen film?Csak mert ma adja a Cool és azt mondják nem rossz. :?
szígöl pista filmje, azokból az időkből, amikor még egész jó filmeket csinált. mondjuk nekem tőle a kedvencem az Ölve vagy halva. (szigorúan eredeti magyar szinkronnal, nem az új retkesklub-félével...)
egyszer meg lehet nézni ezt a Törvényre törve-t is, annyira nem rossz film ;)
Nagyon szeretem ezt a filmjét is S. S.-nak,mint ahogy a korábbiak közül nem egyet.Sztem legalább egyszeri nézésre mindenképpen érdemes,ha bírod az akciófilmeket.
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.04. 17:26:44

fcbarca0827 írta: 3D-ben nézted? Mert ha nem, akkor lehet, hogy azért nem. :P
Én, még sehogysem láttam, de tervbe van. (moziba :arrow: 3D-ben) :wink:
Nem 3D-ben néztem, lehet, h igazad van. :wink:
A story nem vmi nagy durranás, de a 3D biztos nagyot dob a látvány szempontjából.

fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.04. 17:23:09

kanty írta:Avatar.

Nem nagyon foglalkoztatnak az ilyen tipusú filmek, de mivel még a csapból is ez folyik ezért megnéztem. Ettől sem vártam sokat és számomra nem is nyújtott sokat.Nem mondom, h nagyon rossz, de nekem nem jön be.
3D-ben nézted? Mert ha nem, akkor lehet, hogy azért nem. :P
Én, még sehogysem láttam, de tervbe van. (moziba :arrow: 3D-ben) :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.04. 17:20:34

A pankrátor( The wrestler)

Kellemesen csalódtam ebben a filmben. Nem vártam sokat tőle, de szerintem elég jó kis film lett. KIcsit az utolsó Rocky filmhez tudnám hasonlitani, persze több vérrel és nincs klasszikus happy end a végén.
Megérte megnézni.

Nem nagyon foglalkoztatnak az ilyen tipusú filmek, de mivel még a csapból is ez folyik ezért megnéztem. Ettől sem vártam sokat és számomra nem is nyújtott sokat.Nem mondom, h nagyon rossz, de nekem nem jön be.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.04. 16:01:23

szígöl pista filmje, azokból az időkből, amikor még egész jó filmeket csinált. mondjuk nekem tőle a kedvencem az Ölve vagy halva. (szigorúan eredeti magyar szinkronnal, nem az új retkesklub-félével...)
egyszer meg lehet nézni ezt a Törvényre törve-t is, annyira nem rossz film ;)
levproff
Director del Fútbol

2010.02.04. 15:56:40

"Törvényre törve". Milyen film?Csak mert ma adja a Cool és azt mondják nem rossz. :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.03. 20:02:27

Fecooo írta:megnéztem a Zombieland-et :D

Harrelson szlogenje: "vágjunk bele! "( két láncfűrésszel a kezében mondja ezt) :D

nagy dumája van a cowboy-nak :D
mondjuk kicsit morbid volt a Bill Murray-s jelenet :lol:
nem volt rossz film! 10/8 ;)
Tényleg baromi jó film. Én karácsony előtt lestem meg. Nekem is nagyon bejött. Bár szerintem Woody-nak volt jobb filmje is már. Ilyen a boksz. Banderas-szal adja nagyon. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.03. 19:28:34

megnéztem a Zombieland-et :D

Harrelson szlogenje: "vágjunk bele! "( két láncfűrésszel a kezében mondja ezt) :D

nagy dumája van a cowboy-nak :D
mondjuk kicsit morbid volt a Bill Murray-s jelenet :lol:
nem volt rossz film! 10/8 ;)
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.03. 18:54:38

fcbarca0827 írta: 37 mp. és lejön a Lost! 8)
Épp most ért véget nálam. Nos, úgy tűnik az utolsó évadban is végig káosz uralkodik majd, s semmi sem lesz világos a befejező epizód utolsó percéig. Ez azonban nem gond, többek közt ez a varázsa.

Nem akarok utánaolvasni az első részből levonható konklúziónak, minden esetre nem értettem a repülőgépes dolgot. Volt benne kivaló, váratlan csavar, de azért remélem a következő résztől már még dinamikusabb és még tartalmasabb lesz. Szándékosan kihagytam eddig a trailereket és az egyéb beharangozókat, s teljesen másra számítottam. Talán jobb lett volna még várni egy kicsit, hogy egy-két este alatt ráhangolódva leforogjon az egész évad. Így túl sok a kétely, s holnapra mindent elfeledek. No, de győzött a kíváncsiság, főként hogy most már minden kérdőjelnek folyamatosan, gyorsan ki kellene egyenesedni. Az az érzésem ez nem sikerült a készítőknek. Ha mégis összezsúfolják, s ennyi... nagy űrt fog hagyni maga után.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.03. 17:36:32

ozsimiki írta:
meg is lestem én is, nagyon jó ez az évad, többeknek az előző nem érte el a 24 színvonalát,de nekem azzal sem volt bajom,viszont ezt tényleg jobbnak érzem eddig.
Érdekes... Nekem is tetszett az előző évad. (egész pontosan a 2. kedvenc évadom). :wink:
Ha már itt tartok: 4. 7. 5. 1. 3. 2. 6. :lol:
ozsimiki írta:remélem hamarosan kapunk egy jellegzetesen brutális Jack-es vallatást is, rég volt... :lol: bár most Reene is átváltott kegyetlenebbe,jót tett neki a depi...
Na, ja! 8) Amikor a 4. rész végén Renee ujjat fűrészelt, egy pár pillanatig azt hittem, hogy a Fűrész 7. részét nézem... :lol: (Mindenesetre kikockáztam...) :P

37 mp. és lejön a Lost! 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.02.04. 17:26:15-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Válasz küldése